Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ "ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ" (4)

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα ψευδές άρθρο το οποίο υποστηρίζει ό,τι οι Έλληνες Βασιλείς υπήρξαν (άκουσον, άκουσον)"προδώτες"!!!

Τι λένε για τον Βασιλέα Γεώργιο τον Β΄:

1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ, διότι το 1941 επέβαλε δια της βίας στην κυβέρνηση Κορυζη την προδοτική υπογραφή παραδόσεως σε … μια Γερμανική ταξιαρχία πεζικού αναγνωρίσεως (!!!) υπό τον στρατηγό BOME, η οποία είχε αποσταλεί από τον στρατάρχηVON LIST, να διερευνήσει μέσω κοιλάδος Στρωμνιτσας επί Βουλγαρικού Εδάφους, εναλλακτική διέλευση προς την Ελλάδα, ΔΙΟΤΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με 5 σώματα στρατού ειδικών δυνάμεων ορεινών καταδρομών (!!!) το 4ο, 14ο, 18ο, 30ο, και 40ο(675.000 άνδρες) και 5 τεθωρακισμένες μεραρχίες υπό στρ/χηVon Kleist, την 2α, 5η , 9η , «X”, 11η (125.000), συνόλου 32 μηχανοκίνητων μεραρχιών (800.000 !!!) ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΟΧΥΡΟΥ «ΡΟΥΠΕΛ» ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΛΩΘΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΟBome εισήλθε από το ΑΦΥΛΑΚΤΟ(!!!) τριεθνές Λ.Δοϊράνης, επειδή ο Γέωργιος Β’ Παρακάμπτοντας τον Στρατηγό Παπάγο, είχε διατάξει το Γ’ Σώμα Στρατού Θεσ/κης ν’αποσύρει τις Μ.Β.Π. (Μοίρες Βαρέως Πυροβολικού) από το τριεθνές Δοϊράνης. Μετά την προδοτική διαταγή του Κορυζή προς Στρατηγό Τσολακόγλου, ο Παπάγος αηδιασμένος παραιτήθηκε και ο Κορυζής αυτοκτόνησε από τύψεις προδοσίας. Στην προδοσία συνεργάσθηκε ο Αγγλικός στρατός του οποίου οι 60.000 άνδρες, αντί να ευρίσκονται στο τριεθνές Δοϊράνης (μοναδική 2α είσοδο προς Ελλάδα για μηχανοκίνητη στρατιά) είχαν «οχυρωθεί» με … αγώνες κρίκετ στα πεδινά μετόπισθεν (ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΙΛΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ) , βεβαιώνοντας τους έλληνες ότι είχαν οχειρώσει το τριεθνές…
.
2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι από 1946 – 47 και σε συνεργασία Α.Έβερτ, αστυνομικό διοικητή Αθηνών μογγολοεβραικής βαυαρικής καταγωγής, παρείχε άσυλο στην ηγεσία του ΚΚΕ η οποία επρέσβευε, εδίδασκε και οργάνωνε τα μέλη του ΚΚΕ με σκοπό: α) Αντισυνταγματική ανατροπή του Δημοκρατικού πολιτεύματος και ίδρυση Χούντας της μονίμου «Δικτατορίας του (Εβραϊκού Ψευδο-) Προλεταριάτου». Β) παράνομη χρήση ένοπλης βίας για την ίδρυση και συντήρηση αυτής της δικτατορίας. Γ) Προδοτική απόσχιση και «παράδοση της Ελληνικής Μακεδονίας για προσάρτιση της στη Σλαυόφωνη «σοσιαλιστική Σοβιετική Δημοκρατία της Μακεδονίας», Αποτελούμενη από τις Σκλαβωμένες Μακεδονίες Ελλάδος – Γιουγκοσλαβίας – Βουλγαρίας». Η ηγεσία του ΚΚΕ, όλο αυτό το διάστημα 46-47, διέμενε μυστικώς στην οικία του Α.Εβερτ, εν γνώσει του Γεωργίου Β’ , ενώ ο ελληνικός στρατός & αστυνομία ερευνούσαν ματαίως για τον εντοπισμό της, σ’έναν άθλιο εμπαιγμό προδοσίας του Κράτους και εμφυλίου πολέμου.


1) O Bασιλεύς Γεώργιος ο Β΄ ποτέ δεν έβαλε τέτοια υπογραφή. Στις 18 Απριλίου 1941 είχαν έλθει σε σύσκεψη υπό την προεδρία του Βασιλέως ο πρωθυπουργός Κορυζής, ο πρέσβυς της Αγγλίας Πάλαιρετ, ο Αρχιστράτηγος Παπάγος, ο Στρατηγός Ουίλσον κα. Ο Παπάγος επίσημανε την μη διατήρηση παρά την γεναία αντίσταση Ελλήνων και Βρετανών της τοποθεσίας των Θερμοπυλών, την δυσχέρια των Ελληνικών στρατευμάτων κατά την σύμπτυξη καθώς και την πτώση του ηθικού των αγωνιστών. Ο Κορυζής, μετά την λήξη της συσκέψεως, αυτοκτόνησε. Μετά από πίεση δια τηλεγραφημάτων του Άγγλου πρωθυπουργού Τσόρτσιλ και πρόταση του Αντιστρατήγου Μαζαράκη ο Βασιλεύς-Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση αποφασίζουν την εκκένωση της Ελλάδος από το Βρεταννικό Εκστρατευτικό Σώμα. Ο Βασιλεύς μη βρίσκοντας αντικαταστάτη ορκίζεται πρωθυπουργός αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες!!! Ο Βασιλεύς Γεώργιος παρέμεινε φιλικά διακείμενος προς την Αγγλία, ποτέ δεν υπέγραψε συμβάσεις παραχώρησης της Ελλάδος σε καμμία ξένη δύναμη ή χώρα πολλώ δε μάλλον στον αντίπαλο: Γερμανό ή Ιταλό. Ο Τσολάκογλου άνευ διαταγής από πουθενά, πήρε την πρωτοβουλία και υπέγραψε στις 20 Απριλίου 1941 ανακωχή και ουσιαστικά παράδοση της Ελλάδος στους Γερμανούς. Στις 21 Απριλίου του 1941 πρωθυπουργός ορκίζεται ο Εμμανουήλ Τσουδερός. Κυρίως, με προτροπή του υφυπουργού Στρατιωτικών Παπαδήμα, ο Βασιλεύς και η νέα κυβέρνηση αναχωρούν στις 23 Απριλίου για την Κρήτη, η μόνη ελεύθερη περιοχή μαζί με την Πελοπόννησο και την Αθήνα ακόμα. Μαζί με τον Βασιλέα και την κυβέρνηση αναχώρησαν η Βασιλική Οικογένεια και οι ελεύθερες ελληνικές ένοπλες δυνάμεις Βασιλικού ναυτικού και Βασιλικής Αεροπορίας  Μετά την εισβολή των Γερμανών στην Κρήτη, ο Βασιλεύς Γεώργιος Β΄ συμμετείχε στις πολεμικές επιχειρήσεις των στρατευμάτων της Ελλάδας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας (καθ΄ όλη τη διάρκεια της Μάχης της Κρήτης), και τελικά ξέφυγε διασχίζοντας τα βουνά για να φτάσει στις νότιες ακτές του νησιού όπου κατέφυγε στην Αίγυπτο. Ενώ η ελληνική εξόριστη κυβέρνηση παρέμεινε στην Αίγυπτο ο ίδιος μετέβη στο Συμμαχικό Στρατηγείο στο Λονδίνο, όπου παρέμεινε σχεδόν μέχρι το 1943. Μετά επέστρεψε στην Μέση Ανατολή εμψυχώνοντας και βοηθώντας τους εκεί Έλληνας αδάμαστους πατριώτας-αγωνιστάς.


2) Ο τρόμος των κομμουνιστών ήταν η επαναφορά της Βασιλείας και του Βασιλέως. Ο Ελληνικός λαός συνασπίσθηκε υπό την ηγεσία ενός "ηρωικού-μάρτυρα Βασιλιά" εναντίον ενός νέου κινδύνου που είχε εμφανισθεί από την κατοχή ακόμα του κομμουνισμού. Οι στόχοι ήταν δύο:
α) Η απορρόφηση της Μακεδονίας από το ψευδοκράτος των Σκοπίων και των γιουγκοσλάβων του Τίτο όπως και της Θράκης από τους Βουλγάρους κατ΄ επιταγήν και της απόφασης της "κομμουνιστικής Διεθνούς" το 1924!
β) Η δημιουργία ενός κομμουνιστικού Κράτους υποταγμένου στην ρωσική-άθεη-σοβιετική πολιτική.
Στο σπίτι του Αγ. Έβερτ, ο οποίος ήταν αντικομουνιστής, δεν έμεινε η ηγεσία του ΚΚΕ.

Ποιος φταίει συγγραφέα μου, ο Βασιλεύς;;; Την ιστορία του τόπου είσαι υποχρεωμένος να την μαθαίνεις για να μην την ξαναζήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου