Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...

Εν Χριστώ συνΈλληνες,
τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ενδεικτικά αναφέρω κάποια παραδείγματα.
Έγινε το κούρεμα του χρέους. Κουρεύτηκαν 103 δις ευρώ και μας φόρτωσαν με άλλα 130 δις ευρώ!!! Άγριο κούρεμα στις παροχές των αναπήρων.
Χαράτσι και στα αναπηρικά ΙΧ!
Τα παιδιά στα σχολεία φωνάζουν: "Κυρία, κυρία πεινάω"!!!
"Κόβουν" το σχολείο σε 200.000 μαθητές!!!
Λουκέτο σε μονάδες νοσοκομείων λόγω έλλειψης φαρμάκων και εξοπλισμού!!!
Δύο Έλληνες μέσο όρο αυτοκτονούν από τα χρέη!!!!
Άστεγοι ξεψυχίζουν στο παγκάκι!!!
Ο κόσμος πεινάει!!!! Δεν έχει να φάει!!! Του τα πήρατε όλα!!!
Μία γυναίκα 4 φορές την ημέρα έπρεπε να παίρνει ινσουλίνη και δεν είχε πάρει 6 ολόκληρες μέρες. Γιατί;;; Γιατί οι πολιτικάντηδες αντί να κοιτούν να εξοφλήσουν τα χρέη του δημοσίου, του κράτους κοιτούν πως να γεμίσουν με λεφτά τις τσέπες τους.
Ας τα πάρουν. Θα καταλάβουν τίποτα. Τι τα θες τόσα λεφτά. Γεμίζει η τσέπη και τι έγινε. Τι κάνεις πια με τόσα χρήματα. Βίλες, κότερα. Και ποιος είσαι. Υπουργός σημαίνει υπηρέτης του λαού. Εσείς κοιτάτε πως να υπηρετήσετε, πως να γεμίσετε την τσέπη σας.
Η βοήθεια που παρέχεται στην Ελλάδα δεν βοηθά την Ελλάδα αλλά τις τράπεζες. Έρχονται τα χρήματα στην χώρα μας, τα παραλαμβάνει στην είσοδο ο πρωθυπουργός δια της τρόικας, διασχίζουν το Ελληνικό σπίτι και από την πίσω πόρτα τα δίνει στις τράπεζες.
Από πρωτοσέλιδα εφημερίδων:
"Ομολογία-σοκ από χρηματιστή της "Γκόλντμαν Σακς". Μας κάλεσε ο Σημίτης για να "μαγειρέψουμε" την οικονομία σας.
"Υποθήκευσαν την Ελλάδα".
"Η μασονία κουμαντάρει την Ευρώπη".
Υπάρχει ορυκτός πλούτος, όμως δεν μας αφήνουν να τον εκμεταλλευτούμε. Καταλαβαίνουμε τώρα γατί ο Τζέφρυ ο λολός επέμενε στην προσφυγή της Πατρίδος μας στο ΔΝΤ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ!!!
Είχαμε την ευκαιρία να τους αποτινάξουμε και αυτούς και το ΔΝΤ και την τρόικα με 2 εκλογικές αναμετρήσεις. Εγώ ψήφισα "Εθνική Ελπίδα". Θέλω την χώρα μου ανεξάρτητη, τα παιδιά μου να έχουν να φάνε. Γνωρίζω πως αυτά θα είναι η χειρότερη γενιά και ευθυνόμαστε εμείς που την κάναμε έτσι. Γιατί ψηφίζαμε ΝΔ, ΠαΣοΚ, ΚΚΕ, ΣΥΝ αντί να τους διαολοστείλουμε. Υποκύψατε σε εκβιαστικά διλήμματα.
Εναποθέτουμε με πολύ πόνο τις ελπίδες μας στον ΥΨΙΣΤΟ. Ας αρχίσουμε όλοι την μετάνοια, την προσευχή και την Θεία Μετάληψη των αχράντων μυστηρίων. Πρέπει να μετανοήσουμε γιατί έρχονται πολύ δύσκολες στιγμές. Μεγαλύτερη πείνα, φτώχεια ακόμα και πόλεμος!!! Όταν οι άνθρωποι μετανοούν, ο Θεός συγχωρεί, ευλογεί και οι άνθρωποι προοδεύουμε.
Σκοπός μας σ΄ αυτήν την ζωή είναι να αποτινάξουμε τον ζυγό των παθών και της αμαρτίας. Συνηθίσαμε στον άκρατο δανεισμό, την υπερκατανάλωση, στην τεμπελιά, την άκρατο ελευθερία και αποβάλαμε από μέσα κάθε έννοια ηθικής, αξιών, ιδανικών. Αποβάλαμε τον ίδιο τον ΧΡΙΣΤΟ και να που καταλήξαμε!!!!
Την ασέβεια την θεωρούμε και την διδάξαμε στα παιδιά μας ως δικαίωμα. 
Την ανομία σαν ελευθερία,
Την αναίδεια σαν ισότητα και 
την αναρχία σαν ευχαρίστηση.
Έλληνες τα χειρότερα έρχονται. Το 3ο μνημόνιο θα μας "χτυπήσει σε λίγο την πόρτα". Όλοι μαζί σε μία νέα επανάσταση για την Ορθοδοξία, την Πατρίδα, για εμάς και τα παιδιά μας. Να προτάξουμε ηγέτες και πρόσωπα κύρους όπως τον Βασιλέα Κωνσταντίνο. 
Έλληνες κρίνετε. 
Βασιλεία ή Αβασιλευτισμός.
Βασιλεία ή χάος.
Ελλάδα ή ΔΝΤ-μνημόνια-τρόικα.
Η Ελλάδα είναι ακέφαλη 38 χρόνια τώρα. Οι μαριονέτες-Πρόεδροι χρεοκόπησαν. Ήρθε η ώρα να αποκτήσει πιστή στον ΘΕΟ κεφαλή και οι άνθρωποι μετανοούντες και πιστεύοντας στον ΧΡΙΣΤΟ να προοδεύσουμε και να ξαναγράψουμε ένδοξη ιστορία απαγκιστρωμένοι απ΄ αυτόν τον τρομερό εφιάλτη και τα μνημόνια.


ΛΑΟΣ-ΒΑΣΙΛΙΑΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ & ΚΛΗΡΟΣ ένα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου