Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ (ΑΝΤ1)

Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός επεισοδίου "του ύψους και τους βάθους" στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. H υποψήφια του τσυριζα Δούρου ξεκίνησε τις φραστικές επιθέσεις σε βάρος του παρόντα υποψηφίου της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη. Ο Κασιδιάρης πέταξε νερό στην Δούρου. Μετά η Καννέλη πετάγεται να υποστηρίξει την Δούρου (όλα βλέπετε τα σκατοκόμμουνα αλληλυποστηρίζονται) σπρώχνοντας τον Κασιδιάρη. Και η Καννέλη, αφού κέντησε με την αθυρόστομη στοματάρα της, τρώει τρία μπουνίδια!!! Πρέπει να μπεί τέλος στον ερυθροφασιστικό κίνδυνο και σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 έγινε η αρχή! Πάντα αυτή έβριζε. Ήρθε ο καιρός να τελειώσουν μια και καλή οι αριστερές ιδέες. Παρά το παρατραβιγμένο του γεγονότος, τα κομμούνια αξίζουν τέτοια συμπεριφορά!!!  
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΣΑΝ. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΒΙΑ. ΑΛΛΑ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΟΥΝΑ ΨΥΧΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!  





http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hDtFmHvuH-o

ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΚΚΕ ΚΑΝΕΛΛΗ. ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ!!!
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!
ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ".

2 σχόλια:

  1. ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΚΑΣΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ!
    Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ 'ΔΕΝ' ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, 'ΑΡΜΟΝΙΚΑ' ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΔΩ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 'ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ' ΚΑΙ 'ΑΡΧΙΡΑΤΣΙΣΤΑ' ΣΤΑΛΙΝ...
    'ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ'...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή