Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε στα Ιωάννινα επί τη 100η επετείω της απελευθερώσεως της πόλης από τον τουρκικό ζυγό. Προέβη σε δηλώσεις: «Σήμερα δίνουμε μια άλλη μάχη σαν εκείνη που δώσαμε ενωμένοι οι πανέλληνες στο Μπιζάνι», ενώ για την κρίση είπε: «Αυτή η κρίση μας πεισμώνει, αν την ξεπεράσουμε όλοι θα υποκλιθούν, ιδιαίτερα αυτοί που αμφιβάλλουν για την Ελλάδα».
Ο Κ. Παπούλιας ρίχνει λάδι στην φωτιά με τις δηλώσεις του, αφού ΑΥΤΟΣ υπέγραφε την καταδίκη, τις αυτοκτονίες των Ελλήνων, το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Ότι και να κάνει έχει γραφεί στην συνείδηση του Ελληνισμού ως ένας Πρόεδρος-δοσίλογος, Πρόεδρος-προδότης και το απέδειξε από την πρώτη στιγμή όταν η Μπενάκη τον είπε ότι "επί των ημερών της Προεδρίας σας θα περιοριστούν τα εθνικά μας σύνορα"! Και πράγματι, τα ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΛΑ στο ΔΝΤ, στο Ε΄ ΡΑΙΧ και στις ορέξεις των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!
Ο Ελληνικός λαός, μετά από τα κατορθώματα της Αβασιλεύτου κομματοκρατίας, δεν συμπάθησε και ΟΥΤΕ συμπάθησε ΠΟΤΕ τον θεσμό της Προεδρευομένης Δημοκρατίας! Γιατί όσες φορές εφαρμόστηκε στην Ελλάδα οδήγησε σε πολιτικές-κοινωνικές ανωμαλίες, πτώχευση, πραξικοπήματα, σκάνδαλα, μίζες, ρεζίλι, διαφθορά.
ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;;; ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ;;; ΑΣ ΑΠΙΤΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΞΑΣΕ, ΕΞΥΨΩΣΕ & ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου