Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Σύμφωνα με τον κ. Κώστα Πλεύρη 4 Εβραίοι ρυθμίζουν τα θέματα της γλωσσικής μας παιδείας. Τα ονόματά τους είναι Σαπίρο, Ρουσέλ, Μπελβενιστέ και Κοέν και όλα αυτά με την ανοχή του Υπουργείου Παιδείας.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΕΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ,ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ!! ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ.
ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΗΡΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!! ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΑΦΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΙΟ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΠΑΙΔΟΜΑΖΟΜΑΤΟΣ ,ΠΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΣΕ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ
Τα νέα σχολικά βιβλία που εδώ και 3-4 χρόνια έχουν οι μαθητές στα χέρια τους, είναι το λιγότερο αισχρά και κατάπτυστα, και μόνο σκοπό που δεν έχουν είναι να διδάξουν και να παραδώσουν μια νέα γενιά χρήσιμη και ικανή.

Πηγή: "Αντιπληροφόρηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου