Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Αντώνης Σαμαράς. Γεννήθηκε το 1951 στην Αθήνα
Το 1970 αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Έκανε τις προπτυχιακές του σπουδές στα Οικονομικά στο Κολλέγιο Άμχερστ των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου σπούδαζε την ίδια περίοδο και ο Γιώργος Παπανδρέου, με τον οποίο ήταν και συγκάτοικοι. Παράλληλα με τις σπουδές εργαζόταν σε Ελληνοαμερικάνικο εστιατόριο. Έκανε μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.
Στις 20 Μαΐου 1990 νυμφεύτηκε την Γεωργία Κρητικού, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.[4]. Είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών.

Είναι Πρωθυπουργός της Ελλάδας από τις 20 Ιουνίου 2012, βουλευτής Μεσσηνίας και πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας από τον Νοέμβριο του 2009. Στη δεκαετία του 1990 ίδρυσε την Πολιτική Άνοιξη και ήταν αρχηγός της μέχρι τη διάλυση του κόμματος, το 2004[1].
Έχει διατελέσει Υπουργός Οικονομικών από τις 2 Ιουλίου 1989 έως τις 12 Οκτωβρίου 1989, Υπουργός Εξωτερικών δύο φορές από τις 23 Νοεμβρίου 1989 έως 16 Φεβρουαρίου 1990 και από τις 11 Απριλίου 1990 έως τις 14 Απριλίου 1992 και Υπουργός Πολιτισμού από τις 8 Ιανουαρίου 2009 έως τις 7 Οκτωβρίου 2009. Ήταν επίσης ευρωβουλευτής το διάστημα 2004-2007.

Στις εκλογές του Μαίου του 2012 δεν προέκυψε αυτοδυναμία. Μετά από συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών είναι προέκυψε λύση. Με ευθύνη του ΣυΡιζΑ και κυρίως της ΔημΑρ συγκεκριμένα του κ. Κουβέλη συρθήκαμε εκ νέου σε νέες βουλευτικές εκλογές.
Στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 η ΝΔ έλαβε 129 έδρες, το ΠαΣοΚ 33 και η ΔημΑρ 17. Όλοι μαζί συγκεντρώνουν 179 έδρες. Έχουν την δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης και άνετη πλειοψηφία στην Βουλή.
Εκτίμησή μου, σημειωτέον, πως ο κ. Κουβέλης και η ΔημΑρ θα αποχωρήσουν από το κυβερνητικό σχήμα στους πολύ προσεχείς μήνες. Έτσι, θα μείνει η ΝΔ μαζί με το ΠαΣοΚ.
Ο κ. Σαμαράς την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 ορκίσθηκε πρωθυπουργός σε μία κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠαΣοΚ-ΔημΑρ. Η ΝΔ έκανε τα 2 της μεγαλύτερα και σοβαρά λάθη που έβαλαν την χώρα σε επικίνδυνες περιπέτειες.
Οι χειρισμοί τους στο πολιτειακό και το μεταναστευτικό. Η κατάργηση δια νόθου-παρωδίας δημοψηφίσματος του θεσμού της Βασιλευομένης Δημοκρατίας το 1974 και το άνοιγμα της Ελληνοαλβανικής μεθορίου το 1991!
Η Ελλάς πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από την Συνθήκη Σένγκεν άμεσα γίνεται καθημερινά ένα, "όλο και αυξανόμενο, κέντρο λαθρομεταναστών". 
Ο Σαμαράς φέρει τεράστιες ευθύνες για την πορεία της χώρας κατά τις δύο τελευταίες δεκαετίας (1990 & 2000). Το πρώτο μοιραίο λάθος ήταν το άνοιγμα των συνόρων με το οποίο ήρθαν οι Αλβανοί πεινασμένοι τε και εγκληματίες που πήραν τις δουλειές μας και κατέστεψαν την Ελλάδα, "παίζοντας" στα Ελληνόπουλα τον "μάγκα". ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΑΚΙΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ. Το δεύτερο μοιραίο λάθος ήταν η ίδρυση της Πολιτικής Άνοιξης τον Ιούνιο του 1993. Το αστείο στην υπόθεση είναι το εξής: 5 ημέρες μετά την ίδρυση της ΠολΑν (04/07/1993) ο Σαμαράς σε συνέντευξη στον Αν. Καρκαγιάννη δήλωσε: "Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς στην Νέα Δημοκρατία και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω "αρχηγός" της". Έκαστος βγάζει τα συμπεράσματά του. Το τρίτο μοιραίο λάθος ήταν κατά την ψηφοφορία Προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 1995. Για να εκλέξει Πρόεδρο και να αποφύγει τις εκλογές, το πατσόκ του Ανδρέα Παπανδρέου χρειάζονταν τουλάχιστον 180 έδρες στην Βουλή, όμως διέθετε 170. Τότε πραγματοποίηθηκε συμφωνία του Παπανδρέου με τον Σαμαρά, για να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κωστή Στεφανόπουλο, με τις συνδυασμένες ψήφους ΠαΣοΚ και ΠολΑν, όπως και έγινε. Αυτό εξόργισε την ΝΔ και τον αρχηγό της Μιλτιάδη Έβερτ, που σκόπευε να προκαλέσει εκλογές. Εκείνη την εποχή ο Έβερτ και η ΝΔ ήταν 5-6 μονάδες μπροστά στις δημοσκοπήσεις, λόγω της ραγδαίας πτώσης της δημοτικότητος της τότε εθνοβλαβούς κυβέρνησης του καταστροφέα. Έτσι, ήταν σχεδόν βέβαιο ότι τις εκλογές θα κέρδιζε η Νέα Δημοκρατία και θα επέστρεφε στην εξουσία. 

MIA ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩ ΤΟΥ 80% ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ:
ΟΠΩΣ ΕΦΕΡΕΣ (ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ) ΟΠΩΣ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ, ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΣ!!!!!!!!!!!!!



ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
1) ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,
2) ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,
3) ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,


ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!!!!!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1974!!!

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΟ ΜΙΑ..ΕΠΙΛΟΓΗ!!ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ,ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΟ.ΔΙΟΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ..ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑ,ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΛΕΞΗ.ΕΝΩ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ...ΜΟΝΑΡΧΕΙΑ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ!ΛΟΙΠΟΝ..ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!ΑΜΗΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή