Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ


Προ των πυλών είναι ο ευρύς ανασχηματισμός της κυβέρνησης Σαμαρά.
Οι αλλαγές θα δρομολογηθούν μετά το συνέδριο του ΠαΣοΚ και θα συζητηθούν τόσο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο-Τούρκογλου όσο και με τον Φώτη Κουβέλη. Φαίνεται πως ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ θα συμμετάσχει στο κυβερνητικό σχήμα στη θέση του αντιπροέδρου, με τις πληροφορίες να είναι αντικρουόμενες ως προς τις προθέσεις του Μεγάρου Μαξίμου. Για τον Φώτη Κουβέλη δεν τίθεται θέμα συμμετοχής καθώς όλα δείχνουν πως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έχει άλλες φιλοδοξίες που κατευθύνονται προς την... Προεδρία της Δημοκρατίας! 

Ποιοι μένουν- Ποιοι φεύγουν 
Αμετακίνητοι στο κυβερνητικό σχήμα φαίνεται πως είναι οι Γιάννης Στουρνάρας, Χρήστος Σταϊκούρας, Γιώργος Μαυραγάνης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Κων/νος Αρβανιτόπουλος και Πάνος Παναγιωτόπουλος ενώ θεωρείται βέβαιη η είσοδος του Μάκη Βορίδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και αρκετών νέων βουλευτών.

Σχόλιο
Είτε γίνει, είτε δεν γίνει ανασχηματισμός δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Το ζητούμενο είναι η αλλαγή πολιτικής. Η πολιτική αυτή κατακερματίζει, εξαθλιώνει, απεμπολεί, ξεπουλά. Η "μάσα" δεν έχει τελειωμό, το "σάπιο" πολίτευμα της Προεδρευομένης Δημοκρατίας καλά "κρατάει", ταλαιπωρώντας και άλλο τον Ελληνικό λαό και οδηγώντας την πατρίδα μας ακόμη περισσότερο στο χάος. Ήρθε η ώρα της ευθύνης. Η κυβέρνηση κοιτά την επιφάνεια και όχι την ουσία και αυτό θα το πληρώσει από τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό...
Αυτός ο λαός όμως που έχει τσαγανό και φιλότιμο μπορεί να αποδείξει ότι έχει δύναμη και αυτή είναι η ενασχόληση με τα κοινά και η επαναφορά της Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Γι΄ αυτό ΨΗΦΙΣΤΕ Βασιλευομένη Δημοκρατία στον παρακάτω σύνδεσμο: Πολιτεύματα - Galop.gr.
Μόνο το πολίτευμα της Βασιλευομένης Δημοκρατίας μπορεί να ενώσει όλους τους Έλληνες, για το καλό του τόπου και του Έθνους μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου