Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ & ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!

Το ΣυΡιζΑ, διά του Προέδρου της, των εκπροσώπων και στελεχών της, επιχειρεί να χωρίσει τους Έλληνες σε δεξιούς και αριστερούς. Τονίζουν πως η ΝΔ είναι πιο δεξιά κυβέρνηση. Η πολιτική της λιτότητας, η πολιτική που ακολουθείται είναι δεξιά και άλλες τέτοιες βλακείες. 
Οι Έλληνες πρέπει, όσο ποτέ άλλοτε, να είναι ενωμένοι στον κοινό αγώνα για την πολιτική και όχι μόνο απελευθέρωση της Πατρίδος. Το ΣυΡιζΑ με διλήμματα, υπεκφυγές, παλαιοκομματική αντίληψη και διχαστικά συνθήματα τύπου πρώην σοβιετικών καθεστώτων επιχειρεί να σπείρει την διχόνοια ανάμεσα στους Έλληνες.
"Δεν υπάρχει αριστερά, δεν υπάρχει δεξιά, μόνο κόκαλα βγαλμένα των Ελλήνων τα ιερά" όπως λέει και μία κρητική μαντινάδα. Aυτό πιστεύουμε και διακηρύσσουμε και ως blog και ως κόμμα Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" και ως Ορθόδοξοι Έλληνες.
Κατ΄ αρχάς τι είναι δεξιά (συνυφασμένη πριν την 21η Απριλίου με την φιλοβασιλική παράταξη) όπως την "σχημάτισαν" και την "κατασκεύασαν" οι πιο έντιμοι πολιτικοί αυτού του τόπου (Γούναρης, Τσαλδάρης, Μεταξάς κλπ):
* Προάσπιση του Συντάγματος και του Ελληνικού λαού.
* Αποτελεσματικότητα & λιτότητα στο Κράτος (η σημερινή είναι διάλυση, όχι λιτότητα).
* Διαφύλαξη της εθνικής μας κληρονομιάς και της Θρησκείας, των ηθών, εθίμων & παραδόσεων.
* Ανάλογα τις δυνάμεις εκάστου κατανομή των βαρών.
Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτοί οι πόλοι Αριστεράς-Δεξιάς-Κέντρου είναι ξενόφερτοι και παρωχισμένοι. Αλλά εκεί στεγάστηκαν πολιτικοί και πολίτες με εθνική ιδεολογία. 
Ας κοιτά η αριστερά τα του οίκου της και ας αφήσει τα διχαστικά συνθήματα. Είναι ορατός ο κίνδυνος να γίνει το ΣυΡιζΑ κυβέρνηση και αυτό που δεν πέτυχε το ΚΚΕ το 1944-1949 με τον ανταρτοπόλεμο (να πουλήσει την Μακεδονία στους Σλάβους), θα το πραγματοποιήσει το ΣυΡιζΑ εν έτεσι 2013 ή 2014!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου