Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Γράφει ο κ. Γιώργος Θεοχάρης.

Απορώ κι εξίσταμαι! Οι άρχοντες του τόπου, πολιτεία και εκκλησία, τείνουν να γίνουν επικίνδυνα ανεχτικοί…. Στο όνομα της δημοκρατίας και 
της ισονομίας που είναι η βασική αρχή της επιχειρούν ύπουλα να μας φορτώσουν συνανθρώπους μας από τις αραβικές χώρες.
Μας λένε ρατσιστές, μας λένε ξενόφοβους και όλοι εδώ συγκεντρώνονται. Μελίσσι…
Μάλιστα ορισμένα πολιτικά κόμματα και Ιεράρχες κατηγορήθηκαν ότι με τη στάση τους υπηρετούν την τουρκική στρατηγική να παραστήσει την χώρα μας ως ένα αντι-ισλαμικό κράτος, διακινδυνεύει τη θέση των Ορθόδοξων Πατριαρχείων στον Αραβικό κόσμο.
Μας υποχρεώνουν να υποδεχτούμε τους παράνομους μετανάστες και χωρίς χαρτιά, χωρίς να γνωρίζουμε ποίοι είναι και από έρχονται να τους φτιάξουμε και λατρευτικούς χώρους για να προσεύχονται στον Θεό τους, τον Μωάμεθ! Και να ήταν μόνο οι αθώες ψυχές των δύσμοιρων μεταναστών από τη Συρία και τις αφρικανικές χώρες. Μη ξεχνάμε ότι οι εξαθλιωμένοι μουσολμάνοι γίνονται έρμαια των νταβατζήβωβ συμπατριωτών τους και της στρατηγικής τους που στοχεύουν να δρομολογήσουν τα σχέδια τους και στην Ορθόδοξη Ελλάδα.
“Η Αραβική Άνοιξη δεν θα αργήσει να έρθει και στην Ελλάδα. Ηδη σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ομάδες δράσης των τζιχαντιστών …κατοικούν και στην Αθήνα! Απλά παρακαλουθούν.
Ιεράρχης του Φαναρίου μιλώντας στο ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ εξέφρασε την έντονη ανησυχία του εξηγώντας ότι στην Τουρκία βιώνουμε αυτό τον φόβο, τον βλέπουμε μάλιστα. Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι οι εξτρεμιστές κρύβονται πολύ καλά . Αναρωτιέμαι, αυτά δεν τα γνωρίζουν οι κυβερνώντες και οι αρμόδιες υπηρεσίες. Θέλω να πιστευώ πως ναι. Τι κάνουν όμως για αυτό το επικίνδυνο φαινόμενο της διαφαινόμενης ισλαμικής απειλής που θέλει να ….λάμψει διά της λεγόμενης ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ».
Οι ελάχιστοι Ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας που τολμούν και μιλούν για το ισλαμικό ζήτημα τις περισσότερες φορές κατηγορούναται ως ακραίοι και επικίνδυνοι. Η επίσημη πολιτεία και εκκλησία απουσιάζει εντέχνως.
Όπως κάνει και στις σφαγές των χριστιανών από τζιχαντιστές στη Συρία.Κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου…..
Που φτάσαμε…ΑΡΑΓΕ. Να απελείται η Ελλάδα, οι Έλληνες και ότι αλλο έχει απομείνει από αξίες και αρχές και φυσικά η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας κι εμείς να μένουμε παθητικοί θεατές ….
Το ισλαμικού χαλιφάτο που σχεδιάζουν να ιδρύσουν στην Ελλάδα οι ακραίοι ισλαμιστές του ISIS («Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε») δεν ΔΕΙΝΧΕΙ να μας προκαλεί.
Οι τζιχαντιστές δεν θα αργήσουν να δράσουν κι στην ελληνική γη. Δεν εμποδίζονται από κανέναν άλλωστε.
Ελλάδα και Κύπρος στον χάρτη των ισλαμιστών, αυτό το είδαμε σε πρόσφατο δημοσιεύμα
Δείτε τι τύπωσε και μοίρασε στους «μαχητές» του το «Ισλαμικό Κράτος» – Με μαύρο χρώμα αποτυπώνονται οι περιοχές που θεωρεί το ISIS ότι θα πρέπει να εμπεριέχονται στην ίδρυση ενός μελλοντικού ισλαμικού χαλιφάτου.


Πηγή: "Ξυπνήστε ρε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου