Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΤΣΙΠΡΑΣ & CIA


Σε πρώην "πρεσβευτές" και σε «απατεώνες» αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΣυΡιζΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας για την Proton Bank στην βουλή.
KTSIPRASΣύμφωνα με πληροφορίες του spirospero του έγκυρου δημοσιογράφου Σπύρου Καρατζαφέρης, με αυτούς όμως συναντήθηκε στην Ουάσινγκτον και μάλιστα στηρίχθηκε στις επαφές τους για να βελτιώσει το προφίλ του στις ΗΠΑ ο Τόμας Μίλλερ υπηρέτησε ως πρέσβης ΗΠΑ στην Αθήνα, από το 2001 έως τον Δεκέμβριο 2004 και είναι γνωστός για τη σχέση του με τη CIA. Σήμερα είναι επικεφαλής του Independend Diploma στην Ουάσιγκτον οργάνωση που παρέχει υπηρεσίες διπλωματικής στρατηγικής και ηθικές τεχνικές σε χώρες όπως Κόσσοβο, Ούρμα, Σομαλία, δυτική Σαχάρα αλλά και στο ψευδοκράτος της βόρειας Κύπρου. Ο Ντ. Σπέκχαρντ υπηρέτησε ως πρέσβης ΗΠΑ στην Αθήνα από το 2007 έως το 2010 οπότε και παραιτήθηκε από το διπλωματικό σώμα. Από την 1/2/2011 μέχρι 19/8/2011 ο Σπέκχαρντ ήταν πρόεδρος της Proton του μεγαλοεπιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Πριν από λίγες μέρες με ανώτατο στέλεχος του Brookings Institution μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ. Ο Πάτρικ Νικόλα Θέρος υπηρέτησε ως πρέσβης ΗΠΑ στο Κατάρ (1995-1998) και υπήρξε βοηθός συντονιστή αντιτρομοκρατίας υπεύθυνος για την αντιτρομοκρατική δράση της κυβέρνησης ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο. Διευθύνει το επιχειρηματικό Συμβούλιο ΗΠΑ –Κατάρ και είναι εκπρόσωπος του πατριαρχείου Ιεροσολύμων στις ΗΠΑ.

Τον Αλέξη Τσίπρα πλαισίωσαν στην Ουάσιγκτον οι λομπιστές Νίκος Λαριγγάκης του American Hellenic Institute και Γιώργος Mέρμελας του Greek dream incorporation. Το merican Hellenic Institute ιδρύθηκε το 1974. Από τον γνωστό για τη σχέση του με το Απριλιανό καθεστώς Ευγένιο Ρωσίδη ως "εμπορική ένωση". Ο Νίκος Λαρυγγάκης, έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι "τα ελληνικά σχολειά στις ΗΠΑ δεν χρειάζονται"Ο Γιώργος Μέρμελας συμμετείχε στην επίσημη αποστολή της Ντόρας Μπακογιάννη στα Ηνωμένα έθνη (Σεπτέμβριος 2006) ως «ηθικός σύμβουλος του υπ. Πολιτισμού» και έχει λάβει επιχορηγήσεις από τον Ευ. Βενιζέλο-Τούρκογλου, για την προβολή της Ελλάδας στις ΗΠΑ και από το Αθήνα 2004
Συνοδοί του Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον, ήταν ο διπλωματικός του σύμβουλος πρέσβης Γεώργιος Αϋφαντής, ο οικονομικός του σύμβουλος Γιάννης Μήλιος, η Ρένα Δούρου και ο Νίκος Παππάς.

Έτοιμος ο Τσίπρας από την CIA. Μία σφραγίδα της αναμένεται και έτοιμος ο νέος μας πρωθυπουργός. Εμείς θα ρωτήσουμε αν πήγε στον Ροκφέλερ ο κ. Τσίπρας. Δυστυχώς έτσι είναι η πραγματικότητα. Υπάρχει το παγκόσμιο "Συμβούλιο κατασκευής πολιτικών" με Πρόεδρο τον σιωνιστή υπερτραπεζίτη Ροκφέλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου