Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΟΤΑΝ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Γράφει Σερραίος Νομικός-Ιστορικός στην εφημερίδα "Εθνική Ιδέα".

Την Κυριακή 15 Ιουνίου ο κ. Βασιλόπουλος, στην εκπομπή που παρουσιάζεται από την ΝΕΡΙΤ, "Η μηχανή του Χρόνου", είχε αφιέρωμα στο βασιλικό κτήμα του Τατοΐου. [...]
Ο κ. Βασιλόπουλος χρησιμοποίησε διαφόρους ανθρώπους για να αφηγηθούν την ιστορία του κτήματος, αλλά δεν θέλησε να ζητήσει πληροφορίες για το κτήμα, απ΄ αυτούς που έζησαν εκεί, τους ίδιους τους βασιλείς! Βεβαίως αυτό δεν είναι καθόλου τυχαία επιλογή, από τον κρυφομαρξιστή κ. Βασιλόπουλο (αριστερός, δηλώνει όπως όλοι αυτοί οι γραφικοί που πιστεύουν στις αστειότητες του ψευδοφιλοσόφου Μαρξ) Και αυτό, διότι το καθεστώς έχει δώσει σαφείς εντολές σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι βασιλείς εμφανίζωνται και να αποκτήσουν συμπάθειες στο λαό.
Γιώργος Ρωμαίος
Όμως ο κ. Γιώργος Ρωμαίος, αυτός δηλαδή ο κύριος που συμμετείχε στις κυβερνήσεις κλεφτών του ΠΑΣΟΚ και που η Εισαγγελία Αθηνών απέστειλε αίτημα για άρση της ασυλίας του, ως Υπουργού Εσωτερικών για παράνομες ελληνοποιήσεις (και που δεν την έλαβε)., ήταν ο πιο κατάλληλος για να μας πληροφορήσει για το Τατόι, κατά την άποψη του κ. Βασιλόπουλου (;;;)

Πυρκαγιές στο Τατόι
Ο κ. Βασιλόπουλος επίσης αναφέρθηκε στις πυρκαγιές στο κτήμα του Τατοΐου, το 1916, 1945 και 1974.
Ποιος όμως έκαψε το κτήμα κε Βασιλόπουλε, δεν μας είπατε. Σας ενημερώνουμε λοιπόν: Την πρώτη την έβαλαν οι βενιζελικοί, όταν ο "εθνάρχης" Ελευθέριος Βενιζέλος συνεργαζόταν με τους πράκτορες της Αντάντ και ιδιαίτερα με τον Γάλλο αρχιπράκτορα πλωτάρχη Ντε Ροκφέιγ (και αυτά δεν τα λέμε εμείς, αλλά ο αρχηγός της Μ16 τότε, σερ Μπ. Τόμσον στο βιβλίο του "Οι Μυστικές Υπηρεσίες των Συμμάχων στην Ελλάδα", το οποίο σας προτείνουμε να διαβάσετε).
Η δεύτερη πυρκαγιά, το 1945, ήταν από τους ομοϊδεάτες σας, τους κομμουνιστές, οι οποίοι, αν επικρατούσαν, τώρα θα βλέπαμε, αν θα αμειβόσασταν αυτές τις υψηλές αμοιβές εσείς και άλλοι "δημοσιογράφοι" για να διαστρεβλώνετε την αλήθεια και να κάνετε ελεεινή προπαγάνδα.
Την τελευταία πυρκαγιά του 1974 την έβαλαν οι οπαδοί του άλλου του "εθνάρχη" του Κ. Καραμανλή την ώρα που ο ίδιος έλεγε διά στόματος του Υπουργού του Ευαγγέλου Αβέρωφ "Η Κύπρος είναι μακριά" και που βεβαίως εδώ και 40 χρόνια δεν τολμάτε να μας ενημερώσετε για το ποιος πρόδωσε την Κύπρο.

Τατόι Βαβέλ
Σε κάποιο σημείο αποκαλεί ο κ. Βασιλόπουλος, το Τατόι Βαβέλ επειδή οι Βασιλείς μιλούσαν πολλές γλώσσες, τονίζοντας πάντα την προέλευση και την καταγωγή της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας. Και εδώ είναι η διαφορά κε Βασιλόπουλε: οι βασιλείς, πριν διοικήσουν τα κράτη δεν ήταν αφισοκολλητές, τσαρλατάνοι, απατεώνες, ανεπάγγελτοι και ότι τέλος πάντων είναι οι πάσης φύσεως πολιτικάντηδες του κομματισμού, αυτοί δηλαδή που καταστρέφουν πολλάκις την Ελλάδα, Ούτε δολοφόνοι, εγκληματίες, κατσαπλιάδες όπως οι ομοϊδεάτες σας Λένιν, Στάλιν και Σία, αλλά παρά πολύ μορφωμένοι άνθρωποι. Ήξεραν να μιλούν πολλές γλώσσες, υπηρετούσαν στον στρατό και στις στρατιωτικές σχολές, εν αντιθέσει με τους πολιτικάντηδες και με πολλούς από εσάς που δεν έχετε καν υπηρετήσει απ΄ όπου άπαντες, αποφοιτούσαν και ύστερα τις ολοκλήρωναν, μαθαίνοντας στα Πανεπιστήμια Οικονομική Πολιτική και Νομική Επιστήμη (για να μπορούν να διοικήσουν),  εν αντιθέσει με τους πολιτικάντηδες που οι πιο πολλοί έχουν πάει στην Αμερική, τους έχουν χαρίσει από ένα πτυχίο και ύστερα ήρθαν εδώ για να ρημάξουν τον τόπο. (Μπορεί κάλλιστα) ο κ. Βασιλόπουλος να διαβάζει την αυτοβιογραφία του Πρίγκιπα Νικολάου ("Τα πενήντα χρόνια της ζωής μου") για να πληροφορηθεί την εκπαίδευση που έλαβαν οι Βασιλείς.
Πολλά ακόμη θα μπορούσαν να ειπωθούν, αλλά αυτά είναι αρκετά. Οφείλουμε πάντως μόνο σε κάτι να συγχαρούμε τον κ. Βασιλόπουλο: ότι παίρνει από το καθεστώς της κλεπτοκρατίας επάξια τον παχυλό του μισθό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου