Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ (ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ)

ΣυνΈλληνες, συνΕλληνίδες εν Χριστώ,
σας καλώ να αναλογιστείτε τους αγώνες, τους κόπους, τις θυσίες σας, τις προσπάθειες σας για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον εμείς και τα παιδιά μας. Δουλέψαμε σκληρά και για ανταπόδωση οι πολιτικοί, τόσο αυτοί που κυβέρνησαν, όσο και εκείνοι που άσκησαν αντιπολίτευση, μας πίκραναν και μας πρόδωσαν πρόστιχα και απάνθρωπα. Μας λήστεψαν, σκύλευσαν πάνω στο σώμα της Ελλάδος, με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό, άλλοι συμπολίτες μας να πεινούν, να μην μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους, να χάνουν την εργασία τους, να καταπίπτουν σε κατάθλιψη και το χείριστο πάντων να αυτοκτονούν!!!
Πρέπει να αποφευχθούν οι επικείμενες αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις που θα ταλαιπωρήσουν την χώρα μας στο προσεχές μετά το καλοκαίρι διάστημα, διότι αυτό θα προκαλέσει μεγαλύτερη οικονομική ζημιά στην Πατρίδα μας. Σ΄ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, την αυριανή. πρέπει με καθαρό μυαλό, σύνεση, χωρίς παλαιοκομματικές αντιλήψεις και προσκολήμματα να ψηφίσουμε ένα νέο κόμμα που εκφράζει την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Μόνο για παράδειγμα οι Βασιλόφρονες θέλουν να ενισχυθούν οι οικονομικά ασθενέστεροι ή να μην ονομαστούν ποτέ τα Σκόπια "Μακεδονία". Στηρίξτε και ψηφίστε την Εθνική Ελπίδα για να διαλύσουμε τις πλάνες και τα σχέδια των πολιτικάντηδών που παίρνουν τις διαταγές από τις λέσχες, την Μπίλντεμπεργκ και την Τριμερή. Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε διαταγές από κανέναν
Δώστε την δύναμη στην Εθνική Ελπίδα για να ακουγόμαστε εμείς μέσα στην Βουλή, οι απλοί πολίτες της καθημερινότητας, της προσπάθειας, του μόχθου, του κόπου.
Δώστε μας την εντολή να κάνουμε στην Ελλάδα την μοναδική ουσιώδη αλλαγή που της χρειάζεται και όχι ανούσια λόγια τύπου "εμείς είμαστε καλύτεροι" ή "εμείς θα χτυπήσουμε τη διαφθορά και τις σπατάλες" ή "οι άλλοι σας κορόιδεψαν αλλά εμείς πάμε σεμνά και ταπεινά...".
Δώστε μας την εντολή να κάνουμε στην Ελλάδα την αλλαγή που θα βάλει το θεμέλιο λίθο για όλες τις μελλοντικές ευεργετικές αλλαγές και θα αλλάξει τη ροή της Ιστορίας της προς τη σωτηρία της.
Αποδυναμώστε σε τρομερό γι΄ αυτούς βαθμό το τρίπολο της παρακμής και της σήψης, τους μειοδότες των εθνικών αξιών, την σίγουρη και βέβαια καταστροφή, την ΝΔ, το ΣυΡιζΑ και το ΠαΣοΚ.
Το μόνο κόμμα που ωφελήθηκε από τις εκλογές τις 6ης Μαίου και θα ωφεληθεί από τις αυριανές είναι το πατσοκ που μας κυβέρνησε και θα συνεχίσει να μας κυβερνεί συνεργαζόμενο είτε με την ΝΔ, είτε με το ΣυΡιζΑ. Είναι στις επιλογές του.
Είναι όμως και στο δικό μας το χέρι να αποτρέψουμε να γίνει κάτι τέτοιο. Πως;;; Με την ψήφο μας.
Δώστε μας τον ρόλο ρυθμιστή για να εργαστούμε για την πρόοδο της Ελλάδος, την προστασία της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας, για το μέλλον το δικό μας, κυρίως όμως των παιδιών μας. 
Πάντα ο "αντιβασιλισμός" έβλαπτε την Ελλάδα. Το 1897 με την εβραιοκίνητη, μασονοκρατούμενη και  αντιβασιλική "Εθνική Εταιρεία" που μας οδήγησε σε ήττα παρά τις αντιρρήσεις και τις προσπάθειες του Βασιλέως Γεωργίου του Α΄, το 1914 που ο Ελευθέριος Βενιζέλος έσπειρε σε κάθε Ελληνική καρδιά τον διχασμό, έφερε ξένες δυνάμεις σε Ελληνικό έδαφος και το δίχασε γεωγραφικά και τέλος έφερε τις γαλλικές λόγχες και τηλεβόλα στην Αθήνα με σκοπό να παραιτηθεί ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΒ΄. Ο Βασιλεύς Στρατηλάτης βλέποντας τον κίνδυνο εμφυλίου πολέμου έφυγε από την Ελλάδα. Το 1921 που ο Γούναρης πήγε στους δήθεν συμμάχους στην Ευρώπη για να σταματήσει τον πόλεμο και εκεί σύσσωμοι τούρκοι και ευρωπαίοι "ένα στόμα, μια φωνή" "θα συνεχίσετε τον πόλεμο". Γιατί;;; Για να καταστραφούμε και να σπαρεί τόσος πόνος και τόση πίκρα, να χυθεί τόσο αίμα για να ικανοποιηθούν οι εβραίοι, οι μασόνοι, οι άθεοι, οι τούρκοι, για να εξευτελίσουν και να φαλκιδεύσουν την Ελλάδα. Το 1967 που ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ο ΙΓ΄ έκανε αντικίνημα για να δημιουργήσει με νέους πολιτικούς μία νέα Βασιλευομένη Δημοκρατία βάσει ενός νέου υγιούς Συντάγματος, αλλά βλέποντας την αποτυχία της αντίστασης έφυγε στο εξωτερικό για να μην χυθεί Ελληνικό αδελφικό αίμα. Και πόσα άλλα.
Εμείς σαν Βασιλόφρονες διεκδικούσαμε τα νόμιμα και απαιτούμενα εθνικά μας εδάφη, τις αλύτρωτες μας Πατρίδες! Αλλά δεν είμασταν και παράλογοι (όπως ο Βενιζέλος και οι "ακόλουθοι" του). Πάντα βαδίζαμε σύμφωνα με το εθνικό συμφέρον, όσο οι άλλοι και να μας κατηγορούν. Και μας κατηγορούν επειδή δεν μπορούν να μας φτάσουν!!! 
Τα ιδανικά μας είναι η επιστροφή στις πατροπαράδοτες Ελληνικές ρίζες μας, η προστασία της Εκκλησίας μας απο τους πολεμίους της μέσα στη χώρα που επιχειρούν ανήθικα να την χτυπούν και να την εξωστρακίζουν από το δημόσιο βίο, και φυσικά η διενέργεια δημοψηφίσματος ώστε η χώρα μας επιτέλους να αποκτήσει κεφαλή που θα διασφαλίζει το Ελληνικό Έθνος και τις αξίες του.
Επίσης στοχεύουμε να σφυρηλατήσουμε ένα μαζικό δημοκρατικό εθνικό ρεύμα, το οποίο, με τους υπάρχοντες καθεστωτικούς θεσμούς, να επιδιώξει την αναστροφή της υποχωρητικότητας, να απολακτίσει τη φαυλότητα και τη διαφθορά, να επαναφέρει τις ελληνικές αξίες και οράματα, για μία Ελλάδα όλων των Ελλήνων, πραγματικά ανεξάρτητη, απαγκιστρωμένη από μνημόνια και πολιτικές παραχωρήσεων και μία σύγχρονη κοινωνία δικαίου, προκοπής και προόδου. 
Η Εθνική Ελπίδα είναι το μοναδικό κόμμα σήμερα, που δίνει την ευκαιρία σε όσους ψήφισαν υπέρ του διωγμού της πίστης και συγκρούστηκαν με την Ιερά Σύνοδο, να ξεπλύνετε αυτή την έσχατη ντροπή ενώπιον του Θεού λέγοντας "ναι" σε μια πολιτική που θα παύσει πια αυτόν το διωγμό κατα των Χριστιανων αδερφών μας. Το νεοελληνικό κράτος απο τη σύστασή του ήταν πάντα χώρα δικαίου που δεν καταδίωκε στο όνομα της θρησκείας ανθρώπους και πόσο μάλιστα τη θρησκεία, στην οποία χρωστάει την αναγέννησή του.Για το θέμα αυτό :
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ, οτι εφόσον εκλεγούμε θα θέσουμε θέμα επανεξέτασης του προβλήματος με το δελτίο ταυτότητας και δεσμευόμαστε οτι θα το λύσουμε με τρόπο που θα ικανοποιεί ΟΛΟΥΣ, ώστε και οι θρησκευόμενοι να μην διώκονται πλεον στην πατρίδα μας. Ήδη υπάρχουν οι νομικές προυποθέσεις για να γίνει κάτι τετοιο, όπως και οι εναλλακτικές προτάσεις και έτσι το ζήτημα μπορεί να αποκατασταθεί άμεσα.Το μόνο που χρειάζεται είναι πολιτική θέληση.Κατι το οποίο δυστυχώς δεν θα βρείτε περιέργως σε κανένα αλλο κόμμα για αυτο το σπουδαίο ζήτημα.
Πατριώτες και πατριώτισες είναι ισως η μοναδική ή και η τελευταία φορά που σας δίνεται αυτή η ευκαιρία να αποκαταστησετε ένα αληθινό εγκλημα που διαπράξατε με τις ψήφους του παρελθόντος αλλα και που εξακολουθεί να υφίσταται ως σήμερα. Είναι ίσως και η τελευταία ευκαιρία που σας δίνεται να επανορθώσετε τα λάθη σας και να πάρετε πίσω τις ψήφους της ντροπής του παρελθόντος.
Ασχέτως με το αποτέλεσμα των εκλογών, αυτή η ψήφος δεν θα είναι μια ακόμα χαμένη ψήφος.
Για εσάς, δεν θα είναι μια ακόμα ψηφοφορία που δεν θα βγάλει νικητή. Αλλά θα είναι μια ψήφος που θα βγάλει ΕΣΑΣ νικητή! Αυτή η ψήφος έτσι και αλλιώς θα "πιάσει τόπο", γιατί θα είναι ψήφος συγνώμης προς το Θεό γιατί έγινε η χώρα μας ένα κράτος αντίχριστο και άδικο.Και να είστε σίγουροι πως όταν οι ανθρώποι μετανοούν και έρχονται στο Θεό, τότε ο Θεός συγχωρεί, ευλογεί, και οι ανθρώποι προοδεύουν. 

Τα ΝΑΙ της Εθνικής Ελπίδας:
1) ΝΑΙ στα ήθη, παραδόσεις του Ελληνοορθοδόξου μας Πολιτισμού,
2) ΝΑΙ στην φύλαξη των συνόρων της χώρας μας και την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους,
3) ΝΑΙ στην στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων, π.χ. ανέργων, πολυτέκνων, χαμηλοσυνταξιούχων, χαμηλόμισθων και όλων των βιοπαλαιστών.
4) ΝΑΙ στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και επενδύσεων με πλήρη και καθολική εκμετάλλευση όλων των ευρωπαικών προγραμμάτων εκμετάλλευσης ενέργειας,
5) ΝΑΙ στην εξασφάλιση του αγαθού της δημόσιας και δωρεάν παιδείας.

Τα ΟΧΙ της Εθνικής Ελπίδας:
1) ΟΧΙ στην συρρίκνωση της χώρας, στα εθνικά, πατριωτικά και κοινωνικά θέματα,
2) ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση και στην παγκόσμια οικονομική και ηλεκτρονική διακυβέρνηση,
3) ΟΧΙ στα πολιτικά τζάκια, στην μίζα, την λαμογιά και απατεωνιά του πολιτικού συστήματος,
4) ΟΧΙ στην αφαίμαξη του Εθνικού μας πλούτου από ξένους, διεθνείς και πολυεθνικούς κολοσσούς χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και οργανισμών,
5) ΟΧΙ στην κατά συρροή προσέλευση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και στην εγκατάλειψη της φύλαξης των συνόρων μας.
Χθες, στο ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ" στην Αθήνα ακούστηκαν εκ στόματος του ιδίου του Προέδρου της Εθνικής Ελπίδας Γ. Παπαδόπουλου ενδιάφερουσες, εφαρμόσιμες και τονωτικές προτάσεις. 
Π.χ. για την οικονομία "δημιουργία Τράπεζας που θα χρηματοδοτεί τις επιχειρήσεις",
για τους θεσμούς "δημιουργία λαικών συνελεύσεων και διενέργεια δημοψηφισμάτων για κάθετι που αφορά την χώρα μας και τον λαό",
για την εξωτερική πολιτική "ένταξη της Ρωσίας στην Ευρωπαική Ένωση".

Πατριώτες και πατριώτισσες δώστε μας την εντολή να αποκτήσει και πάλι η Ελλάδα ελέω Θεού Βασιλέα και να πορεύεται με γνώμονα το Ελληνικό συμφέρον.
Η Ελλάδα μας έχει γράψει αμέτρητες ένδοξες σελίδες ιστορίας κατά τις οποίες είχαμε Βασιλέα. Μπορούμε και πάλι! Ας δείξουμε σε όλους ότι ακόμα και από τη στάχτη αυτό το ευλογημένο Έθνος μπορεί να ξαναγεννηθεί για ακόμα μία φορά. Πριν τριάντα οκτώ (38) χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής απομάκρυνε με νόθο δημοψήφισμα τον Βασιλέα μας Κωνσταντίνο και την Βασιλική Οικογένεια, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες πολλών δικαστικών της εποχής, όπως αναφορικά λέει κάποιος από αυτούς, "η εντολή που είχαμε ήταν η ανάδειξη της Αβασίλευτης Δημοκρατίας".
Αυτό το λάθος ήρθε η ώρα να το διορθώσουμε εμείς για να καταστεί ξανά η Ελλάδα νέα, μία Ελλάδα πηγή φωτός.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΣΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.


ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΑΣ.


ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ. Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:


Aθήνα: 210 8831973,
Θεσ/νίκη: 2310 500017,
Γιαννιτσά: 23820 27221, 28221, φαξ 83221
Κιν. Προέδρου: 6977404445
Ιστοσελίδα: www.ethnikielpida.gr (όπου μπορείτε να δείτε βίντεο & τα νέα του κινήματος).

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ Σ΄ ΟΛΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου