Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ "ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ" (3)

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα ψευδές άρθρο το οποίο υποστηρίζει ό,τι οι Έλληνες Βασιλείς υπήρξαν (άκουσον, άκουσον)"προδώτες"!!!

Τι λένε για τον Βασιλέα Κωνσταντίνο τον ΙΒ΄:

1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι παρά νικηφόρους πολέμους του 1912, στους οποίους εσύρθη δια της βίας από τον στασιαντα ελληνικό στρατό μέχρι την Θεσσαλονίκη, αρνήθηκε πεισματικώς την απαίτηση του στρατού για την απελευθέρωση ανατολικής Θράκης και Κωνσταντινουπόλεως, παρά το γεγονός ότι ο Ελληνικός Στόλος με ναυαρχίδα το Θωρηκτό Αβέρωφ είχε εισέλθει και προσδέσει στους λιμένες Κωνσταντινουπόλεως, προχωρώντας σε αυθαίρετη άνευ διαταγών κατάληψη της πόλεως και δεχόμενος μηνύματα «αμαχητί παραδόσεως άνευ όρων» εκ μέρους των τοπικών τουρκικών αρχών. Ο Κων/νος επικαλέσθηκε πιέσεις των «μεγάλων δυνάμεων».
.
2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι όταν μετά την ανωτέρω προδοσία ο στρατός εστασίασε το 1915 απαιτώντας ουδετερότητα Ελλάδος από «Μεγ. Δυνάμεις» αυτός ζήτησε προστασία του Θρόνου από «Μεγ. Δυνάμεις» με αποτέλεσμα την απόβαση του Γαλλικού στόλου το 1916 και την κατάληψη Πειραιώς – Αθηνών από Γάλλους υπό τον ναύαρχο Φουρνιέ.
ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι τον Νοέμβριο 1920 διέταξε τον Ελληνικό στρατό να εξέλθει από τον «Θύλακα Σμύρνης» ο οποίος είχε δοθεί από «Ανταντ» στην Ελλάδα, ως «Αμοιβή» νίκης Α’ Παγκοσμίου Πολέμου εναντίον Γερμανίας – Τουρκίας, και να επιτεθεί στην Τουρκική ενδοχώρα σε μια ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ επίθεση άνευ λογικού τερματικού στρατηγικού στόχου, με αποτέλεσμα την στροφή της «Ανταντ» εναντίον Ελλάδος, τον εξοπλισμό του Κεμάλ Ατατούρκ από «Ανταντ» και Σοβιετική Κομμουνιστική πλέον Ρωσία (1917), με αποτέλεσμα την ήττα ελλ.στρατού, την γενοκτονία 1.500.000 ελλήνων Μ.Ασίας, και την προσφυγική έξοδο επίσης 1.500.000 ελλήνων.
..
3) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι άφησε ελεύθερα και ασύδοτα τα ιδρυτικά εβραικά στελέχη του ΚΚΕ (Ιωσήφ Μπεναρόγια Θεσ/κης) και τις τεκτονικές στοές προελεύσεως τους (Στοά «31» θεσ/κης, μέλος και ο «αριστερός» προδότης Ε. Βενιζέλος ή Ben-Salom ήVeniselli , εβραικής καταγωγής) να διανέμουν συνομωτικώς και προδοτικώς έντυπα ταχυδρομούμενα ΚΑΙ στον Ελλ. Στρατό Μ.Ασίας, τα οποία ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ (!!!) ζητούσαν από τον ελληνικό στρατό Μ.Ασίας να «πετάξει τα όπλα σε ομαδική λιποταξία διότι η παρουσία ελληνικού στρατού στον Θύλακα Σμύρνης εξυπηρετεί τις επάρατες δυνάμεις του Καπιταλισμού (!!!). Το ΚΚΕ και τα Μαρξιστικά – Τροτσικά – Λενινιστικά του Παράγωγα (Πασοκ – ΚΚΕ- Συνασπισμός κλπ) πρέπει να διαλυθούν συνταγματικώς στην Ελλάδα. Με επαρκή αιτία διαλύσεως, το ανωτέρο αισχρό προδοτικό κακούργημα εναντίον του έθνους.
.
4) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την συνθήκη 9/11/1921 των «Μεγ.Δυνάμεων» η οποία παραχωρούσε την Βόρειο Ήπειρο στην Αλβανία, ως ποινή της «Ανταντ» εναντίον Ελλάδος λόγω υπερβάσεως του «Θύλακα Σμύρνης» από Ελληνικό στρατό Μ.Ασίας.
.
5) ΕΠΡΟΔΩΣΕ παραιτούμενος ανάνδρως.




1) Δεν επικαλέσθηκε. Ήρθαν οι Μεγάλες Δυνάμεις και μας πίεσαν. Ήταν στα άμεσα σχέδια του Στρατηλάτη Διαδόχου η κατάληψη Ανατολικής Ρωμυλίας, Ανατολικής Θράκης και Κωνσταντινουπόλεως. Ο ίδιος ο Διάδοχος (όπως και οι στρατιώτες) κοιμόταν στην υγρασία και έτρωγε μπομπότα. Έπειτα με την συνθήκη του Βουκουρεστίου η Ελλάδα σχεδόν διπλασιάστηκε χάριν στον Διάδοχο (μετέπειτα Βασιλέα) Στρατηλάτη Κωνσταντίνο ΙΒ΄ και την διπλωματική συμβολή του Ελευθερίου ΒενιζέλουΌμως αργότερα, ο Βενιζέλος θα μετατραπεί σε όργανο της ξενοκρατίας. Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο Βενιζέλος θέλει την έξοδο της Ελλάδος στον πόλεμο με το πλευρό των Αγγλογάλλων (Αντάντ). Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος επηρρεασμένος από την γερμανική κουλτούρα (σπουδές κα), έχοντας σύζυγο την Σοφία (αδελφή του Γερμανού Αυτοκράτορος), όντας Στρατάρχης του Γερμανικού Στρατού και μη λησμονώντας την προσπάθεια του Κάιζερ για την Ελληνική διατήρηση της Καβάλας ήθελε να ταχθούμε με το μέρος των Κεντρικών Αυτοκρατοριών. Όμως έβαλε πάνω από όλα το συμφέρον του Έθνους. Ο Βασιλεύς, έχοντας την γνώση και την εμπειρία των Βαλκανικών πολέμων, ήθελε την ησυχία και ευημερία του νέου Κράτους, ώστε οι πολίτες να νοικοκυρευτούν, προς το παρόν, στα νέα σύνορα. Επίσης με το μέρος των Κεντρικών Αυτοκρατοριών ήταν η τουρκία και η Βουλγαρία. Ήταν ένας από τους θερμότερους οπαδούς της Μεγάλης Ιδέας αλλά, η συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν εντελώς ακατάλληλη για μία νέα εξόρμηση Ο Βενιζέλος, επεδίωκε υπογείως (ποτέ δεν το αποκάλυψε) την σύσταση ενός ενιαίου Ελληνοτουρκικού Κράτους ονομάζοντας το "Βυζαντινή Αυτκρατορία". Η πρόφαση του ήταν η υλοποίηση της Μεγάλης Ιδέας "ώστε να γίνει η Ελλάδα των 5 θαλασσών και των 2 ηπείρων" και οι υπόδουλοι Έλληνες να εξυπηρετούνται καλύτερα. Όμως μία Ελλάδα χωρίς πολλά εδάφη της, όπως της Καβάλας που ο Βενιζέλος συμφώνησε με τους Αγγλογάλλους να την πουλήσει στους Βουλγάρους!!! Ο Βενιζέλος ήταν πάντα κινήσεις του απότομος και τυχοδιώκτης. Μετά την διαμάχη μεταξύ τους που κατέληξε σε έναν εθνικό γεωγραφικό διχασμό, οι Αγγλογάλλοι για να πιέσουν τότε την Ελλάδα να εξέλθει στο πλευρό τους στον πόλεμο απέκλεισαν με τον στόλο τους τα Ελληνικά λιμάνια. Με αποτέλεσμα η φτωχή σε αγροτική παραγωγή Ελλάδα όχι απλώς να πεινάσει, αλλά να λιμοκτονήσει κυριολεκτικώς. (Μάλιστα σημειώθηκαν και αρκετοί θάνατοι από την πείνα). Στις εκλογές που έγιναν μετά την έναρξη του αποκλεισμού οι Βενιζελικοί υπενθύμιζαν στους ψηφοφόρους την πείνα και την δυστυχία που υπέφεραν και προπαγάνδιζαν την ψήφο υπέρ του Βενιζέλου. Επειδή αυτός ήταν φίλος των Αγγλογάλλων, δεν θα κινδύνευε η χώρα από ναυτικό αποκλεισμό. Οι Αγγλογάλλοι εξανάγκασαν τον Στρατηλάτη σε παραίτηση, και αυτός προσπαθώντας να γλιτώσει το Έθνος από μεγαλύτερα δεινά παραιτήθηκε και έφυγε στην Ελβετία.
2) Τον Στρατό διέταξε εσκεμμένα ο Βενιζέλος τον Ιούλιο του 1920, όχι ο Στρατηλάτης, καταδικάζοντάς τον σε σφαγή. Η Συνθήκη των Σεβρών ήταν ένα παραμύθι!!! Δεν υπεγράφη ποτέ!!! Η Ελλάδα των 5 θαλασσών και των 2 ηπείρων ήταν ένα ψέμα!!! 
Η αλήθεια είναι πως στις Σέβρες της Γαλλίας συζητήθηκε από τους πολιτικούς της Ευρώπης και τον εφιάλτη Ελευθέριο Βενιζέλο το μέλλον της Ελλάδος. Ένα μέλλον γεμάτο πόνο, πίκρα και ξεριζωμό.3) Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΒ΄ πολέμησε τις μασονικές στοές και προσπάθησε να τις κλείσει. Οι συγκυρίες όμως ήταν τέτοιες που οι ενέργειες του αποδεικνύονταν άκαρπες. Τα υπόλοιπα είναι αληθή. Ο Βασιλεύς δεν είχε χρόνο πολέμησης των κομμουνιστών. Αφοσιώθηκε στην Μικρασιατική εκστρατεία όπου έδωσε την ψυχή του γι΄ αυτόν. Επί 6 μήνες Αρχιστράτηγος και πάλι για να υλοποιηθεί η Μεγάλη Ιδέα, αλλά "σύμμαχοι", Βενιζέλος, ΣΕΚΕ, Φιλελεύθεροι (=οι οποίοι προπαγάνδιζαν την ίδια τους την πολιτική) έκαναν την Μικρασιατική καταστροφή.
4) Οι Σύμμαχοι έβρισκαν ευκαιρίες για να παίρνουν από την Ελλάδα εδάφη και να τα δίνουν στους αντιπάλους μας. Τον Οκτώβριο 1921 για δεύτερη φορά στη διάσκεψη των δήθεν Συμμάχων στο Παρίσι οι περιοχές αυτές επιδικάστηκαν στην Αλβανία, ύστερα από διπλωματικές μηχανορραφίες και ενώ μεσολάβησαν και οι πολεμικές περιπέτειες της Ελλάδας εκείνο το διάστημα. Λένε: "Οι Έλληνες ασχολούνται με την Ανατολή, ας την πάρουμε εδάφη". Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αρχιστράτηγος του Ελληνικού Στρατού, επέστρεψε στην Αθήνα τον Οκτώβριο-Νοέμβριο του 1921. Η κατάσταση της υγείας του είχε ήδη επιδεινωθεί αλλά και οι δήθεν σύμμαχοι συνωμοτούσαν με τον Βενιζέλο για το μέλλον της Ελλάδος.
5) Όχι ανάνδρως, ο ενδοξότερος Στρατηλάτης της νεοτέρας Ελλάδος!!! Τον έδιωξαν με ένα κίνημα κάποιων καθαρά βενιζελικών αξιωματικών που μερικοί εξ αυτών ούτε σφαίρα έριξαν στην Μικρά Ασία!!!οι ομοιδεάτες. Δεν ήθελε να σύρει την χώρα σε περιπέτειες και εμφύλια σύρραξη γι΄ αυτό και παραιτήθηκε υπέρ του Διαδόχου και υιού του Γεωργίου του Β΄ και έφυγε από την Ελλάδα. Πέθανε πάμφτωχος στην φθηνότερη πανσιόν της Σικελίας. Ποιος;;; Αυτός που ελευθέρωσε και διπλασίασε την Ελλάδα.


Ποιος φταίει συγγραφέα μου, ο Βασιλεύς;;; Την ιστορία του τόπου είσαι υποχρεωμένος να την μαθαίνεις για να μην την ξαναζήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου