Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ένας ιστορικός πρέπει να είναι διάκονος της ιστορικής πραγματικότητος που βασίζεται σε έγγραφα και αρχεία. Ένας σπουδαίος μη συμβατικός ιστορικός είναι ο κ. Κων/νος Μπαρμπής ο οποίος ενίοτε αφήνει απ΄ έξω ορισμένα στοιχεία. Ωστόσο, είναι ένας από τους αμερόληπτους και αληθείς ιστορικούς. Χάρη λοιπόν στον συγκεκριμένο ιστορικό καλύπτεται ένα σημαντικό κενό στην Ελληνική βιβλιογραφία και δεν είναι η πρώτη φορά. Διότι πάντα τα βιβλία του κ. Μπαρμπή ανατρέπουν τις βολικές για το κατεστημένο απόψεις. 

Επειδή όμως εμείς αρεσκόμαστε να μελετούμε με στοιχεία, έγγραφα τεκμηριωμένα και όχι με βάση τον φιλοβασιλικό ιδεολογικό μας προσανατολισμόΗ ιστορία μας έκανε Βασιλόφρονες, όχι τόσο η οικογενειακή μας ανατροφή και κοινωνική μας συναναστροφή.

Διαβάστε βιβλία του κ. Μπαρμπή για να διευρηθούν οι ορίζοντες, να μάθετε την αλήθεια. Ωστόσο, κρατείστε ορισμένες επιφυλάξεις για την καταγωγή του Κυρίου ημών Ιησού ΧΡΙΣΤΟΥ και την θεολογική ανάλυση που κάνει, γιατί τείνει σε αίρεση η ανάλυση του κ. Μπαρμπή!
Προτείνουμε δε και τον κ. Αθανάσιο Στριγά, μέλος της Μπίλντεμπεργκ επί 20ετία. Στα βιβλία του αποκαλύπτει το έντονο παρασκήνιο, τις ραδιουργίες των ξένων κέντρων εξουσίων, πολιτικές δολοφονίες που θα σας αφήσουν έκπληκτους.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου