Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ;


Οι εικόνες προέρχονται από την συνάντηση του Α. Σαμαρά με το ανδρείκελο των κομμάτων και της ψευτοδημοκρατίας τους Κ. Παπουλια που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 28 Αυγούστου 2012. Ακριβώς μπροστά από την βιβλιοθήκη, δεσπόζει μια ''μενόρα'', ένα θρησκευτικό κηροπήγιο που χρησιμοποιούν οι ραββίνοι (εβραίοι ιερείς) στο τελετουργικό του ιουδαϊσμού. Αναρτήθηκε από GPapado
Ξυπνήστε Έλληνες και δείτε ποιοι μας κυβερνούν: οι εντεταλμένοι της Σιών που ο μοναδικός τους σκοπός είναι ο αφανισμός του Ελληνικού Έθνους. 
Οι Βασιλείς μας, από τον Όθωνα μέχρι τον Κωνσταντίνο ΙΓ΄, ούτε κιπά φόρεσαν, ούτε ανήκουν στο Σιωνιστικό Ιερατείο, ούτε έπαιρναν και παίρνουν διαταγές από στοές. Γι΄ αυτό εξάλλου δεν έχουμε Βασιλεία. Ήταν ο θεσμός ο οποίος ενσάρκωνε τα όνειρα και τους πόθους του Έθνους, που ένωνε τον λαό, που ήταν πέρα και πάνω από κόμματα, που προστάτευε την Ορθοδοξία και αποδείκνυε τις ανθεκτικές παραδόσεις, αρχές και αξίες του λαού μας. Η κορωνίδα της Ορθόδοξης ηθικής, της χρηστής κοινωνίας και των παραδοσιακών μας αξιών και ιδανικών πως ήταν δυνατό να συνεχίσει να υπάρχει όταν προβλεπόταν ο διαμελιασμός, το κατακρεούργημα και το ξεπούλημα της Ελλάδος.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου