Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΣΧΟΛΙΟ

Διαβάστε το φρικώδες σχόλιο (δεν έκανε πλάκα, ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ):
Το "βλαμμένο" με το παπί
"Η ώρα έφτασε. Τώρα ξέρουμε ! Τώρα όλοι είμαστε δίπλα στο Γιώργο Παπανδρέου, στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ πολιτικό που απέδειξε έμπρακτα ότι σέβεται και αγαπά τους έλληνες και την Ελλάδα.
Το μοναδικό πολιτικό, που μας είπε την αλήθεια για το μέγεθος του προβλήματος και την οικονομική λύση που έπρεπε να εφαρμόσουμε.
Τον ευγενή άνθρωπο, τον αγωνιστή που πάλεψε και παλεύει για μια Ελλάδα καλλίτερη. Για μια Ελλάδα με μέλλον, όραμα και ελπίδα !"

Σχόλιο-Απάντηση
Φαίνεται πως ο γράφων το σχόλιο ζούσε σ΄ άλλη χώρα και δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα. Αν όμως έζησε στην Ελλάδα τα τελευταία 5-10 χρόνια τουλάχιστον πάει πως κάτι πίνει και δεν έχει συναίσθηση της πραγματικότητος. ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ & ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ;;;
Τις παραπάνω (με συγχωρείτε) ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου να τις πεις στις οικογένειες των 3.500 αυτόχειρων, στους 3.500.000 πολίτες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, στους ανέργους, τους εν καταθλίψει και απογνώσει, σ΄ αυτούς που ψάχνουν στα σκουπίδια και κοιμούνται στο κρύο. 
Τι αγάπη και σεβασμός ήταν αυτή ρε Κερατά; Γι΄ αυτό μας υποδούλωσε στο ΔΝΤ, γι΄ αυτό πετσόκοψε μισθούς και συντάξεις, γι΄ αυτό τόνωσε το δημογραφικό πρόβλημα, γι΄ αυτό χαρακτήριζε τα Σκόπια ως "Μακεδονία", γι΄ αυτό έβαλε τα χαράτσια; Επειδή μας αγαπά και μας σέβεται; ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!; ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!!!
Ποια αλήθεια είπε; Που υποσχόταν αύξηση μισθών και συντάξεων λέγοντας ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ψέματα το καθίκι. Και ΕΣΥ που έγραψες το σχόλιο είσαι μεγαλύτερο από τον Τζέφρυ γιατί κάτι άτομα σαν εσένα είναι το εμπόδιο που δεν πάει η Ελλάδα μπροστά!
ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝΤΑ ΛΑΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου