Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ

Γράφουν δύο από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".


Χωρίς να μονοπωλούμε την βασιλοφροσύνη μας πρέπει να απαντήσουμε όλοι μαζί στο αισχρό άρθρο του "ΣΚΡΑ-punk" για τις ύβρεις και τις προσβολές εις βάρος ημών των Βασιλοφρόνων και του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ΄.
Διαβάστε το προκλητικό και προσβλητικό άρθρο:
"Το να κοροϊδεύεις τους βασιλικούς το 2014 είναι σαν είναι σα να ξεκαρδίζεσαι βλέποντας κάποιον μεσήλικα να τρώει σαβούρα κουβαλώντας εκατό σακούλες από τον Σκλαβενίτη: είναι εύκολο, όλοι το κάνουν, αλλά δεν σταματάει ποτέ να είναι απολαυστικό. Γι’ αυτό κι εμείς είπαμε, τώρα που πιάσαν οι ζέστες, να συμβάλουμε στο έργο διαλέγοντας τις κορυφαίες στιγμές μια σελίδας που δεν έχει εκτιμηθεί μέχρι τώρα όπως της αξίζει: την αγαπημένη «The Greek Royal Family». Εκεί όπου ένα τσούρμο χουντόγεροι συντηρητικοί πολίτες παλαιών αρχών μαζεύονται και λένε όλοι μαζί τον πόνο τους για τους προδότες πολιτικούς, για την Μεταπολίτευση που μας κατέστρεψε, και για το πόσο γκαύλα είναι η χωρίστρα του Τέως. Σχεδόν ό,τι έγινε και στο συνέδριο του Ποταμιού δηλαδή".

Απάντηση
Οι Βασιλόφρονες είναι άνθρωποι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ. Και ευχαριστούμε τον Τριαδικό Θεό που είμαστε Βασιλόφρονες. Όσο για το "χουντόγεροι συντηρητικοί" σας ενημερώνουμε ότι οι 3 που έχουμε το παρόν blog είμαστε κάτω των 35! Η Ελλάδα από τα αρχαία χρόνια όταν ήταν βασίλειο (Μυκήνες, Μινωική Κρήτη) είχε γράψει σελίδας δόξας και πολιτισμού. Ξεχνάς τον Λεωνίδα που πρώτος, δείχνοντας το παράδειγμα, πέθανε στο πεδίο της μάχης;;; Κορωνίδα όλων αυτών είναι ο Μέγας Αλέξανδρος, Βασιλεύς της Μακεδονίας και ένδοξος Στρατηλάτης που εκπολίτισε τους λαούς της Ανατολής και μετέφερε το Ελληνικό φως στον τότε γνωστό κόσμο. Βασιλεύς και αυτός!
Στην Ρωμανία (την κακώς λεγόμενη "Βυζαντινή Αυτοκρατορία"). Μία υπερχιλιετής αυτοκρατορία (1100 ετών)! Μοναδικό φαινόμενο χρονικής διατήρησης κράτους. Πλην της εικονομαχίας, καμία κοινωνική αναταραχή. Σταθερό νόμισμα, σταθερή φορολογική πολιτική, πρότυπο δημόσιας διοίκησης και νομοθετικής οργάνωσης. Μία αυτοκρατορία αποτέλεσμα της σύνδεσης Ελληνισμού και Χριστιανισμού που έμαθε τους βορείους λαούς τι θα πει καθαρότητα, να κοιμούνται σε κρεβάτια και όχι σε δένδρα και να τρώνε σε πιάτα χρησιμοποιώντας πιρούνια και κουτάλια (Η πριγκίπισσα Θεοφανώ όταν πήγε στην Γερμανία τον 10 μ.Χ. αιώνα). Πολίτευμα σ΄ αυτά τα 1100 χρόνια: ελέω Θεού βασιλεία.
Στην νεώτερη Ελλάδα. Η βασιλεία προκρίθηκε από την Β΄ Εθνοσυνέλευση με την 651 Διάταξη του Βουλευτικού και βασιλεύς αναζητείτο από τον Ιωάννη Καποδίστρια. Δεν τους επέβαλαν τους Βασιλείς οι ξένες Δυνάμεις! Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΒ΄ πολέμησε στο πεδίο της μάχης των Βαλκανικών Πολέμων! Έτρωγε μπομπότα και κοιμόταν στην υγρασία! 3 φορές θα σκοτωνόταν από τουρκικό βόλι! Το έπος του 1940-41 έγινε επί Βασιλείας. Αλλά ίσως τότε εσείς να συντάσσατε μανιφέστα λιποταξίας και εγκατάλειψης του μετώπου ή να ονειρευόσασταν ανεξάρτητη Μακεδονία και την Ελλάδα σταλινικό προτεκτοράτο. Αλλά σας στάθηκε εμπόδιο οι αείμνηστοι Βασιλείς Παύλος και Φρειδερίκη και ο Εθνικός Στρατός που συνέτριψαν τον κομμουνιστοσυμμοριτισμό και προσπάθησαν να σας επαναφέρουν στην αγκαλιά της μητέρας Πατρίδας από τα δίχτυα της προδοσίας και της σοβιετικής ουτοπίας των Γκουλάγκ.
Τόσα ιστορικά παραδείγματα και μετά μας ειρωνεύεστε τους Βασιλόφρονες και μας μέμφεστε γιατί θέλουμε την βασιλεία στην Ελλάδα. Γι΄ αυτά την θέλουμε! Και την εκτιμούμε ακόμη περισσότερο που δεν υποτάχθηκε στον Σιωνισμό και σ΄ όλα τα παρακλάδια-σκοτεινά της κέντρα!
Εσείς βρίζετε και χλευάζετε επειδή δεν έχετε επιχειρήματα. Σας πλασάρανε έτσι την ιστορία τους και εσείς πιστεύετε χωρίς να την ερευνάτε. Μάθατε τα "Γλύξμπουργκ" και τα "Κοκός" αλλά κανένας σας δεν σας έμαθε και δεν ξέρει τι θα πει "Σεβασμός" και "Τσίπα". Γι΄ αυτό αφήστε μας να θεωρούμε την Βασιλευομένη Δημοκρατία ως καταλληλότερο πολίτευμα και εσείς περιμένετε τον κ. Παπούλια μήπως και υψώσει την φωνή του. Η προεδροκολακία σ΄ όλο της το μεγαλείο! Δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε και ασχολείστε μ΄ εμάς επειδή η παρουσία μας πληθαίνει και ενοχλεί. Ασχολείστε με τον Βασιλιά Κωνσταντίνο, έναν πολύ σοβαρότερο από σας! Και φυσικά, που έχει προσφέρει περισσότερα από ότι εσείς στην Πατρίδα!
Πρώτα να πλένετε το στόμα σας και μετά να πιάνετε τον Κωνσταντίνο και την οικογένειά του στο στόμα!

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΝΚΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΣΗΛΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή