Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ (4)

Εδώ γράφουμε μόνο τα αρνητικά σχόλια.
"Η Παγκοσμιοποίηση γαμάει την Ορθοδοξία και χύνει τη Σημαία. Ζήτω η Νέα Τάξη Πραγμάτων και ο George Sorros."
Εσένα μασονάρα του κερατά πρέπει κάποιος να συνεφέρει. Αν θες ΝΤΠ πάνε όπου αλλού στον διάολο θέλεις και άσε την Πατρίδα και την Ορθοδοξία ήσυχη. Sorroχτυπημένε!!! Σου αξίζει ο διάβολος. Χαμένο τσόλι, σατανομούρη!!!!

"Το υπέρτατο κάψιμο! Η παμμέγιστη τρολιά!
Στο 2:51, στο κείμενο που διαβάζει, μάλλον του έχουν γράψει πως θα πέσει στην οθόνη η σημαία! Ο τύπος, δεν το καταλαβαίνει... και εκεί που μιλάει, ξαφνικά ακριβώς πριν πέσει η σημαία, αναφωνεί "ΣΗΜΑΙΑ", και συνεχίζει διαβάζοντας Μακρυγιάννη! Παρακολουθήστε το, είναι μια υπέροχη στιγμή!"
Σ΄ αυτή την στιγμή απροσγείωτο μου άτομο ο αξιότιμος Πρόεδρος κ. Παπαδόπουλος θέλει να μας προιδεάσει για το ποια είναι η σημαία του κόμματος μας. Και οι στίχοι αυτοί του Μακρυγιάννη είναι το προοίμιο-σημαία του κινήματος μας. Το κάψιμο και τρολιά σου τα ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ γιατί μόνο ένας καμμένος και τρελός λέει τέτοιες μπούρδες σαν τις δικές σου!!!

"Ναι και όταν πήρε την εξουσία ο Παπαδόπουλος η ελλάδα ήταν ένα ερείπιο που τα χωριά δεν είχαν νερό, ρεύμα ουτε καν δρόμους. Και ο γερμανομαλάκας έτρωγε με χρυσά κουτάλια στα πολλαπλά ανάκτορα που είχε και έκανε δεξιώσεις με αμερικανοεβραίους, "γαλαζοαίματους" και ψευτοδιανοούμενους. Εάν δεν τον έτρωγε λάχανο ο Έλλην ηγέτης πατριώτης Γ. Παπαδόπουλος, παίζεται εάν τα χωριά μας θα είχαν ρεύμα μέχρι το 1980. Όσο για τους πολέμους, μάλλον δεν έχεις και μεγάλη σχέση με την ιστορία..."
Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος "γερμανομαλάκας"; Δεν βλάπτει λίγος σεβασμός. Επί ημερών 1953 μέχρι Ιούνιο 1973 προόδευσε. Ο Παπαδόπουλος έσωσε την χώρα από τον δ΄ κομμουνιστικό γύρο αλλά κατέλυσε μία ανάπηρη δημοκρατία, που οι πολιτικοί δεν χώνευαν τον Βασιλιά και διασπάθιζαν δημοσίου χρήματος παρά τον Ανώτατο Έλεγχο. Η μεγαλύτερη ανοησία του Γ. Παπαδόπουλου ήταν που κατέργησε την Βασιλεία από την Ελλάδα στις 1 Ιουνίου του 1973. Μπορούσε να μην καταργήσει την Βασιλεία να τον καλέσει πίσω και να έκανε τις εκλογές που σκόπευε τον Φεβρουάριο του 1974. Ήθελε την Προεδρία της Δημοκρατίας και να που έφτασε η Ελλάδα. Μπορούσε άνετα να παραμείνει ως Αντιβασιλεύς μέχρι το 1981 αντί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ώστε να είναι το πρόσωπο-κλειδί, το μεταβατικό στοιχείο για όλες τις αλλαγές ανάμεσα σε Λαό και Βασιλέα και πολιτικό κόσμο. Δεν θα είχαμε τέτοια κατάπτωση, τέτοια ξεφτίλα αν υπήρχε ο Κωνσταντίνος στην Ελλάδα!!!
Στο εγγυώμαστε!!!


"ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ
ΓΑΜΩ ΕΣΑΣ
ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ"

Ζήσε ακόμα εσύ στο παραμύθι της μαμάς-Μόσχας. Άθεε, αναρχικέ, σαββούρι, δεν ντρέπεσαι λέρα, κοπρίτη της κοινωνίας. Έμαθες να βρίζεις τους πάντες και τα πάντα νομίζοντας ότι είσαι κάποιος. Μου φαίνεται θέλεις και εσύ το μπερντάκι σου. Αν δεν θες την Ελλάδα και την Ορθοδοξία τράβα στην Βόρειο Κορέα και όπου στον διάβολο αλλού θέλεις. Τώρα βρίζεις τα παιδιά μας. Όταν έχεις δικά σου παιδιά να δούμε τι ανατροφή θα τους δώσεις. 100% ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΡΑ!!!
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου