Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...


Η Εμιλία Βαράκ, γνωστή περφόρμερ και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών με συμμετοχές στην εταιρία της Ιταλίας του «Sallieri» αλλά και στην Ελλάδα με την «Sirina» γιόρτασε τα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ γυμνή μπροστά στο άγαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη πλατεία της Καλαμαριάς! Συγκεκριμένα, δήλωσε στο karfitsa.gr,

«Η φωτογράφιση έγινε από τον στυλίστα μου πριν από τέσσερις ημέρες. Ήθελα με αυτόν τον τρόπο να γιορτάσω την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Πάντα θαύμαζα τον Ανδρέα Παπανδρέου γιατί ήταν ένας δυνατός άντρας που υποστήριζε τον έρωτα και δε δίστασε να εγκαταλείψει την οικογένειά του και να ζήσει τον έρωτα. Για εμένα ήταν ηγέτης της Ελλάδας αλλά και του έρωτα».

Σχόλιο ΔΕΡ
Για το επίπεδο της Εμίλιας Βαράκ είναι φυσικό ο Ανδρέας Παπανδρέου να φαντάζει σαν ένας "μεγάλος ηγέτης". Δυστυχώς, η ιστορική πραγματικότητα της χαλά την άποψη, διότι ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν ήταν παρά ένας ολετήρας της Ελλάδος που κινούνταν με βάση το κομματικό συμφέρον και τις αμερικανικές υποδείξεις. Στην προσωπική του ζωή αποτελούσε πρότυπο οικογενειακής απιστίας. Δεν θα επεκταθώ σεβόμενος την μνήμη νεκρού, εν αντιθέσει που αυτός δεν σεβάστηκε τον Ελληνικό λαό, τα χρήματά του και την ιστορία αυτού του τόπου καθώς αποτέλεσε η πηγή των προβλημάτων από το 1964 μέχρι σήμερα!
Η Βάρακ μας λέει ότι "εγκατέλειψε την οικογένειά του για να ζήσει τον έρωτα". Προσέξτε φράση. Να αφήσουμε και εμείς τις οικογένειές μας, να αποκτήσουμε γκόμενες, να τριγυρνάμε στους φίλους μας να τις κτίσουμε και από μία βίλα. Εκεί καταντήσαμε.
Η οικογένεια, η αγάπη, ο έρωτας είναι έννοιες και λέξεις ΙΕΡΕΣ. Που πολύ αμφιβάλλω αν η Βαράκ τα έχει νιώσει και βιώσει για να καταλάβει για τί μιλά.
Θα σε στενοχωρήσουμε Εμίλια: Δεν ήταν ηγέτης της Ελλάδος και του έρωτα, αλλά ολετήρας της Ελλάδος και πρότυπο απιστίας με αγαπημένο του τραγούδι "Γεννήθηκα για την καταστροφή". Και αυτήν έφερε από τότε που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Φάνηκε αντάξιος του αγαπημένου του τραγουδιού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου