Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, όλοι οι Βασιλόφρονες δεν ανήκουν αποκλειστικά στην Εθνική Ελπίδα. Ανήκουν και ψηφίζουν άλλα κόμματα, κυρίως στην ΝΔ, το ΛαΟΣ και την Χρυσή Αυγή. Όμως τι έκαναν αυτοί οι 3 για εμάς τους Βασιλόφρονες;;; Την έκανε η ΝΔ και την ψηφίζαμε τόσα χρόνια.
1) Έδιωξε με νόθο και αθέμιτο δημοψήφισμα τον Βασιλέα μας Κωνσταντίνο ΙΓ΄ για να γίνει ο Καραμανλής Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δημιούργησε μία Αβασίλευτη Προεδρευομένη κομματοκρατία με την "συνδρομή" όλων των κομμάτων, κυρίως όμως της Αριστεράς. Αδίκως ο Καραμανλής δεν χαρακτηρίστηκε "ευεργέτης του ΚΚΕ"!
2) Είναι πασίγνωστο ότι η ΝΔ έδιωξε, μετά μανίας, τους πιστεύοντας στην Βασιλευομένη Δημοκρατία και τους έκλεισε στις φυλακές!!! Τους βασιλόφρονες βουλευτές του ο Καραμανλής τους διέγραφε!
3) Έδιωξε τους Δεξιούς, (τους λεγομένους "Χουντικούς"), που προσέφυγαν στο ΠαΣοΚ για προστασία, το οποίο και η ΝΔ πέτυχε.
4) Έδιωξε τους ακροδεξιούς οι οποίοι αναζήτησαν άλλη πολιτική "στέγη" αφού η ΝΔ τους απογοήτευσε.
5) Νομιμοποίησε το ΚΚΕ και του έδωσε απεριόριστα προνόμια.
6) Έκανε την λεγόμενη "αποχουντοποίηση" (1974-1978) διώχνοντας 300.000 έντιμους δημοσίους υπαλλήλους από υπηρεσίες και πανεπιστήμια αντικαθιστώντας τους από κομμουνιστοσυμμορίτες.
7) Κατακερμάτισε και δίχασε την εθνική παράταξη.

Αυτά έκανε η ΝΔ για εμάς τους Βασιλόφρονες.

Τι έκανε ο Καρατζαφέρης και κατ΄ επέκτασιν ο ΛαΟΣ για εμάς τους Βασιλόφρονες;;;
Το ΛαΟΣ είναι το κόμμα που αγωνίζεται για την Ελλάδα;;;; Όλοι οι εθνικά σκεπτόμενοι και υπερήφανοι Έλληνες χάσαμε άδικα 10 χρόνια αγώνες για την Ελλάδα. Διαφορετικά ξεκίνησε και στην πορεία πρόδωσε την παράταξη που τον στήριξε. Ο Καρατζαφέρης προέβαλλε πως είχε σχέσεις με την Ελληνική Βασιλική Οικογένεια και πως ήταν εκδότης της εφημερίδος "Το Στέμμα της Δημοκρατίας" το 1974. Ακούγοντας αυτά οι Βασιλόφρονες είπαν "Να και ένας βασιλικός πολιτικός". Οι Βασιλόφρονες και οι Βασιλικές Ενώσεις (κυρίως των Γιαννιτσών) στήριξε τον Γ. Καρατζαφέρη το 2000 στην δημιουργία του ΛαΟΣ. Τους Βασιλόφρονες που τον στήριξαν, τους πρόδωσε και είπε 2, 3 φορές μάλιστα δήλωσε πως "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ, ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ". Πριν λίγο καιρό, έκανε δωρεά άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στο Λιτόχωρο Πιερίας. Εδώ και 3 χρόνια όλοι έχουν υπογράψει την πώληση της Μακεδονίας. Ο αναπληρωτής του Καρατζαφέρη Γ. Γεωργίου χαρακτήρισε τα Σκόπια ως "Μακεδονία"!!! Έχουμε μνήμη!!!! Ενώ υπέγραψε την πώληση της το 2008, "χαρίζει" άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου. Θέλει να μας ρίξει στάχτη στα μάτια;;; Το σύνθημα του για τον Εφραίμ και το Βατοπέδι ήταν "Από το κελί της Μονής στο κελί της φυλακής" και μέσα σε μία νύκτα κάνει κωλοτούμπα και γίνεται ξαφνικά υποστηρικτής του Ηγουμένου. Ανάλογα με το κομματικόν του συμφέρον. Τα 2 κόμματα που πρωταγωνιστούν σ΄αυτό είναι το ΠαΣοΚ και ο ΛαΟΣ.

Αφού δεν μας θέλει, γιατί τον ψηφίσουμε;;;

Τι έκανε τώρα η Χρυσή Αυγή.
Υπάρχει κανένας Βασιλόφρων εθνικοσοσιαλιστής;;; Όλοι οι Βασιλόφρονες υπεραγαπούμε την Πατρίδα μας και πιστεύουμε στον ένα και αληθινό ΘΕΟ, τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. Η Χρυσή Αυγή εν αντιθέσει χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό "τυραννικό ζυγό 20 αιώνων". Η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί τους εθνικοναζιστές, ένα σύμπλεγμα Ελληνικού και γερμανικού εθνικισμού. Δεν εκπροσωπεί τους Βασιλόφρονες!!! Ακούγεται πως ο Μιχαλολιάκος είναι φιλοβασιλικός. Όμως αυτός είχε σχέσεις με μασονικές στοές και την μασονία. Εμείς σαν Βασιλόφρονες θέλουμε οι πολιτικοί μας να είναι σηκώνουν το λάβαρο "ΧΡΙΣΤΟΣ & ΕΛΛΑΔΑ". Όχι να είναι ελέω μασονίας και σατανισμού. Γιατί με τους βουλευτές και πολιτικούς της Αβασιλεύτου έχουν ένα κοινό: την μασονία. Και στελέχη της Χρυσής Αυγής και στελέχη των άλλων κομμάτων είναι ενταγμένα στην μασονία. Ονειρεύονται και οι δύο μία (διαφορετική όμως) Νέα Τάξη Πραγμάτων. Μην ξεχνούμε πως ο Ν. Μιχαλολιάκος τοποθέτησε σε καίριο πόστο τον λεγόμενο "Καιάδα" , τον Γιώργο Γερμενή, ο οποίος είναι σατανιστής και ασχολείται με το παγανιστικό και αντιχριστιανικό ροκ!!! Είναι αυτός που φώναξε το "Εγέρθητω"!
Δεν αμφισβητούνται πλέον και οι σχέσεις του κόμματος με στοές. Δείτε και το αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο:
Η Εθνική Ελπίδα εμάς εκπροσωπεί. Τους Βασιλόφρονες. Δεν ντρεπόμαστε (άλλως τε ποιος ο λόγος) να πούμε πως είμαστε ΚΟΜΜΑ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ!!!

Προεκλογικά μας αρραβωνιάζονταν, μετεκλογικά όμως μας χώριζαν.

ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ!!!

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ....Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλατε, αὐτὸ ἔγινε τὸ 2012.... Τῶρα, εἶναι εἰς τὰς ἐκλογας, ἀλλὰ δυστυχῶς δὲν πέρνει πολλὰς ψῆφους...........

      Διαγραφή
  2. O KΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ.... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή