Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

H COSMOTE ΛΕΕΙ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ"!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΤΙΜΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΊ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΊΛΑ ΤΟΥΣ!!
Τα προσκυνημένα σκουλήκια της πολυεθνικής "κοσμοτέ" χαρίζουν Ελληνική ιστορία στα σκοπιανά μακεδονοειδή, εμφυτεύοντας στο υποσυνείδητο του 
λαού μας πως η υπόθεση είναι λήξαν και καταδικασμένη με το ιερό όνομα της Μακεδονίας, λίγο λίγο τροποποιούν συνειδήσεις!!!!
Αυτή η λαμόγια δεν έχει προηγούμενο, ξεπουλούν τα πάντα και όλα στον βωμό του κέρδους και της κερδοφορίας!!! "για αυτό" κάποιοι φαγώθηκαν να τα πουλήσουν όλα!!! για να τα πάρουν ανθέλληνες και να πλασάρουν την προπαγάνδα τους ανενόχλητοι??
Ότι και να λέμε ότι και να κάνουμε ο κύβος ερρίφθη για κάποιους, ξεπουλάνε την Ελλάδα, ξεπουλούν την ιστορία μας, χωρίς να τρέξει ρουθούνι!!!
Ο λαός της Ελλάδος γονατισμένος περιμένει ανέμελα το τέλος του!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.... ΕΔΩ

eleusisdiagoridon.blogspot.gr

http://parapona-rodou.blogspot.gr/2


Σχόλιο
Αίσχος στην COSMOTE. Εκεί έχουμε φθάσει συνΈλληνες. Αυτό είναι το όνειρο των Σκοπιανών και αυτό θα πραγματοποιούσαν οι σλαβόδουλοι κομμουνιστές το 1944-1949, αλλά υπήρξε Εθνικός Στρατός, υπήρξε Παύλος και Φρειδερίκη, υπήρξε Ελληνική καρδιά. Δείτε το σχέδιο-όνειρο των Σκοπιανών:
Στα όνειρα τους μόνο οι Σκοπιανοί...
Ωστόσο υπήρχαν (και υπάρχουν) φωτεινές εξαιρέσεις, όπως ο Μακαριστός Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κυρός Παντελεήμων Β΄. Δείτε τα παρακάτω βίντεο για να πάρετε θάρρος και να βγει επιτέλους στην επιφάνεια η αγωνιστική πλευρά του Έλληνα. Αυτή που δεν σκύβει το κεφάλι, που δεν ανέχεται τυρράνους:


  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου