Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ;


Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος από τον Κ. Μαρκόπουλο. Ο Κώστας Μαρκόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της δημιουργίας νέου κόμματος στο μέλλον που θα εκφράζει την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά και τη μεσαία τάξη, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Μαρκόπουλος εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Π. Καμμένο τον οποίο αποκαλεί γραφικό κατηγορώντας τον πως «αυτοθαυμάζεται». Επίθεση εξαπολύει και κατά της ΝΔ για την οποία λέει πως έχει μεταλλαχθεί σε ένα κόμμα άγριου νεοφιλελευθερισμού. Ο βουλευτής Ευβοίας επιμένει στην αντιμνημονιακή ρητορική του δηλώνοντας πως θα δικαιωθεί στο μέλλον για αυτή του τη στάση.


Σχόλια και κριτική
Είναι απίστευτο κάθε φορά να ακούμε πως όταν κάποιος διαφωνεί, προβαίνει σε ίδρυση νέου κόμματος. Είναι ήδη υπεραρκετά τα κόμματα. Είναι αναγκαία η κατάργηση και των υφιστάμενων!!! Πρώτα όμως πρέπει να ψηφίσουμε οι Έλληνες, μακριά από τάσεις και ιδεολογήματα και ιδεοληψίες, την Εθνική Ελπίδα για να φέρουμε την πολυπόθητη ριζοσπαστική αναδημιουργία. Υπάρχει Ελπίδα στον τόπο και είναι η Εθνική Ελπίδα. Η Εθνική Ελπίδα έχει ένα πρόγραμμα και μία ιδεολογία που συνθέτει τις απόψεις της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. Για να υλοποιηθούν τα όνειρα του Ελληνικού λαού είναι αναγκαία επιταγή η Εθνική Ελπίδα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα: στην Βουλή για να ακούγεται η φωνή της και να αποκαλυφθούν οι απατεώνες που μας λεηλάτησαν τόσα χρόνια! Για την ιδεολογία-πρόγραμμα της Εθνικής Ελπίδας πατήστε εδώ: (ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ: ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ).
Ας αφήσει ο κ. Μαρκόπουλος αν σκοπεύει, και έκαστος τις δημιουργίες κομμάτων και επιδωθούν στο έργο ανασυγκρότησης της Ελλάδος και της Ελληνικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου