Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ κ. ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗ


Συμμετέχουμε στις Εκλογές με το κόμμα των Βασιλοφρόνων Εθνική Ελπίδα.
Φίλοι και φίλες θέλω να σας ενημερώσω οτι το κόμμα μας Εθνική Ελπίδα που έχει σαν όραμα την διενέργεια δημοψηφίσματος για την αλλαγή του πολιτεύματός μας σε Βασιλευόμενη Δημοκρατία συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές και ζητά τη στήριξή σας.
Τα ιδανικά μας είναι η επιστροφή στις πατροπαράδοτες Ελληνικές ρίζες μας, η προστασία της Εκκλησίας μας απο τους πολεμίους της μέσα στη χώρα που επιχειρούν ανήθικα να την χτυπούν και να την εξωστρακίζουν από το δημόσιο βίο, και φυσικά την διενέργεια δημοψηφίσματος ώστε η χώρα μας επιτέλους να αποκτήσει κεφαλή που θα διασφαλίζει το Ελληνικό Έθνος και τις αξίες του. Και φυσικά αυτός θα είναι ο μελλοντικός Βασιλέας μας ελέω Θεού Κωνσταντίνος.
Το κόμμα μας έχει θέσεις και λύσεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα. Όμως πιστεύουμε ότι βασική αιτία που η χώρα έφτασε σε αυτό το χάλι είναι ότι έχασε το Βασιλέα της και από τότε η πορεία γινόταν ολοένα και πιο καταστροφική. Η επάνοδος λοιπόν του Βασιλέα αποτελεί για εμάς την απαραίτητη και πρώτης προτεραιότητας αλλαγή που πρέπει να γίνει στο Ελληνικό κράτος ώστε να αντιστραφεί η πορεία της καταστροφής.
Όσοι φίλοι πιστεύετε ότι η Ελλάδα έφτασε ώς εδώ εξαιτίας της διαπλοκής, εξαιτίας του πολιτεύματος που δίνει περιθώρια ανάπτυξης εσωτερικών εχθρών αλλά και διαπλεκόμενων μπορείτε να μας εμπιστευτείτε γιατί πιστεύουμε ακριβώς το ίδιο.
Δώστε μας την εντολή να κάνουμε στην Ελλάδα τη μοναδική ουσιώδη αλλαγή που της χρειάζεται και όχι ανούσια λόγια τύπου "εμείς είμαστε καλύτεροι" ή "εμείς θα χτυπήσουμε τη διαφθορά και τις σπατάλες" ή "οι άλλοι σας κορόιδεψαν αλλά εμείς πάμε σεμνά και ταπεινά...".
Δώστε μας την εντολή να κάνουμε στην Ελλάδα την αλλαγή που θα βάλει το θεμέλιο λίθο για όλες τις μελλοντικές ευεργετικές αλλαγές και θα αλλάξει τη ροή της Ιστορίας της προς τη σωτηρία της.
Πατριώτες και πατριώτισσες δώστε μας την εντολή να αποκτήσει και πάλι η Ελλάδα ελέω Θεού Βασιλέα και να πορεύεται με γνώμονα το Ελληνικό συμφέρον.
Η Ελλάδα μας έχει γράψει αμέτρητες ένδοξες σελίδες ιστορίας κατά τις οποίες είχαμε Βασιλέα. Μπορούμε και πάλι! 
Ας δείξουμε σε όλους ότι ακόμα και από τη στάχτη αυτό το ευλογημένο Έθνος μπορεί να ξαναγεννηθεί για ακόμα μία φορά.
Ζήτω ο Βασιλέας.

Παναγιώτης Μπαλαγιάννης, 

Υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών με το κόμμα Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου