Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013


Εικόνες ντροπής έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τους πολίτες να δίνουν μάχη για να προμηθευτούν δωρεάν τρόφιμα! Με τα χέρια απλωμένα, στοιβαγμένοι έξω από τα αυτοκίνητα των αγροτών που μοίραζαν δωρεάν τρόφιμα στους πολίτες, έδωσαν μάχη άνεργοι και συνταξιούχοι, αλλά και οικογενειάρχες που έσπευσαν να πάρουν μια σακούλα από τα λαχανικά που μοίραζαν έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Οι πολίτες ποδοπατήθηκαν στην κυριολεξία, καθώς δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί.
Παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών έστησαν πάγκους και φορτηγά έξω από το υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης ως ένδειξη διαμαρτυρίας και μοίραζαν δωρεάν φρούτα και λαχανικά σε ανέργους, πολύτεκνους και συνταξιούχους.
Υπολογίζεται ότι μέσα σε δύο ώρες διατέθηκαν 50 τόνοι προϊόντων, περίπου. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε πολύς, η οργάνωση απούσα και η ένταση και ο εκνευρισμός εμφανής, με αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν πρωτοφανείς σκηνές.
Αυτή είναι η Ελλάδα του 2013. Η Ελλάδα της τρόικας. Η Ελλάδα της συγκυβέρνησης. Η Ελλάδα της Αβασίλευτης Δημοκρατίας. Ο κόσμος απλώνει το χέρι του για να πάρει λίγα τουλάχιστον λαχανικά, λίγα φρούτα. Σκηνές φρίκης και θλίψης. Φρίκη και θλίψη συνάμα για την κατάσταση που έχουν φέρει.

Το θέμα έγινε πρώτη είδηση στο πρακτορείο Reuters, το οποίο κάλυψε τη διανομή με εκτενές ρεπορτάζ του
"Εκατοντάδες Έλληνες συνωστίζονται για δωρεάν προϊόντα. Ένας άντρας τραυματίστηκε ελαφρά από το συγκεντρωμένο πλήθος που έδινε μάχη για να φτάσει στους πάγκους και να προμηθευτεί λαχανικά. Οι Έλληνες υποφέρουν από την οικονομική κρίση", αναφέρει μεταξύ άλλων το ειδησεογραφικό πρακτορείο.
"Είναι δύσκολο. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφτανα σε αυτό το σημείο", δηλώνει επίσης η 65χρονη Παναγιώτα Πετροπούλου.

Δεν υπάρχουν λόγια. Αλλά θα κάνουμε ένα μικρό σχόλιο με ένα πρόσφατο θλιβερό γεγονός. Πρόσφατα πέθανε ο ισοβίτης Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής κατηγορούμενος για μία δολοφονία ενός νέου χωρίς να την διαπράξει. Αυτά τα τομάρια που μας κυβερνούν που είναι υπεύθυνα και ηθικοί αυτουργοί για τις 3.500 και πλέον αυτοκτονίες απλών Ελλήνων για χρέη ποιος θα τα καταδικάσει όχι μόνο σε ισόβια αλλά και σε ΓΟΥΔΙ!
Γι΄ αυτό σκοτώθηκαν οι ήρωες Γιαλοψός, Καραθανάσης, Βλαχάκος. Για να τρώνε με χρυσά κουτάλια ο Πάγκαλος και όλα αυτά τα κωλόπαιδα, για να φέρουν την Ελλάδα στην παρούσα κατάσταση. Φυλλούσαν Θερμοπύλες και έπεσαν για το και στο καθήκον. 
Οι εικόνες-σκηνές αυτές δεν αρμόζουν για την Ελλάδα, δεν αρμόζουν για την χώρα της Ορθοδοξίας και του πολιτισμού. Δεν αρμόζουν για το Έθνος που εκπολίτισε τους βάρβαρους λαούς της οικουμένης και τους έκανε ανθρώπους από ανθρωποφάγοι που ήταν. 
Τι περιμένει τώρα ο Σαμαράς και η παρέα της συγκυβέρνησης. Τα συγχαρητήρια για την κατάντια της χώρας μας που έγινε ρεντίκολο και ρεζίλι των σκυλιών. 

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΓΟΥΔΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου