Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ & ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑΙ ΣΤΟ «ΧΡΙΣΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ»

Μήνυμα της τριμελούς Επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" δεν έχει πρόθεση διαχωρισμού των Ελλήνων σε Δεξιούς, Αριστερούς, Κεντρώους. Είμαστε Έλληνες, ένας λαός με καθαρό πρόσωπο, με όμορφη ψυχή, με χαμόγελο, με χαρά, με φιλότιμο ελληνικό, με έναν ανεπανάληπτο πολιτισμό, μία αθάνατη παράδοση, με ζωντανή πίστη στον Θεό που μας κάνει να είμαστε διαφορετικοί απ΄ όλους τους λαούς. Είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί, μία πίστη ελευθερίας, ελπίδας και αγάπης που οι άνθρωποι είναι ισότιμοι και τα μοιράζονται όλα μεταξύ τους στην Εκκλησία, με άξονα ζωής τον Σταυρό και την Ανάσταση.
Όλος αυτός ο πλούτος είναι ανεκτίμητος και πολύτιμος και έχουμε χρέος να τον διαφυλάξουμε και να τον κουβαλήσουμε μέσα μας έκαστος προσωπικά και συλλογικά όλοι μαζί ως Έθνος. Αντίθετα, εμείς μαλώναμε για την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, για τις ιδεολογίες, για την απόκτηση όλο και περισσότερου χρήματος, και θέλαμε κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο, και γίναμε άπληστοι και φιλάργυροι. Και ιδού το αποτέλεσμα.
Πολλές φορές θα διαβάσατε σε άρθρα μας πως το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" κατηγορεί την Αριστερά, καταφέρεται εναντίον του κομμουνισμού, και στην ιδεολογία και των εκπροσώπων της. Αυτό δεν συμβαίνει όμως με την δεξιά τόσο πολύ. Γι΄ αυτό θα θέλαμε να προχωρήσουμε σε διευκρινίσεις:

Δημιουργία και εξέλιξη των κομμάτων
Όπως ιδρύθηκαν τα κόμματα και ενεμφανίσθησαν οι ιδεολογίες στο ελληνικό κράτος είχαν ξενόφερτη υποδομή. Τα κόμματα ήταν 3: αγγλόφιλο, γαλλόφιλο και ρωσόφιλο. Και χώρισαν έτσι τους Έλληνες. Έπειτα τα συμφέροντα προσαρμόστηκαν στις επιθυμίες του αρχηγού και μετά μπήκαν, την εποχή του δικομματισμού Τρικούπη-Δηλιγιάννη, και ιδεολογικά κριτήρια. Και η εποχή που η ιδεολογία γίνεται ο φορέας διχασμού και διάσπασης είναι η περίοδος της ίδρυσης του "Κόμματος των Φιλελευθέρων" από τον Ελληνοεβραίο Ελευθέριο Βενιζέλο. Έπειτα, ο βενιζελοδημιούργητος Εθνικός διχασμός διέσπασε τους Έλληνες σε Βασιλόφρονες και Βενιζελικούς, πληγή που επούλωσε ο Ιωάννης Μεταξάς και οδηγηθήκαμε ενωμένοι στο έπος του 1940!
Έπειτα, έχουμε 100.000 κομμουνιστές αντάρτες (κάποιοι απαχθέντες, κάποιοι ανήλικοι, κάποιοι σλαυικής καταγωγής) ρήμαξαν τα χώρια, έσφαξαν κτηνωδώς 220.000 Έλληνες και Ελληνίδες και έκαναν παιδομάζωμα 28.000 Ελληνόπουλων ικανοποιώντας Άγγλους και Σοβιετικούς. Και οδηγηθήκαμε στον διαχωρισμό των Ελλήνων σε "Δεξιούς" και "Αριστερούς" που ταλανίζει την χώρα μας τα τελευταία 65 χρόνια.
Βέβαια, με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ οι Έλληνες χωρίστηκαν, κατά κύριο λόγο, σε Νεοδημοκράτες και Πασοκτζήδες. Και τώρα λόγω της κρίσης, κάποιοι καλλιεργούν διχαστικά πάθη και ενισχύουν τα άκρα...

Δεξιά-Αριστερά
Η Δεξιά κατηγορείται για άνοιγμα ξερονησιών, για την θέσπιση υπερεξουσιών στους Βασιλείς δια του Συντάγματος του 1952, για την εκτέλεση του Μπελογιάννη, για την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ. Αυτά είναι έργα και πράξεις του Κέντρου, όχι της Δεξιάς. Η Δεξιά ανοικοδόμησε δια του Παπάγου (1952-55) και του Καραμανλή (1955-63) την Ελλάδα, μετά τους εξωτερικό και εσωτερικό πολέμους της δεκαετίας του 1940. Όμως ο Κων/νος Καραμανλής θέλησε να την ανοικοδομήσει, όπως είπε, "χωρίς Παπάδες". Η Δεξιά, λόγω των πατριωτικών και χριστιανικών αρχών που εγκολπώθηκε συνάμα με την ελεύθερη οικονομία, την περισσότερο προσιτή στον Ελληνικό λαό. Αυτό όμως δεν παύει να την κάνει μία ξενόφερτη ιδεολογία που βρήκε πάτημα για να λάβει σάρκα και οστά από τις ελληνορθόδοξες αρχές και την ιδιοκτησία.
Η Αριστερά δεν έχει ιστορία έχει ποινικό μητρώο!!! Η Αριστερά, σαν ιδεολογία, είναι η πρόταση κατάρριψης των ηθικών αρχών και των παραδοσιακών αξιών. Στην Ελλάδα, η ιδεολογία βρήκε γόνιμο έδαφος, επειδή το κράτος αντιπαθούσε και πολλάκις εξεδίωκε κομμουνιστές και ευρύτερα την αριστερή ιδεολογία. Η Αριστερά παρουσιάστηκε ως κυνηγημένη. Σε συνδυασμό, με τον πέλεκυ του νεοφιλελευθερισμού που κτύπησε τον λαό, η αριστερά άρχισε να γίνεται μία εφιαλτική πραγματικότητα. Κατακερμάτισε και εμφύσησε στον Έλληνα απέχθεια κατά της ιστορίας του και του πολιτισμού του, αποβλάκωσε ψυχικά και ηθικά την νεολαία, ξεχαρβάλωσε το εκπαιδευτικό σύστημα, έκανε τον Έλληνα κλειστό, υλιστή και τεμπέληΗ βία έχει ιδεολογική μήτρα τον Μαρξισμό.

Επίλογος
Το "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" είναι κατά της δεξιάς, κατά της αριστεράς. Όμως οφείλει να αναγνωρίσει την διάσπαση της δεξιάς, πως η ΝΔ δεν είναι δεξιό κόμμα αλλά σοσιαλκεντρώο και πως αριστερά ηγεμονεύει πνευματικά στην Ελλάδα. Ή αλήθειες ή ψέματα. Μην εθελοτυφλούμε.
Εμείς ένα σύνθημα εγκολπωνόμαστε, ένα σύνθημα διακηρύσσουμε, ένα σύνθημα σας κάλουμε να βάλετε στην ψυχή και την καρδιά σας:

ΧΡΙΣΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου