Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σαν σήμερα πριν 38 χρόνια οι Έλληνες ψήφιζαν για την μορφή του πολιτεύματος που επιθυμούσαν: Αβασίλευτη ή Βασιλευομένη. 
Εκείνο το δημοψήφισμα ήταν unfair (δηλαδή άδικο). Έτσι το χαρακτήρισε ο Κ. Μητσοτάκης τον Φεβρουάριο του 1988 στο Λονδίνο. 
Η προπαγάνδα τεράστια εις βάρος του Βασιλέως. Καθημερινά στις τηλεοράσεις αντιβασιλικοί υβριστές, που σήμερα κατακρεουργούν την χώρα μας, λάμβαναν θέσεις και προπαγάνδιζαν κατά του Βασιλέως Κωνσταντίνου με ψευδείς, αναληθείς και ατεκμηρίωτους χαρακτηρισμούς. 
Έχουμε γράψει πάρα πολλά για την προπαγάνδα πριν το δημοψήφισμα στο blog μας. Αξίζει να δείτε τι γινόταν, ποιοι κρύβονταν από πίσω. 
Μετά από επίμονη μελέτη και ιστορικά τεκμηριωμένη ανακαλύψαμε τα εξής:
Λίγο μετά τα μεσάνυκτα της ημέρας της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος του 1974 η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα έστελνε το ακόλουθο μήνυμα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ: "Η Βασιλεία φαίνεται πως κερδίζει και αποκαθίσταται με μικρή διαφορά". Επί πολλές ώρες δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και στην συνέχεια δόθηκε μερικός πίνακας, σύμφωνα με τον οποίο η Αβασίλευτη λάμβανε 52% και η Βασιλευομένη 48%. Μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα το 48% έγινε 30,1%. 
Από το βιβλίο του εξαίρετου Ελληνοαμερικανού καθηγητή (δολοφονημένου;) Νικολάου Τάντζος "Κωνσταντίνος ΙΓ΄".
Αν λάβουμε υπ΄ όψιν μας τις δηλώσεις των δικαστών εκείνης της εποχής που παραδέχθηκαν ότι οι εντολές που πήραν από την κυβέρνηση ήταν αντιστροφής του αποτελέσματος τότε βγαίνει το εξής συμπέρασμα:
α) Βασιλευομένη Δημοκρατία: 52%,
β) Αβασίλευτη Δημοκρατία: 48%.
Ο Καραμανλής μετά την "νίκη" δια 69% της Αβασίλευτης χαρακτήρισε την Βασιλεία "καρκίνωμα".
Δεν σεβάστηκε τον Βασιλιά Παύλο που μέσα σε σωρεία Υπουργών τον έκανε πρωθυπουργό και μετά από 19 χρόνια καταργεί τον (τελευταίο Ορθόδοξο) θρόνο από τον γιο εκείνου που τον έκανε πρωθυπουργό. Και δεν τον έκανε πρωθυπουργό επειδή τον ήθελαν οι Αμερικανοί. Επειδή πίστευε στην πολιτική ανανέωση ο αείμνηστος Παύλος. Το αποδεικνύει το έγγραφο που παρουσιάσαμε.

Η Ελλάδα μετά από 38 χρόνια πτώσης και απίστευτης κατρακύλας πρέπει να θωρακιστεί με την ασφαλιστική δικλίδα που ονομάζεται: Βασιλευομένη Δημοκρατία.
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα πάθη μας και την αρρωστημένη νοοτροπία μας. Πρέπει να αποτελέσουμε μία εν Χριστώ κοινωνία. Παραμερίσαμε τις αρχές μας, τις αξίες μας, τα ιδανικά μας και μας άρεσε η εύκολη ζωή. Την κατάσταση λοιπόν πρέπει να την πάρουμε εμείς άμεσα στα χέρια μας, αλλιώς το έχουμε χάσει το παιχνίδι. Μας θέλουν μία αγέλη ηλιθίων, μία αγέλη ανθρώπων-προβάτων. Το πέτυχαν. Όχι μόνο δεν αντιδρούμε, αλλά ψηφίζουμε τους ίδιους!!!
Η Ελλάδα θα πτωχεύσει και θα διαλυθεί η Ευρωζώνη σύμφωνα με το "Σχέδιο Ελληνική Κρίση"! Αυτά είναι προδιαγεγραμμένα και αναπότρεπτα! Εμπρός λοιπόν για μία Ελλάδα νέα με νέο πολιτειακό μοντέλο. Υπάρχει στο blog "Επαναστατημένοι Έλληνες". Δείτε το, μελετήστε το και πείτε μας την γνώμη σας η οποία είναι πολύ απαραίτητη. 
Ας ανατρέψουμε τα σχέδια των Σιωνιστών. Η Ελλάδα είναι Ελληνική και ανήκει στους Έλληνες. Και δεν είναι σύνθημα για να χαιδεύει τα αυτιά. Είναι η πραγματικότητα. 
Δεν υπάρχουν λυτρωτές και μεσσίες. Έπαψαν να υπάρχουν. Βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους. Είμαστε στην τροχιά της παγκοσμιοποίησης. 
Εμείς προτείνουμε αυτό που προτείνει το κόμμα μας η Εθνική Ελπίδα:
"Λαϊκή επανάσταση η οποία θα φέρει ως αποτέλεσμα την επαναφορά της Βασιλευομένης Δημοκρατίας και του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ΄".

Ετοιμάζονται νέα άρθρα:
α) Το πραξικόπημα του 1981.
β) Σε ποια λέσχη ανήκει ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄. (μην ανησυχείτε. Δεν είναι ούτε μασονική, ούτε σιωνιστική, ούτε τίποτε επιλήψιμο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου