Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ & 65.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Ρεύμα, νερό, φόροι, χαράτσια, τράπεζες, φαγητό είναι τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Έλληνας. Με ποιον τρόπο θα αναθρέψει την οικογένειά του και να ρυθμίσει τις υποχρεώσεις τους και την "έννομον κλοπήν". Έτσι, οι νέοι Έλληνες, πνιγμένοι στα προβλήματα της χαλεπούς καθημερινότητας και της ανεργίας επί το πλείστον, ενώ θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια, δεν μπορούν λόγω των οικονομικών προβλημάτων.
Και τι κάνει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου την ώρα που χιλιάδες νέοι φεύγουν στο εξωτερικό για μία καλύτερη ζωή, που 2 άνθρωποι μ.ο. την ημέρα αυτοκτονούν;;; Νομιμοποίησε με ΦΕΚ της 10ης Ιουλίου 2014 (φρέσκο-φρέσκο...) παράνομους μετανάστες χωρίς αιτιολόγηση, έτσι στα πρόχειρα!
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, κατά τα έτη 2011-13 μετανάστευσαν 200.000 Έλληνες στο εξωτερικό και νομιμοποιήθηκαν 65.000 αλλοδαποί. Άρα αλλοιώνεται ο πληθυσμός της Ελλάδας, αντικαθιστάμενος ο ενεργός πληθυσμός της Ελλάδος (ο μεταναστεύσας) με ενεργό πληθυσμό αλλοδαπών.
Και τονίζουμε ότι ο πληθυσμός της Ελλάδος είναι από τους γηρασμένους ανά την υφήλιο πληθυσμούς. Και η κυβέρνηση όχι μόνο δεν κάνει τίποτε για να επιλύσει το δημογραφικό, αλλά αντίθετα το επιδεινώνει κτυπώντας μια στο καρφί και μία στο πέταλο: Νομιμοποιεί λαθρομετανάστες (για τα δικά της πολιτικά συμφέροντα) και λαμβάνει μέτρα που καταρρακώνουν όχι μόνο τον πολύτεκνο και τον οικογενειάρχη αλλά διαλύει τα όνειρα χιλιάδων Ελλήνων που θέλουν να ζήσουν και να προσφέρουν με όρεξη σ΄ αυτήν την χώρα. Γιατί;;; Επειδή έτσι θέλει μία τρόικα και ένας Διεθνής Σιωνισμός!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου