Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥ ΕΥΡΩΠΗ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ


Ξυπνήστε Έλληνες γιατί χανόμαστε. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει την Ελλάδα σκλαβωμένη και αν γινόταν ακόμα και εξαφανισμένη από τον χάρτη. Βλέπετε τους ενοχλεί πολύ η Ορθόδοξη Πίστη μας.
Και μέσω του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν βαλθεί να πετύχουν τον σκοπό τους. Το σχέδιο τους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε συνεργασία και με την εγχώρια εξουσία, που μας κουνάει καθημερινά το δάκτυλο για τις «πολύτιμες υπηρεσίες» της.
Με πρόσχημα την οικονομική σωτηρία, διαλύουν τα πάντα και προσπαθούν να επιβάλουν την κάθε ανωμαλία ως ανθρώπινο δικαίωμα. Και ας αφήσουμε εν μέρει το ΔΝΤ, το οποίο αν ψάξει κανείς σε βάθος, θα ανακαλύψει πως από πίσω του βρίσκονται οι πιο «άρωστα ανώμαλοι» που υπάρχουν στον πλανήτη. Και ας πιάσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση, που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε για το καλό αυτής της Ηπείρου.
Μεγάλοι προφήτες της ορθόδοξης εκκλησίας, μας έχουν προειδοποιήσει για το ποιόν αυτή της Ένωσης και έχουν τονίσει πως όλα τα δεινά θα ξεκινήσουν από αυτή. Και βλέπετε στην πράξη πόσο επιβεβαιώνονται. Οι «κύριοι» της Ε.Ε. με πρόσχημα την οικονομική βοήθεια που προσφέρουν (έχοντας βέβαια φροντίσει οι ίδιοι από πριν να δημιουργήσουν το πρόβλημα) διαλύουν κάθε ένοια του έθνους κράτους, αφού θέλουν στο όνομα της Ενωμένης Ευρώπης να δημιουργούν αποικίες.
Και αφού βρουν πρόσχημα τα οικονομικά προβλήματα καταστρέφουν το οτιδήποτε μπορεί να αφυπνήσει ξανά τους λαούς. Γλώσσα, θρησκεία, παιδεία, ήθη έθιμα και παραδόσεις…. Και προσπαθεί, στον βωμό της απελευθέρωσης, να περάσει ως φυσιολογική την κάθε ανωμαλία και διαστροφή.
Έτσι λοιπόν βλέπουμε διάφορα φαινόμενα, μεταξύ των οποίων και αυτό με τον νικητή της φετινής Eurovision, να παρουσιάζονται ως φυσιολογικά και ως νίκη της διαφορετικότητας των ανθρώπων. Αυτή είναι η ξεφτίλα μας. Την ανωμαλία και τη διαστροφή του καθενός την κάνουν σημαία στην Ε.Ε. και προσπαθούν να την επιβάλουν στον κόσμο. Για σκεφτείτε πόσα μικρά παιδιά και έφηβοι παρακολούθησαν τον χθεσινό διαγωνισμό. Και για σκεφτείτε όλοι αυτοί να αρχίσουν να δημιουργούν στον εαυτό τους μια τέτοια εικόνα…
Και αναρωτιέμαι, αν όλοι αυτοί που θεωρούν αυτά τα φαινόμενα ως φυσιολογικά, πως θα ένιωθαν πραγματικά αν έβλεπαν τα παιδιά τους με αυτή την εικόνα… Αυτή είναι η Πολύ Ευρώπη που θέλουν να μας περάσουν από την Κυβέρνηση και που πανηγυρίζουν γι” αυτό. Και αν συνεχίσουμε να μην… ξυπνάμε από τον λήθαργο πολύ σύντομα θα δούμε ακόμα πολλές κοντσίτες να μας κουνάνε απροκάληπτα το δάκτυλο. Κοντσίτες στο φούρνο της γειτονιάς, στο μανάβικο στο μπακάλικο. Α όχι ξέχασα, δεν θα υπάρχουν πλέον κι αυτά αφού όλα αυτά θα τα βρίσκουμε στα Σούπερ Μάρκετ των Πολυεθνικών και μόνο.
Δεν μας σώζει η Πολύ Ευρώπη που θέλουν. Μας σώζει η Πολύ Ελλάδα, αρκεί όμως η διακυβέρνηση της να γίνεται σωστά και σύμφωνα με τα χρηστά ήθη και έθιμα μας. Και όχι όπως την κυβερνούσαν τόσα χρόνια.

Ένας… αθεράπευτα ρομαντικός.

Πηγήhttp://www.hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου