Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

60.000 ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ (1967)

Προ της επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967 η κατάσταση στην Ελλάδα είχε ξεφύγει. Εφημερίδες έψαχναν κάποιους αξιωματικούς για να "τους σώσουν" όπως έγραφαν. Η εφημερίδα της Ελένης Βλάχου έψαχνε τον λοχαγό. "Πρέπει κάποιος να μας σώσει, έστω και λοχίας". Την ίδια εποχή ετοιμάζονταν 4 κινήματα:
α) Των Συνταγματαρχών,
β) των Στρατηγών,
γ) του ΑΣΠΙΔΑ,
δ) του Καραμανλή!
Το Συμβούλιο του Στέμματος συνεδρίαζε υπό την προεδρία του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ΄ συχνά. Σε μία σύσκεψη γράφει καθαρά, (η δήλωσις υπάρχει, ας την ψάξουν οι δημοσιογράφοι) τρομακτικά πράγματα, σκοπίμως αποσιωπόμενα. Οι τότε πολιτικοί αρχηγοί δήλωναν πως "δεν μπορούμε να πάμε εις εκλογάς, διότι 60.000 κυνηγετικά όπλα ευρίσκονται εις χείρας των κομουνιστών οι οποίοι ετοιμάζονται να επιτεθούν, αν η κυβέρνησις που θα προκύψει δεν θα είναι αριστερή!!!".
Αν δεν είναι η κυβέρνηση αριστερή τότε θα αιματοκυλούσαν πάλι την Ελλάδα.
Έχουμε πλήθος κομμουνιστών να περιμένει να εισβάλλει στην Ελλάδα από τα σύνορα Έβρου-Βουλγαρίας μετά τις εκλογές της 28ης Μαίου του 1967 για να βοηθήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου! 
Έχουμε τις προκλητικές δηλώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 1967 σε εφημερίδα!
Έχουμε τις ενέργειες του ΑΣΠΙΔΑ και του ΚΚΕ δια της ΕΔΑ οι οποίοι έγραφαν στα βουνά: "ΑΠΟΡΘΗΤΑ ΦΡΟΥΡΙΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ"!


Αδιαμφισβήτες όλες οι πληροφορίες και σκοπίμως αποσιωπόμενες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου