Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΡΟ


Ακόμη ένα περιστατικό πρωτοφανούς βιαιότητας έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, ενώ είχε γενική εφημερία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αλβανός ασθενής έφτασε στο νοσοκομείο μαζί με 3 ακόμη άτομα. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό τον τοποθέτησαν σε φορείο στα επείγοντα περιστατικά προκειμένου να τον εξετάσουν ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι πάσχει από λοιμώδες νόσημα (Ηπατίτιδα).

Όμως ο γιατρός που κλήθηκε να εξετάσει τον αλβανό αντί να κάνει διάγνωση κατέληξε να φάει άγριο ξύλο! Σύμφωνα με μαρτυρίες τόσο ο "νταής" ασθενής όσο και οι τρεις συνοδοί του ήταν τύφλα στο μεθύσι και κανένας δεν μπόρεσε να τους σταματήσει. Εκτός από το γιατρό, ο οποίος είναι ειδικευόμενος παθολόγος, επίθεση δέχτηκε και μια νοσηλεύτρια. Ο γιατρός ωστόσο δεν άντεξε τα βίαια χτυπήματα και έπεσε λιπόθυμος! Στη συνέχεια και οι τέσσερις αλβανοί το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν ενώ ενημερώθηκε άμεσα η διοίκηση του νοσοκομείου και κλήθηκε η αστυνομία.

Όπως τόνισε και ο διοικητής του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, Θεόδωρος Γιάνναρος: "Δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό περιστατικό βίας που έχει εκδηλωθεί στο νοσοκομείο κατά την εφημερία". Ήδη η διοίκηση του νοσοκομείου ζήτησε να προσληφθεί σεκιούριτι για την φύλαξη του νοσοκομείου και του προσωπικού. Ο γιατρός που ξυλοκοπήθηκε άγρια, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και νοσηλεύεται με διάσειση και κάκωση στον καρπό του αριστερού του χεριού. Αυτή είναι η συμπεριφορά των «κακόμοιρων» αλλοδαπών που ήρθαν στην Ελλάδα για να δουλέψουν…

Δεν επιδίδονται απλά σε ληστρικές επιθέσεις αλλά σύμφωνα με την «κουλτούρα» τους, οι βιαιοπραγίες εναντίον των Ελλήνων αποτελούν καθημερινότητα. Φυσικά, κανείς τους δεν πληρώνει φόρους στο Ελληνικό κράτος (πάγια τακτική των αλλοδαπών στην Ελλάδα), παρ’ όλα αυτά, δικαιούνται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εν αντιθέσει με τον Έλληνα πολίτη που αν δεν πληρώσει, δεν δικαιούται… ούτε κρεβάτι σε διάδρομο δημόσιου νοσοκομείου! Κατά τα άλλα, ο Δένδιας έχει πατάξει την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου