Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

γιος, βασιλια, τεως, κολωνακιΟ δευτερότοκος γιος των Βασιλέων μας Κωνσταντίνου και Άννης-Μαρίας Πρίγκιπας Νικόλαος βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα και έφαγε σε ένα εστιατόριο στο Κολωνάκι. Κοιτάξτε τι λένε τα δημοσιεύματα της ημέρας:
"Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv βρίσκεται στο Κολωνάκι σε πολύ γνωστό εστιατόριο με παρέα. Ντυμένος πολύ απλά φορώντας ένα τζιν, λευκό πουκάμισο και σακάκι απολαμβάνει το δείπνο του ενώ αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι μιλά άπταιστα Ελληνικά. Ευδιάθετος και χαμογελαστός έδειχνε να μην ενοχλείται από τα αδιάκριτα βλέμματα".
Φυσικά, ευδιάθετος και χαμογελαστός: αμιγώς μεσογειακά-Ελληνικά χαρακτηριστικά. Όμως γιατί σας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι μιλά άπταιστα Ελληνικά. Έλληνας δεν είναι; Έλληνας είναι ο πατέρας του, Ελληνίδα η μητέρα του και τα παιδιά τους Ελληνόπουλα. 
Προσέξτε τι λέτε και τι γράφετε για την Ελληνική Βασιλική Οικογένεια. Τι να πούμε για τον Τζέφρυ  Παπανδρέου και τον Κώστα Αβούρι-Σημίτη; Αυτοί δεν ξέρουν πως να χρησιμοποιούν τα Ελληνικά, όλο σαρδάμ κάνουν και επειδή ήξεραν τους "υψηλά ιστάμενους σιωνιστές" (π.χ. Κίσσιγκερ, Ροκφέλερ) έγιναν υπουργοί, πρωθυπουργοί.
Ο Νικόλαος είναι γνήσιος Έλληνας, πολύ περισσότερο απ΄ αυτούς που μας κυβερνούν και μας καταδυναστεύουν!!! 

2 σχόλια:

  1. πεστα χρυσοστομε!!!...
    περιμενουμε καποια κινηση απο την βασιλικη οικογενεια για το λαο...τωρα στα δυσκολα να δειξει τι αξιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λόγια και το ενδιαφέρον σου μας δίνουν δύναμη και κουράγιο στον αγώνα μας. Εύχομαι και εγώ γρήγορα να κινηθεί η Βασιλική μας Οικογένεια. Πρόσφατα είχε κινηθεί με το Ίδρυμα Άννα-Μαρία, δεν ενθυμούμαι όμως το γεγονός. Ήδη, ο Διάδοχος Παύλος έχει δημιουργήσει μία σελίδα συζήτησης για την κατάσταση της χώρας μας με ανταλλαγές απόψεων και προτάσεων.
      Δέστο από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας.

      Διαγραφή