Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Η υπάρχουσα κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε κατάργηση των μνημονίων αλλά να τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Ευρώπη. Τα μνημόνια διογκώνουν την μαύρη τρύπα στην οικονομία, αυξάνουν το έλλειμμα και παραλύουν κάθε οικονομική  δραστηριότητα. Εκτός όμως απ΄ αυτά η κυβέρνηση του ΠαΣοΚ υπό τον Τζέφρυ Παπανδρέου τον Απρίλιο του 2010 έβαλε ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Με τα μνημόνια απεμπολούνται ιερά εθνικά εδάφη και ακολουθείται μία λάθος συνταγή για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.
Πρέπει η Πατρίδα μας με ψηλά το κεφάλι, έχοντας αποκτήσει και πάλι την χαμένη της αξιοπιστία, ο Ελληνικός λαός τις αξίες, τα ιδανικά, την αξιοπρέπεια του να διαπραγματευθεί τα φλέγοντα ζητήματα της "ασθενούσας" οικονομίας μας. Τα μνημόνια εγκαθιστούν στην Ελλάδα ένα καθεστώς υποτέλειας, όπως χαρακτήρισε την χώρα η Ιερά Σύνοδος "χώρα υπό κατοχή", με διοικητές τον Ράιγχεμπαχ, τον Φούχτερ, την Μπίλντεμπεργκ, την Τριμερή, την Γερμανία με εκπροσώπους της την λεγόμενη "τρόικα".
Εάν η Ελλάδα καταργήσει τα μνημόνια θα έχει μέλλον! Θα υπάρξει αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου από τους δανειστές μας και άλλους διεθνείς κολοσσούς χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.
Μετά την κατάργηση του μνημονίου, η Ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει σε συμφωνία με τους δανειστές. Θα εκπονηθεί μία νέα συμφωνία μεταξύ των δανειστών μας (ΔΝΤ, τρόικα, Γερμανία) και ημών των δανειζομένων (Ελλάδα). Η Ελλάδα μέσα σε 4 χρόνια θα πρέπει να ξοφλήσει τους δανειστές της. Η Γερμανία θα πρέπει θέλει δεν θέλει να μας καταβάλει τις πολεμικές αποζημιώσεις συν τοις τόκοις και τα κατοχικά δάνεια!!! Η Ελλάδα μπορεί χωρίς το μνημόνιο. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ. Αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ θα καταστραφεί η ευρωζώνη και θα επηρρεάσει αρνητικά την παγκόσμια οικονομία!!! Γι΄ αυτό οι Ευρωπαίοι ας κάνουν λίγο μόκο γιατί τους κρατάμε στο χέρι. 
Μιλάνε για "επαναδιαπραγμάτευση". Πως θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση με τις χώρες της Ευρώπης όταν βρίσκεσαι σαν χώρα υπό κατοχή;;; Πρέπει να είμαστε ελεύθεροι. Να βάλουμε τους όρους μας.
Όμως παράλληλα πρέπει να προχωρήσουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις (ιδιωτική πρωτοβουλία, συμπίεση και δημιουργία του κράτους, πάταξη γραφειοκρατίας, ακύρωση ηλεκτρονικής διακυβέρνησης) και τα πρόσφορα αναπτυξιακά μέτρα (μείωση φόρων, κατάργηση τειρεσία, μείωση τιμών, τριετής ευρωδραχμή, πλαφόν σε τιμές για ενάμισυ χρόνο, πάγωμα αντικειμενικών αξιών, επανασύσταση ΜΟΜΑ, εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου κλπ). Να φέρουν πίσω τα κλεμμένα άμεσα οι υπεύθυνοι κοιλαράδες, να λάβουμε το δάνειο των 7 Σκανδιναβικών χωρών και να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι. Είναι πανελλήνιο αίτημα η τιμωρία των προδοτών και καταχραστών του χρήματος του Ελληνικού λαού.
 Το κόμμα "Εθνική Ελπίδα" πρότεινε κάτι για την δημιουργία θέσεων εργασίας και επενδύσεων. "Εκμετάλλευση όλων των ευρωπαικών προγραμμάτων εκμετάλλευσης ενέργειας".Η Ελλάδα είναι χώρα περήφανη, πηγή φωτός και οι Έλληνες (όπως είπε και ο Γερμανός προπονητής) "καλλιτέχνες στην επιβίωση". Οι Έλληνες φημίζονται για την χαρά και την φιλοξενία τους.
Οι μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα όμως απαιτούν ένα πλαίσιο καρποφόρο. Ένα πολίτευμα με έναν ηγέτη που να ενώνει και να εμπνέει τον λαό σ΄ ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηθικής και Ελληνικών αξιών και ιδανικών. Μία κοινωνία-πρότυπο, σύγχρονη, δημιουργική και εργατική, προκοπής και προόδου.
Ο Ελληνικός λαός ζητά τον Βασιλέα Κωνσταντίνο. Γιατί ξέρει πως η Ελλάδα όταν ήταν "Βασίλειο" προόδευσε και επεκτάθηκε γράφοντας λαμπρές και ένδοξες σελίδες ιστορίας και πολιτισμού, τώρα που είναι "Αβασίλευτη, κομματική ασυδοσία" χρεοκόπησε γράφοντας σελίδες εξευτελισμού, ξεπουλήματος και καταστροφής! Αν η Ελλάδα είχε Βασιλευομένη Δημοκρατία τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Οι σχέσεις με τα Κράτη της Ευρώπης, κυρίως τα Βασίλεια, διαφορετικές! Γερμανολανδικός άξονας-καταπιεστής της Ελλάδος δεν θα υπήρχε! Μνημόνια δεν θα υπήρχαν! Τέτοιοι πολιτικοί δεν θα υπήρχαν και αν υπήρχαν θα είχαν μπει μέσα!!!

Η Ελλάδα χρειάζεται ηγέτες και μία δημοκρατία. Οι Έλληνες χρειαζόμαστε τις αξίες, τα ιδανικά μας, τα οράματά μας με αρχηγό στον αγώνα μας τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!!!

Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας ως ωφείλουμε αλλά χωρίς μνημόνια και μεσοπρόθεσμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου