Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

40 χρόνια μεταπολίτευσης. Η κρατική τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ-Βουλή tv) πανηγυρίζουν. Πομπώδεις εκπομπές για να εορτάσουμε τι; Το ξεκοκάλισμα των ταμείων; Την υποβάθμιση της Εκκλησίας, της οικογένειας και των παραδόσεων; Την νοοτροπία του ωχαδελφισμού, του εγώ, του δημοσίου και της καλοπέρασης; Την εβραιοαριστεροκρατία της παιδείας; Την πιο σάπια γενιά πολιτικάντηδων που πέρασαν από την Πατρίδα μας τα τελευταία 180 χρόνια; Την αποβιομηχάνιση της χώρας; Την αποσάρθρωση της κοινωνίας και της νεολαίας; Να εορτάσουμε την βίλα στην Μιμή και τις κουρτίνες στη Σταμάτη; Αυτά έγιναν στα 40 χρόνια μεταπολίτευσης. Δεν αισθανόμαστε την χαρά, δεν καταλαβαίνουμε τις γιορτές όταν το 35% του πληθυσμού μας είναι ανενεργό, 350.000 οικογένειες χωρίς ρεύμα, 8.000 αυτοκτονίες, 400.000 λουκέτα σε επιχειρήσεις, 3.500.000 λαθρομετανάστες υπάρχουν στην Επικράτεια. Όταν Έλληνες υποσιτίζονται και έχουν χάσει τα σπίτια τους από τις τραπεζικές "επιδρομές" και παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία.
Η μεταπολίτευση προσέφερε πολιτική σταθερότητα που από πίσω έκρυβε το χειρότερο πρόσωπο λαμογιάς και καταλήστευσης των ταμείων.
Η μεταπολίτευση προσέφερε αυξημένους μισθούς που έκαναν τον Έλληνα άπληστο, να ζητά και άλλο χρήμα, να το ξοδεύει σπάταλα και ταυτόχρονα οι πολιτικοί να καταθέτουν το κλεμμένο χρήμα του Έλληνα φορολογούμενου σε ελβετικές τράπεζες και να κάνουν βίλες στις... θού Κύριε!
Η μεταπολίτευση προσέφερε αβασίλευτο καθεστώς για να επιστεγάζονται οι κλέφτες, οι λωποδύτες, 
Τα τελευταία 40 χρόνια η Ελλάδα δεν είχε δημοκρατία, είχε κληρονομική κοινοβουλευτική δικτατορία. Και αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο λειτουργίας του πολιτεύματος. Τα κόμματα είναι οι πραγματικοί ταγοί αυτού του τόπου. Ρίχνουν κυβερνήσεις, εξαγοράζουν και διαγράφουν βουλευτές. Ο βουλευτής αν αντιταθεί στην άποψη του αρχηγού του κόμματός του, διαγράφεται. Αντισυνταγματικό! Ο πρωθυπουργός, ιδίως μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος το 1986, έχει γίνει δικτάτορας. Η παιδεία αριστεροκρατείται και εβραιοκρατείται. Γελοιοποιούνται τα θεία και εθνικές προσωπικότητες (όπως Μέγας Αλέξανδρος, Κολοκοτρώνης κα) και προωθούνται νέες αντιλήψεις. Μπολιάζουν στις καρδιές των νεαρών μαθητών τους "αγώνες του Πολυτεχνείου και τον Μάρξ". Προπαγανδίζεται το μισελληνικό και αντιεκκλησιαστικό πνεύμα!

Ο επίλογος της μεταπολίτευσης
Η μεταπολίτευση έκλεισε τον κύκλο της τον Απρίλιο του 2010 όταν ο αμερικανόδουλος Τζέφρυ Παπανδρέου παρέδωσε δέσμια την χώρα στους όνυχες του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. Τότε, ο Κάρολος Παπούλιας έβαλε την υπογραφή του στην παράδοση της Ελλάδας ενώ έχει το δικαίωμα αναπομπής νομοσχεδίου στην κυβέρνηση για επανεξέταση. Ο επίλογος της μεταπολίτευσης γράφεται τώρα που αποδεικνύεται το πραγματικό ποιόν Προεδρίας της Δημοκρατίας, κυβερνήσεων και πολιτικάντηδων.

Μήνυμα ΔΕΡ
Οι Βασιλόφρονες τα λέγαμε αλλά κάποιοι μας ειρωνευόντουσαν. Χωρίς να ευθυνόμαστε για το κατάντημα της Ελλάδος, στεναχωρούμαστε για την Ελλάδα και θέλουμε όλοι οι Έλληνες να εγκολπωθούν το "ΧΡΙΣΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ" και ηνωμένοι να αντιμετώπισουμε τα επερχόμενα προβλήματα κάνοντας την σωστή επιλογή και στις εκλογές για να πάει μπροστά αυτός ο σδύσμοιρος τόπος και χιλιοπροδωμένος λαός! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου