Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΚΚΕ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ...

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου

Μια ζωή τα ίδια. Το ΚΚΕ, που παλεύει για την πολιτική του επιβίωση, βλέποντας τον Αλέξη Τσίπρα (που πολύ θα ήθελε από την πλευρά του να ενσωματώσει το κόμμα του Περισσού μετατρέποντάς το σε ελεγχόμενη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ), να μονοπωλεί την αριστερή ψήφο, είπε να τα κάνει λίμπα για να τραβήξει την προσοχή...


Χωρίς να λάβει υπόψη του όμως μια διαφορά: κάποια πράγματα έχουν αλλάξει. Κι έτσι, κάποιες δεκάδες προσαγωγές, μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Και η εντολή για τη «δυναμική» κινητοποίηση που έδωσε ο Περισσός στα στελέχη του, μετατράπηκε σε μπούμερανγκ. Άντε τώρα να τους εξηγήσει γιατί φορτώθηκαν με ένα κάρο πλημμελήματα. Και ποιος θα πληρώσει τώρα δικηγόρους και ποιος θα «καθαρίσει» τα ποινικά μητρώα των «συντρόφων», αν υπάρξουν καταδίκες; Ο Περισσός; Εδώ γελάμε.

Η επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ στο αριστερό κοινό, που εγκαταλείπει το ΚΚΕ, βλέποντας ότι με τον άρτι αφιχθέντα εκ των ΗΠΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος καθησύχασε τους Αμερικάνους ότι δεν θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Βόρεια Κορέα, διαφαίνεται μια προοπτική εξουσίας (που ελέω Διαμαντόπουλων, Κουράκηδων, Γαϊτάνηδων και αριστεριστικής σία, απομακρύνθηκε πολύ), τρομάζει την Αλέκα.

Το ΚΚΕ, στα χρόνια της μεταπολίτευσης, αλλά και από τα χρόνια της ΕΔΑ, δεν άγγιξε ποτέ την εξουσία. Και να λοιπόν οι μαζικές διαρροές. Το δίλημμα για το ΚΚΕ, είναι μεγάλο. Δεν θέλει να δώσει εικόνα υποκινητή μπάχαλων, αλλά, από την άλλη, οι αριστεροί το κατηγορούν ότι αδρανεί. Εξ ου λοιπόν και τα απαράδεκτα όσο και «σπασμωδικά» επεισόδια στο υπουργείο Εργασίας.

Οι του ΚΚΕ, χτύπησαν εργαζόμενους. Και οι αστυνομικοί, εργαζόμενοι είναι, να θυμίσουμε σε κάποιους. Και είναι παιδιά του λαού. ΚΑΝΕΝΑΣ γόνος πλούσιας οικογένειας δεν εργάζεται ως αστυνομικός. Αν πάντως κάποιος τα έκανε αυτά στην ΕΣΣΔ, επί Στάλιν θα οδηγείτο στο εκτελεστικό απόσπασμα. Υπό άλλη ηγεσία, στην καλύτερη θα τον έστελναν για διακοπές για δύο-τρεις δεκαετίες σε κάποιο γκουλάγκ, από αυτά που περιγράφει στο Αρχιπέλαγός του ο Αλεξάντερ Σολζενίτσιν.

Το ΚΚΕ και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», λοιπόν, θεωρούν πως οι διαμαρτυρίες, επιτρέπονται μόνο στη διάρκεια διακυβέρνησης από «αστικά» καθεστώτα. Στη διάρκεια «προοδευτικών» καθεστώτων, συνιστούν «αντίδραση», «αντεπανάσταση» και «δράση πρακτόρων του καπιταλιστή & ιμπεριαλιστή εχθρού». Γι’ αυτό και τα κομμουνιστικά καθεστώτα θεωρήθηκαν από τις κοινωνίες που τα υπέστησαν ολοκληρωτικά και απάνθρωπα. Διότι υπήρχε τρομερό έλλειμμα ελευθερίας και συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αμφιβάλλετε; Δείτε τι έγινε στην Βουδαπέστη το 1955, αλλά και τι έγινε στην Πράγα το 1968. Δείτε πως αυτοί που κραύγαζαν υποκριτικά τις προάλλες έξω από το υπουργείο Εργασίας, εννοούν την ελευθερία. Η «ελευθερία» τους είχε τη μορφή των σοβιετικών αρμάτων με τις αιματοβαμμένες ερπύστριες, πάνω στα οποία κυμάτιζε το σφυροδρέπανο.

Εξ ου και η εξίσωση των εγκλημάτων του ναζισμού με αυτά του κομμουνισμού, από τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών λαών. Φυσικά, αυτά οι καταπατητές της ελευθερίας κομμουνιστές, οι οποίοι έβαψαν την Ελλάδα στο αίμα την περίοδο 1942-1949, χύνοντας αίμα ελληνικό και στήνοντας στην ελληνική επικράτεια δεκάδες στρατόπεδα συγκέντρωσης και μετατρέποντας ολόκληρες περιοχές απρόκλητα σε τόπους μαρτυρίου (πχ Φενεός), έχουν τώρα το θράσος να δημιουργούν εντάσεις, να καταπατούν νόμους, να χτυπούν εργαζόμενους και να δημιουργούν συνθήκες χάους.

Προσωπικά, δεν με εκπλήσσουν όλα αυτά. Διότι, τους γνωρίζω. Όσον αφορά στο ΚΚΕ, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ιστορία του. Αυτή που είναι γραμμένη πάνω στο πετσί των θυμάτων της κομμουνιστικής θηριωδίας. Κάποιοι εξ αυτών, ακόμα ζουν και διηγούνται.

Ας όψεται το αριστερόστροφο ΠΑΣΟΚ που τους «ανέχτηκε», χρησιμοποιώντας τον Περισσό ως δεξαμενή για τους ψηφοφόρους του και μοιράζοντας συντάξεις εθνικής αντίστασης σε εγκληματίες, που ακόμα κρύβονται, όπως αυτός του Φενεού, στον οποίο, μετά από τη δολοφονία 4.000 συμπολιτών του, του χορηγήθηκε σύνταξη εθνικής αντίστασης. Αυτή ήταν η παρασκηνιακή συμφωνία του ΠΑΣΟΚ με το ΚΚΕ...

Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ το ανθρώπινο, το όμορφο, ή το ευαίσθητο στον κομμουνισμό. Στη Βόρεια Κορέα των πυρηνικών εξοπλισμών, από την πείνα κάποιοι το έριξαν στον κανιβαλισμό, ενώ στην Κούβα με το δήθεν «προηγμένο» σύστημα υγείας, οι επιδημίες χολέρας διαδέχονται η μία την άλλη. Ο ελληνικός λαός, τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων του «μαύρου» και του «κόκκινου» ολοκληρωτισμού, οφείλει να κρατήσει αποστάσεις από αυτούς που δήθεν προασπίζονται δικαιώματα, δημιουργώντας συνθήκες χάους, με σκοπό να ανοίξουν το δρόμο στον ολοκληρωτισμό και στην ανελευθερία (δικτατορία του προλεταριάτου την αποκαλούν οι ίδιοι). Στην κατάσταση εκείνη, που όχι δεν θα μπορεί να διαμαρτυρηθεί κανείς, αλλά και με το κοίταγμα μόνο θα χαρακτηρίζεται «αντεπαναστάτης» και θα ρίχνεται στα μπουντρούμια.

Ας αφήσει λοιπόν το ΚΚΕ της απανθρωπιάς, οι άνθρωποι του οποίου τις προάλλες έσπρωχναν γυναίκες που εργάζονται στο υπουργείο, τα κροκοδείλια δάκρυα για όσους δοκιμάζονται, γιατί δεν πείθουν. Ας κάνουν την αυτοκριτική τους για όσους από τους δικούς τους ανθρώπους, ξεφορτώθηκαν ως έρμα, χαρακτηρίζοντάς τους με τα χειρότερα επίθετα, για να τους υποκαταστήσουν υποκριτικά μετά θάνατον, προκαλώντας το γέλωτα στους ιστορικούς, αλλά και στους επιζώντες των δύσκολων εποχών της δεκαετίας του ’40 και του ’50.

Άλλωστε, τα ποσοστά τους μιλάνε από μόνα τους, όσον αφορά στην αποδοχή τους από την κοινωνία. Η κατηφόρα για το κόμμα του ανθελληνισμού και της αρνησιπατρίας, συνεχίζεται. Σε λίγα χρόνια, θα είναι κάτι σαν την ΚΟΕ ή το ΟΑΚΚΕ. Στην καλύτερη περίπτωση, θα αποτελούν και αυτοί μια συνιστώσα.

Από το "Ξυπνήστε ρε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου