Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ

Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Μετά τις πρωτοφανείς σκηνές όπου άνθρωποι παρακαλούσαν για λίγα λαχανικά, μετά από 3.500 αυτοκτονίες, μετά την πρωτοφανή κατάσταση για ένα τόσο πρωτοπόρο και καινοτόμο Έθνος να ζουν 3.500.000 άνθρωποι κάτω από το όριο της φτώχειας, μετά το ζωτικό πρόβλημα για εθνολογική και χριστιανική μας αλλοίωση, μετά από 1.500.000 και πλέον απολύσεις πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι οι Έλληνες για πολιτειακή αλλαγή στην χώρα μας. 
Η Βασιλευομένη Δημοκρατία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. Σας εγκαλώ να θυμηθείτε τις ένδοξες στιγμές που είχαμε ως Έθνος στην πρόσφατη ιστορία μας παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. 
Ο Στρατηλάτης Κωνσταντίνος ΙΒ΄ πολέμησε και διπλασίασε την Ελλάδα. Σήμερα την πουλάνε με έγκριση της Βουλής και υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Το 1940 επί Βασιλέως Γεωργίου Β΄ η Ελλάδα έγραφε νέες σελίδες ηρωισμού, αυτοθυσίας και γενναιότητας αντιπαρατιθέμενη σε δύο υπερδυνάμεις: την Ιταλία και την Γερμανία. Τα επόμενα χρόνια αντιστασιακός και αντισυμμοριακός αγώνας. Σήμερα ξεπουλάται στην Γερμανία, υποτάσσεται στα ξένα κέντρα εξουσίας και στις ορέξεις των ΗΠΑ και των μυστικών υπηρεσιών της και κατακερμάτισαν το ηθικό, το χαμόγελο και την υπερηφάνεια του Έλληνα.
Η επαναφορά της Βασιλείας στην Ελλάδα θα επιφέρει σταθερότητα των συνόρων μας, ενδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων, συμμαχίες με κράτη που έχουν Βασιλεία, πολιτειακό έλεγχο στους πολιτικούς που θα εμποδίζει την ασυδοσία κλπ. Στην εξωτερική μας πολιτική δεν θα υπάρχει οσφυοκαμπτισμός και ενδοτισμός. 
Έχει δίκιο ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ όταν σε μία συνέντευξή του δήλωσε και σέβεται την αλήθεια: ""Ο εξόριστος ανώτατος άρχοντας υπογράμμισε ότι η Βασιλευομένη Δημοκρατία είναι παράγοντας συνέχειας και σταθερότητας για τις χώρες που ισχύει, αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή δημοκρατίας και έχει μέλλον γιατί "οι Βασιλείς δεν έχουν την πολιτική ανάγκη της εκλογής και δεν αντιπροσωπεύουν συμφέροντα, συνεπώς μοναδική τους βλέψη είναι το καλό του τόπου και του λαού". Τόνισε ότι βασικό κριτήριο για μία χώρα που έχει ή θα ήθελε να έχει βασιλεία είναι η διαπίστωση του λαού ότι το πολίτευμα αυτό θα του πρόσφερε τα εχέγγυα της σταθερότητας χωρίς ταραχές και ανακατατάξεις. Υποστήριξε -ορθά- πως ο λόγος που δεν εδραιώθηκε απόλυτα στην Ελλάδα ήταν το ότι "η αγαπημένη μας χώρα δε σταμάτησε από το 1821 και μετά να έχει προβλήματα: εξωτερικούς πολέμους, εμφυλίους πολέμους, κινήματα, επαναστάσεις" και θύμισε πως όλες τις φορές οι Βασιλείς έφυγαν από την Ελλάδα εξαιτίας πραξικοπημάτων".
Πρέπει να κινητοποιηθούν οι Βασιλικές Οργανώσεις και το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" και να συγκεντρώσουν άμεσα υπογραφές παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου για επαναφορά της Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Να κινηθούμε ενωτικά και συνασπισμένα ώστε να μπει η Εθνική Ελπίδα στην Βουλή για να απαιτήσει δημοψήφισμα για την μορφή του πολιτεύματος.
Έγινε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 συγκέντρωση υπογραφών και περίπου 4.000.000 υπογραφές συγκεντρώθηκαν για την επαναφορά της Βασιλευομένης Δημοκρατίας!!!

2 σχόλια:

  1. Ναι ρε παιδια αλλα αφου μαζευτει τοσες υπογραφες γιατι δε τις καταθετεται στη βουλη για τη διενεργεια δημοψηφισματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας συγχωρείτε για την καθυστερημένη απάντηση: Ποιο κόμμα θα αναλάβει να καταθέσει υπογραφές μέσα στην Βουλή και κατά πόσο θα γίνει δεκτό το αίτημα για δημοψήφισμα.

      Διαγραφή