Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ

Συνέλληνες εν Χριστώ,
είναι καιρός να οικοδομήσουμε μέσα στις στάχτες της Αβασίλευτης Μνημονιακής Ελλάδος ένα νέο πολίτευμα. Ένα πολίτευμα που έχει δοκιμαστεί, αποδεδειγμένα καλύτερο και καταλληλότερο από την Αβασίλευτη, και έχει μεγαλώσει την Ελλάδα. Αποτελεί εγγύηση για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την σταθερότητα της χώρας: η Βασιλευομένη Δημοκρατία. Αυτό το πολίτευμα δίνοντας του νέα δομή και καινούργιες αξίες και αντιλήψεις σ΄ ένα νέο εντελώς διαφορετικό πολιτικό και πολιτειακό σύστημα θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη αλλαγών & μεταρρυθμίσεων, των οποίων έχει ανάγκη το Έθνος.
Οι Έλληνες πλέον θέλουμε κάτι καινούργιο αλλά και κάτι δοκιμασμένο! Ήδη μία ομάδα Ελλήνων εδώ και δύο χρόνια πρότεινε ένα μοντέλο Πολιτειακής Δημοκρατίας. Οι συγκεκριμένοι Έλληνες είναι υπέρ της Άμεσης Δημοκρατίας και της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά. Όμως στο νέο πολίτευμα αυτό πρέπει να υπάρχει και ένας εγγυητής, αυτός που θα προστατεύει την Ορθοδοξία και τον απανταχού Ελληνισμό και τηρεί απαρέγκλιτα το Σύνταγμα και τους Νόμους. Το πρόσωπο αυτό, δεν μπορεί να είναι άλλος, από έναν δοκιμασμένο Έλληνα, Έλληνα που έζησε την πικρή εξορία, έναν Βασιλιά-τελευταίο Ορθόδοξο Βασιλιά στην υφήλιο-τον Κωνσταντίνο τον ΙΓ΄ (ή Β΄).

Στις επόμενες αναρτήσεις θα υπάρξει ένα σχέδιο για την μορφή και την δομή του νέου πολιτεύματος που αν εφαρμοστεί στην Ελλάδα με τα κατάλληλα πρόσωπα και την κοινωνία εξυγιασμένη κατά ΧΡΙΣΤΟΝ θα έχει σίγουρη επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου