Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


O Πρίγκιπας Νικόλαος μεταφέρθηκε εσπευσμένα νωρίς το πρωί της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου σε ιδιωτική κλινική των Βορείων Προαστίων, με αφόρητους πόνους στην περιοχή της κοιλιάς! 
Οι γιατροί που τον παρακολουθούν αναμένεται σήμερα να ανακοινώσουν με ιατρικό ανακοινωθέν όλα τα τελευταία νέα για την υγεία του πρίγκιπα καθώς διέγνωσαν πως ο Νικόλαος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τη χολή του, γι’ αυτό κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί. Έτσι, έπειτα από συνεννόηση τόσο με τον ίδιο όσο και με το περιβάλλον του, προχώρησαν σε αφαίρεση της χολής, με αποτέλεσμα ο ασθενής να αισθανθεί αρκετά καλύτερα λίγες ώρες αργότερα.
Το πρόβλημα με τη χολή ήταν κάτι που είχαν διαγνώσει οι γιατροί εδώ και μερικούς μήνες, καθώς σε εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί ο Νικόλαος είχαν ανακαλύψει πως μελλοντικά θα τον ταλαιπωρούσε κι έτσι θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Λίγες ημέρες μετά τους εορτασμούς της χρυσής επετείου του Γάμου των Βασιλέων Κωνσταντίνου και Άννας Μαρίας, οι ενοχλήσεις του Νικόλαου άρχισαν να είναι πιο συχνές κι έντονες, με αποτέλεσμα το ξημέρωμα της Πέμπτης να κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία του.

Η Τατιάνα στο πλευρό του
Από την πρώτη κιόλας στιγμή που εκδηλώθηκε το πρόβλημα, στο πλευρό του βρίσκεται η αγαπημένη του σύζυγος Πριγκίπισσα Τατιάνα, η οποία δεν φεύγει λεπτό από κοντά του, τόσο για να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις σε σχέση με την υγεία του όσο και για να του μεταφέρει τα μηνύματα από συγγενείς και φίλους που θέλουν να μάθουν όλα τα τελευταία νέα. Με την Τατιάνα έχουν επικοινωνήσει και τα τέσσερα αδέλφια του Νικόλαου, ο Διάδοχος Παύλος, η Αλεξία, η Θεοδώρα και ο Φίλιππος, οι οποίοι αμέσως μετά την οικογενειακή γιορτή επέστρεψαν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Κωνσταντίνος & Άννα-Μαρία κοντά του
ΠροεπισκόπησηΤο απόγευμα της Πέμπτης, επισκέφτηκαν τον Πρίγκιπα οι γονείς του. Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία ήταν προσιτοί, γλυκείς και πολύ ευγενικοί τόσο με το προσωπικό του νοσοκομείου όσο και με τους υπόλοιπους ασθενείς που ήρθαν σε επαφή. Ήταν πολύ πρόσχαρος και δεκτικός με όποιον του ζήτησε να βγάλει μαζί του φωτογραφία.
Τόσο ο ίδιος όσο και η Άννα Μαρία, συνομίλησαν με τους θεράποντες ιατρούς για να σιγουρευτούν πως η υγεία του Πρίγκιπα Νικόλαου είναι καλά, καθώς και για να δουν αν χρειάζεται κάτι επιπλέον.
Οι γιατροί τους καθησύχασαν λέγοντάς τους πως ήταν μια επέμβαση ρουτίνας και τους ενημέρωσαν πως κατά πάσα πιθανότητα σήμερα το μεσημέρι, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, θα πάρει εξιτήριο και θα μπορεί να πάει σπίτι του και αν συνεχίσει τις καθημερινές του δραστηριότητες – με την πρέπουσα προσοχή.
Ο Πρίγκιπας Νικόλαος, πάντως, αν και υπεβλήθη σε επέμβαση δείχνει ευδιάθετος και δεν σταματά να ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την προσοχή και τη φροντίδα που του δείχνουν.

Πηγές:
* "PeopleGreece.gr"
* "Espresso".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου