Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ: ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ!

Απίστευτο θέαμα αντίκρυσαν πιστοί των Ανωγείων. Βέβηλοι είχαν αφοδεύσει και είχαν ουρήσει παντού μέσα στo εκκλησάκι της Ανάληψης στη θέση Χριστού στην Νίδα και είχαν αλείψει όλες τις φωτογραφίες με κόπρανα. Μάλιστα σε μια έγραψαν «Φάτε σκ..α, κερνάει ο Δίας».
Ήθελαν μόνο να βεβηλώσουν το ναό καθώς ενώ υπήρχε και ένα μικρό παγκάρι που οι πιστοί βάζουν χρήματα οι βέβηλοι δεν το άνοιξαν ούτε έκλεψαν κάτι.
Σύμφωνα με όσα είπε στο Cretalive, o αντιδήμαρχος Ανωγείων Βασίλης Σμπώκος, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες να είναι κάτοικος της περιοχής, ενώ τα σύμβολα που έχουν αναγραφεί παραπέμπουν σε οπαδούς του Δωδεκάθεου.
"Πιθανότατα κάποιος από τους χιλιάδες επισκέπτες που το καλοκαίρι επισκέπτονται το λατρευτικό χώρο, προχώρησε στην ενέργεια αυτή. Επ'ουδενί δεν είναι κάτοικος της περιοχής" τόνισε ο Βασίλης Σμπώκος.

Σχόλιο ΔΕΡ
Ντροπή! Ο δωδεκαθεϊσμός, που νομίζει ότι αναπτερώνεται, σύντομα θα λάβει ισχυρή αποστόμωση από το Ελληνικό χριστεπώνυμο πλήρωμα και θα συντριφθεί καθώς πρόκειται για κατευθυνόμενο παρακλάδι της μασονίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου