Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

BETO ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βέτο έχουν καταθέσει κατά της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στο Συμβούλιο της Ευρώπης τα κόμματα ΝΔ, ΣυΡιζΑ, ΠαΣοΚ & ΔημΑρ. Αυτό αποτελεί παραβίαση της έκφρασης του Ελληνικού λαού του οποίου μέρος, είτε καλώς είτε κακώς, υπερψήφισε το κόμμα της Χρυσής Αυγής. 
Η Χρυσή Αυγή μπορεί να έχει ένα σύμπλεγμα εθνικισμού και ναζισμού ως ιδεολογία, μπορεί να είχε συμμετάσχει σε τρομοκρατικές ενέργειες, μπορεί πόσα άλλα, αλλά ουδέποτε κράτησαν κόκκινη σημαία, ουδέποτε υπέστειλαν την Ελληνική σημαία και τα αιτήματα για αποκατάσταση των αλύτρωτων πατρίδων. 
Είναι ντροπή αυτοί που συγκυβερνούν και προδίδουν και ξεπουλούν την Ελλάδα συνειδητά να τολμούν να προβαίνουν σε μία τέτοιου είδους ενέργεια. Το ίδιο ισχύει και για τον εκλεκτό των αμερικανών, το κόμμα της αναρχίας και του ζοφώδους αρνητισμού τον ΣυΡιζΑ.

Ουδέποτε ως blog υποστηρίζαμε το κόμμα της Χρυσής Αυγής και το ξεκαθαρίζουμε αλλά το δίκαιο και το σωστό, η αλήθεια πρέπει να λέγεται!!! 

Η ΧΑ ούδεποτε έκαψε, υπέστειλε την Ελληνική Σημαία. Την κρατά πάντα στο χέρι. Βέβαια το παρελθόν της σκοτεινό όπως αποδεικνύει και ένα παλαιό έντυπό της περί τα τέλη της δεκαετίας του 1980 με τον εξής φρικιαστικό τίτλο: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ: ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου