Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

Γράφει ο κ. Αντώνης Ξανθόπουλος.

Οι 6 Ορθόδοξοι Έλληνες ΒασιλείςΈνα ακόμα τέχνασμα των πολιτικάντηδων που κυβέρνησαν κατά καιρούς την Ελλάδα ήταν η επιμελέστατη φροντίδα τους να διαγράψουν ή στην καλύτερη περίπτωση, να παραποιήσουν την ίδια την Ελληνική Ιστορία, έτσι ώστε οι νεώτεροι να μη γνωρίζουν και συνεπώς να μη διαφωνούν και κυρίως να μη σκέπτονται !!! Ετσι απεκρύβη ότι ο στρατηλάτης βασιλιάς Κωνσταντίνος Α΄ ήταν ο αυξητής της Ελλάδας, ο νικητής και απελευθερωτής των Ιωαννίνων και της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους, διεγράφη ότι ο βασιλιάς Γεώργιος Β’ είπε ΟΧΙ στον Ιταλικό φασισμό και ότι πολέμησε τις δυνάμεις του άξονα στην Βόρεια Αφρική, απαλείφθηκε επίσης το τεράστιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο των Ελληνίδων βασιλισσών, της Όλγας, της Σοφίας και της Φρειδερίκης και φυσικά κανείς νεώτερος δεν γνωρίζει σήμερα τίποτε για την περίοδο ανάπτυξης, προόδου και σταθερότητας, που η Ελλάδα γνώρισε κατά την βασιλεία του βασιλιά Παύλου Α΄ !!! Αντίθετα όλοι οι νεώτεροι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά τα πάντα για τις ερωμένες των πρωθυπουργών, τις απάτες των υπουργών και τις ρεμούλες των κομμάτων και μάλιστα τα πληρώνουν όλα αυτά με απάθεια σήμερα από την τσέπη τους και πάντοτε ναρκωμένοι από την κομματική προπαγάνδα που τους ταΐζουν καθημερινά οι κάθε λογής δημοσιοκάφροι των εξαγορασμένων Ελληνικών ΜΜΕ.
Το αποτέλεσμα είναι γνωστό σε όλους: Ανυπαρξία κουλτούρας, προοπτικής, ελπίδας, δημοκρατίας. Παντού διαφθορά, ψέμα, ανέχεια, απάτη! Οι νεόπτωχοι έχουν διαδεχθεί τους νεόπλουτους και το βλαχομπαρόκ αποτελεί την πλαστική κορώνα της ψευδοκουλτούρας που βασιλεύει παντού. Θεσμοί όπως η οικογένεια και η θρησκεία, που κράτησαν το Ελληνικό Έθνος ζωντανό για εκατοντάδες χρόνια, έχουν βληθεί με τον χειρότερο τρόπο !!! Τι άλλο πιά να περιμένει ο Ελληνικός Λαός παρά μόνο το φυσικό του τέλος για το οποίο θα είναι αναντίρρητα συνυπεύθυνος !!!

Υπάρχει όμως διέξοδος; 
Αν περιμένει κι άλλο ο λαός δεν θα υπάρξει διέξοδος, ούτε καν μια μικρή χαραμάδα για να περάσει το έστω και λιγοστό φώς της ελπίδας !
Μόνο αν αποφασίσει να κλείσει τις τηλεοράσεις, να αναζητήσει την αλήθεια, να πάρει την κατάσταση στα δικά του χέρια και να αποκαταστήσει την δικαιοσύνη, την δημοκρατία και το πολίτευμα. Μόνο αν κλείσει τα αυτιά του στα μεγάφωνα των πολιτικάντηδων, από όποια κατεύθυνση κι αν αυτά φωνάζουν δεξιά ή αριστερά !
Μόνο αν Ελληνικός Λαός πιστέψει ότι ο ίδιος και μόνον ο ίδιος έχει και την δύναμη και την θέληση, κυρίως την θέληση, τότε θα βγεί από τον βούρκο που βρίσκεται σήμερα και θα περπατήσει στον δρόμο της προόδου και κυρίως στον δρόμο της αξιοπρέπειας !!!

1 σχόλιο:

  1. Γράψατε μεγάλες αλήθειες. Η λύση όμως είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ. Η ΑΥ Πρίγκηψ Νικόλαος να ιδρύσει πολιτικό κόμμα -δεδομένου ότι δεν είναι δυνατόν να το κάνει ο διάδοχος - και με τη θέληση του ίδιου του Λαού που τώρα πια ξέρει και καταλαβαίνει αφού τους είδε όλους απο τη μεταπολίτευση και εντεύθεν να λειτουργήσει ως μοχλός επαναφοράς της βασιλείας. Με ένα τέτοιο Ηγέτη όλες οι υγιείς δυνάμεις του Έθνους μας θα συσπειρωθούν και είναι βέβαιο ότι η Ελλάδα Μας θα αναστηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή