Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ" ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Απαράδεκτη κρίθηκε η κλήτευση της Μουσουλμανικής Νεολαίας Κομοτηνής από τους δικαστές στην εκδίκαση της υπόθεσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (19/2) στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής, ύστερα από την επίσκεψη του ΣΔΟΕ στο εντευκτήριο της νεολαίας.
Συγκεκριμένα, ύστερα από καταγγελία και επίσκεψη του ΣΔΟΕ στο εντευκτήριο της παράνομης «Τουρκικής» Νεολαίας Κομοτηνής, είδηση που αποκάλυψε πρώτη η ΦΩΝΗ, βεβαιώθηκε παράβαση με συνέπεια να της επιβληθεί πρόστιμο και κλήθηκε να παρουσιαστούν στο δικαστήριο.
Στη δίκη που έγινε στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013, θεωρήθηκε από το Δικαστήριο απαράδεκτη η κλήτευσή καθώς έγινε στην επωνυμία της Μουσουλμανικής Νεολαίας Κομοτηνής, διότι στο καταστατικό της αναφέρεται ως «Τουρκική» Νεολαία Κομοτηνής. Γι΄ αυτό το λόγο τα μέλη της κλήθηκαν ξανά σε απολογία μέσα στους επόμενους 4-5 μήνες, ως «Τουρκική» Νεολαία Κομοτηνής, όπως ορίζει το καταστατικό της.
Η Ν.Ε. Εθνικής Ελπίδας Ροδόπης ύστερα και από την εξέλιξη της υπόθεσης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως:
«Βάσει αυτού οδηγούμαστε επίσημα σε αναγνώριση της παράνομης «Τουρκικής» Νεολαίας Κομοτηνής και γίνεται ακόμη ένα βήμα για να περάσουν τα συμφέροντα της γειτονικής Τουρκίας στα εδάφη της Θράκης μας. Η Εθνική Ελπίδα- κόμμα Βασιλοφρόνων δηλώνει την έντονη ανησυχία της για αυτές τις ύποπτες κινήσεις και θα παρακολουθεί το θέμα από κοντά και τα μέλη της θα δώσουν τον Ιερό Αγώνα που έχουνε ορκιστεί να δώσουν, για την υπεράσπιση των εθνικών εδαφών της Ελλάδας, ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον και άλλες αλησμόνητες πατρίδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου