Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ


Επίθεση εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου σε πρωινό του tweet με αφορμή τον παραλληλισμό που έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος. Ο παραλληλισμός του Αμβρόσιου να συγκρίνει τον Ν. Ντερτιλή με τον Κολοκοτρώνη και τον Σωκράτη έκανε έξαλλο τον πάλαι ποτέ μεγαλοκοτσαμπάση της Ελληνικής τηλεόρασης. 
Ο δημοσιογράφος αναφέρει: «Κάποιος να πει στον Αμβρόσιο ότι αυτό που φοράει είναι ράσο και όχι... ρόμπα! Μήπως ο Αρχιεπίσκοπος».
Σημειωτέον ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων είπε στην κηδεία: «Ο Σωκράτης τελείωσε τη ζωή του με κώνειο, ο Κολοκοτρώνης στη φυλακή και ο στρατηγός Ντερτιλής στη φυλακή, χωρίς να μπορεί να μετάσχει στην κηδεία του παιδιού του. Εις την εκκλησία έχουμε μάρτυρες. Εις την πατρίδα έχουμε ήρωες. Εγώ θα σε έλεγα μάρτυρα της πατρίδος. Είμαι σήμερα εδώ για να τιμήσω έναν ήρωα που ήτανε ήρωας μέχρι τα τελευταία του στα γηρατειά του. (Χειροκρότημα) Παρακαλώ, μην χειροκροτείτε. Δεν θα το ήθελα αυτό. Με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση. Εγώ μιλάω σαν παππάς και σαν Έλληνας. Θα με κατακρεουργήσουν σε λίγο τα μέσα ενημερώσεως. Θα πουν ό,τι θέλουν. Δεν χρειάζεται. Δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο. Έλληνας είμαι»!".

Σχόλιο
Ο κ. Χατζηνικολάου καλά θα κάνει να κοιτά την δουλειά του και να μην πιάνει στο στόμα τον σύγχρονο αυτόν Αγωνιστή-Ιεράρχη τον κ.κ. Αμβρόσιο. Επειδή δεν παίρνει έξωθεν εντολές, λέει τα πράγματα έτσι όπως είναι και έχει στην καρδιά του ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ λασπολογείται, λοιδορείται και πολεμάται λυσσωδώς. Βέβαια για τους κύριος πολιτικούς και δημοσιογράφους είναι αλλιώς τα πράγματα γιατί είναι μέσα στο σύστημα, περιμένουν εντολές για να βγάλουν την είδηση. Τους ευχαριστεί όταν πολεμούν την Εκκλησία, την Βασιλεία και τις Ένοπλες Δυνάμεις γιατί ξέρουν πως αν επικρατήσει ο λόγος του Ευαγγελίου δηλαδή ο ίδιος ο ΧΡΙΣΤΟΣ, αν επαναφερθεί ο θεσμός της Βασιλείας στην Ελλάδα θα χάσουν τα πλούσια ασύδοτα προνόμια που έχουν πάρει από τους σιωνιστές. 
Συγχαρητήρια στον Σ. Μητροπολίτη κ.κ. Αμβρόσιο που παραβρέθηκε και τέλεσε την κηδεία του αειμνήστου Στρατηγού Ντερτιλή. Πολέμησε για την Ελλάδα, παρασημοφορήθηκε και του έστησαν πλεκτάνη πως σκότωσε δήθεν τον 20χρονο Μυρογιάννη (ο Μυρογιάννης σκοτώθηκε στην οδό Κορνεάδου-Κολωνάκι ενώ ο Ντερτιλής βρισκόταν στο Πολυτεχνείο, τι σφαίρα ήταν αυτή;) και κατέληξε στην φυλακή. Είμαι βασιλόφρων αλλά εκτιμώ και κλίνω γόνυ στον ηρωισμό, την εντιμότητα και την αυτοθυσία των Ελλήνων αξιωματικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου