Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΙ

Το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" είναι πλέον πανέτοιμο. Με πίστη στον ΘΕΟ και φιλοπατρία κάνουμε αυτόν τον τιτάνιο αγώνα για την Ελλάδα, την Ορθοδοξία και τα παιδιά μας.
Έλληνες ήρθε η ώρα να αποφασίσετε με σύνεση για το μέλλον της Ελλάδος. Επιλέγετε μία Ελλάδα ξεπουλημένη, εξευτελισμένη όπου οι πολίτες της πεινούν, αυτοκτονούν, δεν μπορούν να αγοράσουν φάρμακα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ή μία Ελλάδα κύρους, εξωστρέφειας, αξιοπρέπειας, σεβαστή και περήφανη, προόδου και δύναμης.
Η επιλογή είναι στα χέρια σας.
Ψήφος στην "Εθνική Ελπίδα" σημαίνει ψήφος με νικητή ΕΣΑΣ!
Κατεβαίνουμε με το σύνθημα "ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ". Αυτό εμείς οι Βασιλόφρονες δεν το προδώσαμε ποτέ και να που κατέντησε η χώρα μας χωρίς την δυναμική πολιτική μας παρουσία. Στον εξευτελισμό και την χρεοκοπία.
Έχουμε 5 ΝΑΙ και 5 ΟΧΙ

Τα ΝΑΙ της Εθνικής Ελπίδας:
1) ΝΑΙ στα ήθη, παραδόσεις του Ελληνοορθοδόξου μας Πολιτισμού,
2) ΝΑΙ στην φύλαξη των συνόρων της χώρας μας και την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους,
3) ΝΑΙ στην στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων, π.χ. ανέργων, πολυτέκνων, χαμηλοσυνταξιούχων, χαμηλόμισθων και όλων των βιοπαλαιστών.
4) ΝΑΙ στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και επενδύσεων με πλήρη και καθολική εκμετάλλευση όλων των ευρωπαικών προγραμμάτων εκμετάλλευσης ενέργειας,
5) ΝΑΙ στην εξασφάλιση του αγαθού της δημόσιας και δωρεάν παιδείας.

Τα ΟΧΙ της Εθνικής Ελπίδας:
1) ΟΧΙ στην συρρίκνωση της χώρας, στα εθνικά, πατριωτικά και κοινωνικά θέματα,
2) ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση και στην παγκόσμια οικονομική και ηλεκτρονική διακυβέρνηση,
3) ΟΧΙ στα πολιτικά τζάκια, στην μίζα, την λαμογιά και απατεωνιά του πολιτικού συστήματος,
4) ΟΧΙ στην αφαίμαξη του Εθνικού μας πλούτου από ξένους, διεθνείς και πολυεθνικούς κολοσσούς χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και οργανισμών,
5) ΟΧΙ στην κατά συρροή προσέλευση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και στην εγκατάλειψη της φύλαξης των συνόρων μας.

Η ιδεολογία μας αποτελεί μία νέα επαναστατική πρόταση ελπίδας, μακριά από ξενόφερτα ιδεολογήματα αριστεράς-δεξιάς-κέντρου και των παραφυάδων τους, για την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού και του Έθνους μας καλούμε όλους τους Έλληνες εργαζομένους, αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, εργάτες της διανοήσεως, μικρομεσαίους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, να πυκνώσουν τις γραμμές της Εθνικής Ελπίδας για μία Ελλάδα με διαφύλαξη της εθνικής μας ταυτότητας, για την υπεράσπιση του πνεύματος και της δημιουργίας, για την υπεράσπιση των λαικών συμφερόντων, για μία Ελλάδα σεβαστή σ΄ όλους, περήφανη Ελλάδα, μία Ελλάδα πηγή φωτός.Ως σημαία μας-προοίμιο έχουμε τους αθάνατους στίχους του Μακρυγιάννη:


Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Aθήνα: 210 8831973,
Θεσ/νίκη: 2310 500017,
Γιαννιτσά: 23820 27221, 28221, φαξ 83221
Κιν. Προέδρου: 6977404445
Ιστοσελίδα: www.ethnikielpida.gr (όπου μπορείτε να δείτε βίντεο & τα νέα του κινήματος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου