Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Το ΣυΡιζΑ ξεσκεπάζεται. Ουδείς Έλλην πατριώτης με εθνικό φιλότιμο και Ορθόδοξη Πίστη πρέπει να υποστηρίξει τον άθεο αμερικανοκίνητο Τσίπρα και την παρέα του. Επί 4 χρόνια οι Έλληνες αντιμετώπισαν την σλαβόδουλη ηγεσία του ΚΚΕ που έστρεψε τα όπλα κατά της Πατρίδας με σκοπό να αποσχισθεί από την Ελλάδα η Μακεδονία, η Θράκη, ίσως και η Ήπειρος και να γίνουν ανεξάρτητο κράτος στις ορέξεις του Στάλιν, του Τίτο και της Βουλγαρίας. 

Τώρα, χωρίς αιδώ και ιστορική συνείδηση, υπευθυνότητα, συνείδηση και τιμή μεγαλοστέλεχος του ΣυΡιζΑ τολμά να χαρακτηρίζει τις 40 γύφτικες φυλές των Σκοπίων ως "Μακεδόνες" και το καλύτερο: ο ΣυΡιζΑ τους στηρίζει!!!

Από το blog "Ιερός Λόχος":

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Tι λέει σε σκοπιανή δημοσιογράφο ο υπεύθυνος μειονοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ

Ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τον Νάσο Θοεδωρίδη, υπεύθυνο μειονοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ, να δηλώνει σε σκοπιανή δημοσιογράφο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την ''μακεδονική μειονότητα'' και έχει ήδη καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για την επιστροφή τους στην Ελλάδα και σημειώνει πως ''όταν ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός θα αλλάξει η ατμόσφαιρα και θα βρεθεί λύση μακρυά απο Εθνικισμούς''...

Ο κ.Θεοδωρίδης συμφωνεί μάλιστα απόλυτα με το δίκαιο των ''Μακεδόνων'' και τονίζει πως ''έχουν πολύ δουλειά να κάνουν για να λυθούν τα προβλήματα''...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου