Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ "ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ" (6)

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα ψευδές άρθρο το οποίο υποστηρίζει ό,τι οι Έλληνες Βασιλείς υπήρξαν (άκουσον, άκουσον)"προδώτες"!!!

Τι λένε για τον Βασιλέα Κωνσταντίνο τον ΙΓ΄:

1) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι από 1965 – 67, σε συνεργασία με τον Εβραιότουρκο Καρα-αμαν-αλή, με λοιπά άπαντα στελέχη της «ΕΡΕ», με Κ.Μητσοτάκη και Α.Παπανδρέου «Εν. Κέντρου» και με την ηγεσία του ΚΚΕ-ΕΔΑ ευρισκόμενη στην Ιταλία (πραγματική ηγεσία ΚΚΕ, εκτός Ελλάδος), εκτελώντας διαταγές της NSA-ΗΠΑ, οργάνωσε συνωμοτική ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος για το 1967 και ίδρυση δικτατορίας, με πρωθυπουργό τον Εβραιοβαυαρό Ταξίαρχο Ανδρέα Έσερμαν, υποδιοικητή της 20ηςΤεθωρακισμένης Μεραρχίας Κομοτηνής, και με υπουργούς, μεμυημένους στην συνομωσία Έλληνες τέκτονες Στρατηγούς, με σκοπό την ανάληψη από την Ελλάδα της τυπικής ηγεσίας γενικής επιθέσεως «Παγχριστιανικού Μετώπου» της Δύσεως εναντίον Ισλάμ-Ρωσίας, με αφορμή τον εκατέρωθεν στημένο Α’ Αραβοϊσραηλινό πόλεμο των «7 ημερών» του 1967, ώστε σύμφωνα με τα σιωνιστικά σχέδια, η «Ευρώπη» με πρώτο το Ισραήλ των ελληνογενών Ασκεναζυ 95% (Ασκάνιων Προύσας Μ.Ασίας) και δεύτερη την Ελλάδα, να γενοκτονηθεί από αντεπίθεση Ισλάμ-Ρωσίας στον Σιωνιστικό «Αρμαγεδδώνα» του 1975, «προφητευόμενο» (διάβαζε: προγραμματισμένο) στα έντυπα των «Μαρτύρων του Ιεχωβά», σιωνιστικής ιδρύσεως και κατευθύνσεως._
.
2) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι τον Δεκέμβριο 1967, μετά την αυτοσχέδια (και ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ) υποκλοπή της Εξουσίας από τους Ελληνόφρωνες Χριστιανούς Ορθόδοξους Συνταγματάρχες τον Απρίλιο του ’67, ο Κωνσταντίνος Β’, με διαταγές NSA-ΗΠΑ, επεχείρησε να ανατρέψει την νόμιμη πλέον κυβέρνηση Παπαδόπουλου, διατάσσοντας την στάση του Γ’Σώματος Στρατού Θεσσαλονίκης υπό τον φιλοβασιλικό αντιστράτηγο Περίδη, και της 20ης τεθ.μεραρχίας Κομοτηνής υπό τον Υποστράτηγο πλέον και διοικητή της Α.Εσερμαν, με σκοπό να διορίσει κυβέρνηση «Χούντας» Αμερικανο-εβραιο-φρονων μασώνων στρατηγών, με πρωθυπουργό τον Α.Έσερμαν, όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο «Αρμαγεδδών 1975» της “NSA” (Προϊστάμενη της CIA) και των επιτελείων «Μαρτύρων Ιεχωβά» στις ΗΠΑ. Η στάση κατεστάλη εν τη γενέσει της από τους επιτελείς του Περίδη οι οποίοι τον αφόπλισαν και τον έθεσαν υπό περιορισμό. Ελλείψει κεντρικού συντονισμού και υποστηρίξεως του Γ’Σώματος Στρατού, ο Έσερμαν εματαίωσε κάθοδο της 20ης Τεθ.Μεραρχίας για αρματομαχίες μέσα στην Αθήνα και στο Κ.Ε.Θ. Αυλώνα (!!!) και παρεδόθη σε ειδικές δυνάμεις των Λ.Ο.Κ., οι οποίες κατέλαβαν την μεραρχία του αμαχητί με αστραπιαία ενέργεια. Ο Κωνσταντίνος Β’ ανέμενε ΑΝΑΝΔΡΩΣ την εξέλιξη της αντεπαναστάσεως στο αεροδρόμιο Καβάλας δια το ενδεχόμενο αποτυχίας. Μετά την αποτυχίαΟ ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β’ ΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ΦΥΓΗπρος Ρώμη και εν συνέχεια στο Λονδίνο όπου βρήκε άσυλο στον συγγενή Γερμανογενή Εβραιοσαξωνικό Οίκο “SachsenKoburg Gotha”(ΣΑΞΟΝΕΣ-ΧΑΝ-ΚΑΝ-ΚΟΕΝ-ΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΟΤΘΟΙ - Διασταύρωση Γερμανικών Δουκάτων «SachsKoburg» και «Sachs Gotha» στον Θρόνο Βρετανίας από 1901-1998), μετονομασθέντα το 1917 εις τον Αγγλόηχο «Οίκο Ουϊνδσωρ» προς αποπροσανατολισμό εντόπιων Ουαλών-Βρεττανών εκ του οποίου κατάγεται η Ελισάβετ Β’ (1952 – 98), ΚΑΙ στον ομώνυμο του, Γερμανογενή Εβραιοσαξωνικό Οίκο «Sachsen-Oldenburg-Schleswig-HolSTEIN-Sonderburg-(GOTTORP)-Glucksburg” του Βασιλικού συζύγου Φιλίππου, μετονομασθέντα εις «Οίκο Μαουν-Μπάντεν Εδιμβούργου» προς όμοιο αποπροσανατολισμό εντόπιων. Ο Φίλιππος είναι υιός του «Έλληνα» πρίγκηπα Ανδρέα, τέταρτου υιού του Γεωργίου Α’ Γλυξμπουργκ, πρώτου Βασιλέως της Δυναστείας Γλυξμπουργκ στην Ελλάδα. Στην συνέχεια η κυβέρνηση Παπαδόπουλου επανέλαβε ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΗΠΑ για συμμετοχή Ελλάδος σε επίθεση Δύσεως εναντίον Αραβικών Κρατών και Ισλάμ, αλλά και για διέλευση Νατοϊκών-Αμερικανικών Στρατιών από Ελληνικό Εναέριο-Θαλάσσιο-Χερσαίο χώρο προς Μέση Ανατολή, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ τα οποία διέδιδε και διαδίδει το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και οι λοιπές εβραιοκίνητες κομματικές συμμορίες, περί «Αμερικανοκίνητης Χούντας 21ης Απριλίου 67».
.
3) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι στο Λονδίνο, από 1972-73, ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΕ με στρατιωτικούς επιτελείς ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ, και εμμέσως με φιλοβασιλικούς αξιωματικούς Ελλάδος, με τον Ταξίαρχο της Ε.Σ.Α., Ιωαννίδη και με τους 8 Μασώνους Υπουργούς – Υφυπουργούς οι οποίοι είχαν εισέλθει στην Κυβέρνηση, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, για την ανατροπή της Κυβερνήσεως Παπαδόπουλου το 1973.
.
4) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι τελώντας εν απολύτω γνώσει των σιωνιστικών σχεδίων Τουρκικής καταλήψεως της Κύπρου, δεν ειδοποίησε την Κυβέρνηση Κύπρου και τους φιλοβασιλικούς αξιωματικούς Ελλάδος για την επικείμενη εισβολή, αλλά αντιθέτως μετέδιδε προς αυτούς καθησυχαστικά μηνύματα ότι «Δεν πρέπει ν’ανησυχούν για τις κοινές αποβατικές ασκήσεις στην Κύπρο των εγγυητριών δυνάμεων Βρεταννίας-Τουρκίας, στα πλαίσια ασκήσεων του ΝΑΤΟ»._
.
5) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι το 1974 εις «ΑΤΤΙΛΑ 1» ενώ εγνώριζε ότι το πρώτο κύμα αποβατικής πραγματικής επιθέσεως εναντίον Κύπρου θα το αποτελούσαν καθαρώς τμήματα αλεξιπτωτιστών του Αγγλικού στρατού, δεν προέβαλε ουδεμία αντίσταση στον ομόλογο του και συγγενή του εκ του ιδίου Βασιλικού Οίκου, Ύπατο Αρχιστράτηγο, του Αγγλικού Στρατού, Φίλιππο του Εδιμβούργου, αλλ’ αντιθέτως συνεργάστηκε εθελουσίως στον αποπροσανατολισμό του Ελλαδικού και Κυπριακού ΓΕΕΘΑ, ακόμη ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΓΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ. Υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις ενάρξεως της επιθετικής αποβάσεως από Άγγλους αλεξιπτωτιστές και πεζοναύτες, οι οποίοι απεχώρησαν παραδίδοντας τα κτηθέντα εδάφη της Κύπρου στους Τούρκους, με απώτερο σκοπό την χρήση της Κύπρου ως αεροπλανοφόρου της Δύσεως εναντίον Ισλάμ ΚΑΙ Ισλαμικής Τουρκίας (Τουρκική Ηλιθιότης)
.
6) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι στο Λονδίνο από 1972 – 73 συνεργάσθηκε με τον ταξίαρχο ΕΣΑ Ιωαννίδη, με ηγέτες ΕΡΕ, ΚΚΕ – ΕΔΑ, ΕΝΩΣ. ΚΕΝΤΡΟΥ, και με Στρατιωτικούς Επιτελείς ΗΠΑ – Βρετανίας – Ισραήλ, για την οργάνωση ανατροπής της νομίμου διεθνώς κυβερνήσεως του Γ.Παπαδόπουλου, αποδεκτής από τον Ελληνικό λαό μέσω Δημοψηφίσματος Νέου Συντάγματος τον Σεπτέμβριο 1968, δια της απάτης του «Πολυτεχνείου» τον Νοέμβριο του 1973, και του χάους το οποίο προεκάλεσαν εντός Αθηνών αλλά ΜΑΚΡΑΝ του Πολυτεχνείου δυο λόχοι Ισραηλινού Στρατού με Ελληνικές Στολές, προσγειωθέντες στην Αμερικανική Βάση «Ελληνικού» με Αμερικανικά Μεταγωγικά Αεροσκαφη. Νεκροί εντός Πολυτεχνείου, Ουδείς, πλησίον Πολυτεχνείου, Ουδείς, όπως γνωρίζουν οι κατ’επάγγελμα ψεύτες, ομοφυλόφιλος κοκαϊνομανής και αιθερομανής ΥΠ/ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Λαλιώτης, και η Εθνική μας απατεών Μ.Δαμανάκη «Συνασπισμού», τότε παρόντες εντός πολυτεχνείου, η Δαμανάκη «Απεπειράθη ν’αυτοκτονήσει τρις, αηδιασμένη από τα ψεύδη τα οποία έλεγε περί «Νεκρών του Πολυτεχνείου» κατά παραγγελία της συμμορίας του ΚΚΕ._
.
7) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι το 1974 εις «ΑΤΤΙΛΑ 2» ενέργησε από κοινού με τον επιστρέψαντα «Εθνάρχη» Εθνοκαταστροφέα Εβραιότουρκο Ντολμε Καρα-αμαν-αλη (Παρά την μασωνικώς διατεταγμένη «Εμφανή Έχθρα» τους η οποία κατέληξε στην γκάφα του δημοψηφίσματος Δεκεμβρίου 1974, στο οποίο ο λαός επανέλαβε το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος Ιουλίου 73: «Κατάργηση Βασιλείας»), για να τροφοδοτεί με ψευδή πληροφόρηση τον Ελληνικό και Κυπριακό Στρατό με αποτέλεσμα την σημερινή Τουρκική κατοχή Κύπρου.
.
8) ΕΠΡΟΔΩΣΕ διότι κατόπιν οδηγιών του Τεκτονικού «ΟΤΟ» (ORDO TEMPLIS ORIENTIS) Λονδίνου, χρησιμοποιεί σήμερα την Τουρκική απειλή, ώστε μετά από μια εθνική καταστροφή Ελλάδος, ΣΤΗΜΕΝΗ μεταξύ Τουρκίας και Σιωνιστικών «Ελληνικών» Κυβερνήσεων, να επιστρέψει στην Ελλάδα ως μεσσίας ο (σπουδαγμένος σε στρατιωτική ακαδημία ΗΠΑ) διάδοχος «ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΝΙΗΣ => 666» για να θέσει τελικώς την Ελλάδα ως τυπικό αρχιστράτηγο γενικής επιθέσεως της Δύσεως εναντίον Ισλάμ-Ρωσίας-(Κίνας) στον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο του 2002-2009, ώστε η ανωτέρω διμερής (τριμερής) να γενοκτονήσει την Ελλάδα-Ισραήλ-Ευρώπη (και λοιπή Δύση), σύμφωνα με απόρρητο σιωνιστικό (Κινέζικο) σχεδιασμό (άγνωστο και για τους ομοίως μελλοθάνατους σιωνιστές, σάξονες και … Γλυξμπουργκ).


1) Μόνο που το διαβάζουμε γελάμε. Ατεκμηρίωτο και κυρίως εξωπραγματικό. Είστε πάντως πολύ καλοί πάντως για σεναριογράφοι ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Ο Κωνσταντίνος όσο και να σας αρέσει ή να μην σας αρέσει είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ. Πονά την Ελλάδα, υπηρέτησε στο Ελληνικό Στρατό, Ναυτικό και Αεροπορία, έλαβε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο το 1960 (μετά τον Τσικλιτήρα το 1912) με τον Γ. Ζαίμη και τον Οδ. Εσκιτζόγλου δοξάζοντας και πάλι την Ελλάδα. Έγινε Ανώτατος Άρχοντας του Κράτους και έρχονται οι ανιστόρητοι, οι άχρηστοι, τα λεηλατικά αρπακτικά της μεταπολίτευσης και του δημεύουν την περιουσία και του στερούν την ιθαγένεια. Ποιον;;; Αυτόν τον ευγενή, αυτόν τον Έλληνα που δεν μπορούν να τον μοιάσουν ούτε στο μικρό τους δακτυλάκι. Γιατί αυτός είναι Έλληνας και το έχει αποδείξει, αυτοί είναι αρπακτικά και το έχουν αποδείξει καταλήστευοντας και χρεοκοπόντας την Ελλάδα με την συναίνεση του διορισμένου-φυτού-ανδρικέλου του Προέδρου της Δημοκρατίας. ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
2) Ο Κωνσταντίνος έκανε την μόνη αντίσταση-προσπάθεια ανατροπής της 21ης Απριλίου για να δημιουργήσει μία νέα Βασιλευομένη Δημοκρατία, όχι για να αποκαταστήσει την παλιά και ανάπηρη. Προς τούτο ήθελε να διορίσει την προτεινόμενη από τους Στρατηγούς "κυβέρνηση εθνικής ενότητος" προ της επαναστάσεως της 21ης Απριλίου όχι παραπάνω από 5 μήνες. Σκοπός του ήταν η ταχεία εκπόνηση νέου Συντάγματος το οποίο "θα σημείωση και την απαρχήν ενός νέου υγιούς ξεκινήματος δια την κοινοβουλευτικήν μας ζωήν" όπως δήλωσε, η ένταξη της χώρας μας στην ΕΟΚ, η αποκατάσταση της πειθαρχίας στο Στράτευμα και η ισχυροποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων. Στις αρχές του 1968 (Μάρτιος, Απρίλιος) προγραμμάτιζε διεξαγωγή εκλογών.
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ ήταν ο μόνος που αντιστάθηκε στο Στρατιωτικό καθεστώς της 21ης Απριλίου. Βλέποντας τον κίνδυνο αιματοχυσίας, έφυγε με την Βασιλική Οικογένεια στην Ιταλία όπου και ζήτησε πολιτικό άσυλο.
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος έπειτα είχε δηλώσει: "Και μία σταγόνα αίματος είναι πολύ ακριβή. Είναι τόσο ακριβό και τίμιο το Ελληνικό αίμα που κανένας θρόνος δεν αξίζει στον κόσμο".
3) Συγκεκριμένα με τους 8! Τι λέτε ρε, τι λέτε. Ο Βασιλεύς έκανε το αντικίνημα, απέτυχε και για να μην χυθεί επαναλαμβάνω ελληνικό, αδελφικό αίμα έφυγε από την Ελλάδα. Αν συνεργάζονταν μαζί τους θα έμενε ανενόχλητος στην Ελλάδα. Ο Κωνσταντίνος ανατράφηκε με διαφορετική παιδεία. Αλλά δεν αρνούμαστε επίσης ότι το στρατιωτικό καθεστώς της 21ης Απριλίου έκανε μία μεγάλη μεταρρύθμιση στο Κράτος και πολλά έργα. Το λάθος των Συνταγματαρχών ήταν η κατάργηση της Βασιλείας, που το πληρώνουμε μέχρι και σήμερα.
4) Ο Βασιλεύς είναι Ορθόδοξος. Δεν έχει γνώση σιωνιστικών σχεδίων. Ούτε στην Μπίλντεμπεργκ συμμετείχε, ούτε στην Τριμερή, ούτε παίρνει διαταγές από κανέναν.
5) Δεν άρεσε η έμμεση ενέργεια αυτή του Φιλίππου που οδήγησαν σε κάποιο χρονικό (μικρό ωστόσο) διάστημα σε διακοπή των σχέσεων του μαζί του, ας είναι και θείος του. Βάζει πάνω απ΄ όλα "ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ".
6) Σύμφωνα με το Σύνταγμα του 1968, άρθρο 134 εμμέσως έλεγε πως η κυβέρνηση έπρεπε να καλέσει πίσω τον Βασιλέα. Τουναντίον, κατήργησαν το Ελληνικό πατροπαράδοτο πολίτευμα. Εξαπατήθηκε όμως και από τους πολιτικούς να μην γυρίσει στην Ελλάδα, ώστε να γυρίσουν αυτοί και να την κάνουν έτσι όπως την έκαναν σήμερα. Όσο για την συνεργασία με τον Ιωαννίδη "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε"!
7)  Τι λέτε ρε, τι λέτε. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ήταν ο πρώτος Έλληνας (και σχεδόν ο μοναδικός) που αγωνίστηκε για να γίνει εμπάργκο όπλων κατά της τουρκίας το 1974. Το 1977 ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Κάρτερ ήθελε να άρει το εμπάργκο και ο Κωνσταντίνος τους έπεισε να μη γίνει αυτό και διατηρήθηκε το εμπάργκο. Που ήταν η κυβέρνηση, που ήταν ο Καραμανλής. Πριν 12-15 χρόνια σε μία μεγάλη δεξίωση χαρακτήρισαν τον Βασιλιά της Βουλγαρίας Συμεών "Δούκα της Καβάλας". Ήταν εκεί ο Κωνσταντίνος και έκανε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!! Λέει: "Ελληνική η Καβάλα, Ελληνική και η Μακεδονία. Ή φεύγει και το ανακαλείται ή φεύγω εγώ". Έτοιμος να φύγει ο Κωνσταντίνος, το ανακαλούν και φεύγει ο Συμεών. Παρότι είναι κουμπάροι, βάζει πάνω απ΄ όλα "ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" όσο και αν δεν αρέσει!
8) Πως έγιναν έτσι οι επικαλούμενοι από εσάς "Γ΄ Παγκόσμιοι Πόλεμοι". Τον έναν τον ετοίμασε η Φρειδερίκη. Τον άλλον (1973-1975) τον ανέκοψε η 21η Απριλίου. Ο άλλος έγινε. Τον ζήσαμε (2002-2009). Αν κατηγορείτε τον Διάδοχο Παύλο τον Β΄ επειδή δεν σπούδασε στην Ελλάδα, τα παράπονά σας στους πολιτικούς που τους έδιωξαν με νόθο και αθέμιτο δημοψήφισμα. Δεν θα έρθει ως "Μεσσίας". Εμείς και ο Βασιλεύς μας καθώς και η Ελληνοπρεπέστατη Ελληνική Βασιλική Οικογένεια πιστεύουμε στον Σωτήρα μας ΧΡΙΣΤΟ. Αυτός είναι ο Μεσσίας που μας έσωσε και σταυρώθηκε για μας.

Όλους τους βγάζετε "Γλύξμπουργκ" χωρίς να ξέρετε και τι σημαίνει!!!

Ποιος φταίει συγγραφέα μου, ο Βασιλεύς;;; Την ιστορία του τόπου είσαι υποχρεωμένος να την μαθαίνεις για να μην την ξαναζήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου