Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ

Η Εθνική Ελπίδα είναι κόμμα Βασιλοφρόνων, ένα πανελλαδικό πατριωτικό μέτωπο που εκφράζει όλους τους Έλληνες απ’ όλες τις τάσεις.

- Ποιος ο λόγος να ψηφίσω "Εθνική Ελπίδα";

- Η Εθνική Ελπίδα φέρνει νέες ιδέες, νέα ήθη, νέες αντιλήψεις. Αποτελεί το κόμμα της αναγέννησης, της δημιουργικής πορείας της Ελλάδος, της ριζικής αναδημιουργίας. Ευαγγελιζόμαστε την ελπίδα και την Νέα Ελλάδα. Μία Ελλάδα πηγή φωτός με αρχές, αξίες και ιδανικά. Ως φιλοβασιλική παράταξη δεν φέρουμε ευθύνες για τα εγκλήματα που έχουν γίνει στην Ελλάδα από το 1974 μέχρι σήμερα. Επομιζόμαστε την ευθύνη μίας νέας πορείας.

- Σε ποιους απευθύνεστε ως κόμμα;- Η Εθνική Ελπίδα απευθύνεται σε όλους εκείνους που έχουν εθνικές ευαισθησίες. Στους Έλληνες που είδαν τη ψήφο τους να χάνει το νόημα, σε εκείνους που είδαν να απαξιώνεται κάθε έννοια σεβασμού προς το έθνος, προς τα σύμβολα, προς τις αξίες. Σε εκείνους που θέλουν να δουν την Ελλάδα να αποκτά και πάλι τη δόξα που της ταιριάζει. Σε εκείνους που θέλουν να δουν μια Ελλάδα και πάλι περήφανη και πάλι πηγή φωτός.
Η Εθνική Ελπίδα είναι ένα κόμμα αρχών χωρίς προηγούμενες κομματικές επιταγές που πρέπει να ξεχρεωθούν.
Γι΄ αυτό και καλούμε όλους τους Έλληνες εργαζομένους, αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, εργάτες της διανοήσεως, μικρομεσαίους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, να πυκνώσουν τις γραμμές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για μία Ελλάδα με διαφύλαξη της εθνικής μας ταυτότητας, για την υπεράσπιση του πνεύματος και της δημιουργίας, για την υπεράσπιση των λαικών συμφερόντων, για μία Ελλάδα σεβαστή σ΄ όλους, περήφανη Ελλάδα.
Η δημοκρατία που φέρανε μετά την μεταπολίτευση έκανε τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα! Το υφιστάμενο πολιτικό κατεστημένο, καταδίκασε κάθε τι εθνικό, παραδοσιακό, ελληνικό και υγιές και στη θέση του καλλιέργησε την ηττοπάθεια, τον εφησυχασμό,  τον ατομισμό, τον ευδαιμονισμό, την πληθυσμιακή αλλοίωση, ξένες συνήθειες, την φαυλοκρατία και τη διαφθορά.
Για να προτάξουμε στην λαίλαπα της αντεθνικής παγκοσμιοποίησης την εθνική μας ιδεολογία και να σφυρηλατήσουμε ένα μαζικό δημοκρατικό εθνικό ρεύμα, το οποίο, με τους υπάρχοντες καθεστωτικούς θεσμούς, να επιδιώξει την αναστροφή της υποχωρητικότητας, να απολακτίσει τη φαυλότητα και τη διαφθορά, να επαναφέρει τις ελληνικές αξίες και οράματα, για μία Ελλάδα όλων των Ελλήνων, πραγματικά ανεξάρτητη και μία σύγχρονη κοινωνία δικαίου, προκοπής και προόδου.
Η Βασιλεία είναι συνυφασμένη με την πρόοδο, την αξιοπιστία, το κύρος, την εξωστρέφεια, την επέκταση, την ανάπτυξη της Ελλάδος. Όλα τα Κράτη με Βασιλευομένη Δημοκρατία τα έχουν αυτά και είναι εθνικά υπερήφανες χώρες. 
Η Ελλάδα χρειάζεται τον "πατέρα" της, τον Βασιλιά Κωνσταντίνο, όχι "πατριούς", γιατί αυτοί έφτασαν την χώρα εδώ που την έφτασαν!

                                                Ε Π Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Aθήνα: 210 8831973
Θεσ/νίκη: 2310 500017
Γιαννιτσά: 23820 27221, 28221, φαξ 83221
Κιν. Προέδρου: 6977404445
Ιστοσελίδα: www.ethnikielpida.gr (όπου μπορείτε να δείτε βίντεο & τα νέα του κινήματος).

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ: ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου