Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 39 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το "νομιμοποιητικό" του ΚΚΕ
Σαν σήμερα πριν από 39 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έδωσε άφεση των αμαρτιών στο κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας. Στο ΚΚΕ!
220.000 τάφοι εξαιτίας του μπολσεβικικού επεκτατισμού που υπηρετούσε πιστά το ΚΚΕ. 28.031 παιδιά, θύματα του κομμουνιστικού παιδομαζώματος. Πιστό το ΚΚΕ στις προθέσεις των Άγγλων να συνεχίσουν τον συμμοριτοπόλεμο μέχρι το 1951-52 για αφανισμό του Ελληνισμού.
Τις προθέσεις του ΚΚΕ εκφράζει εμμέσως πλην σαφώς ο Άρης Βελουχιώτης. Γράφει σε έκθεσή του προς το Στρατηγείο της Μέσης Ανατολής ο οικονομολόγος Θέμης Μαρίνος (ο οποίος κατά την διάρκεια της κατοχής είχε μεταβεί στην Μέση Ανατολή για την αντίσταση):
"Ο Άρης Βελουχιώτης εξέφρασε κάποτε την επιθυμίαν να μη απέμεναν εν ζωή μετά την απελευθέρωσιν της Ελλάδος, περισσότεροι των 2 εκατομμυρίων ψυχαί, δια να ζήσουν καλύτερα οι υπόλοιποι, ενώ ετόνισεν ότι εθνικήν συμφοράν απετέλει μόνον η απώλεια συνειδητού αντάρτου του ΕΛΑΣ. Και ότι ούτος εμάχετο εναντίον όλων των άλλων αντιστασιακών οργανώσεων, διότι τούτο ήτο το καθήκον του προς την Σοβιετικήν Ένωσιν. Εάν επολέμα τους Γερμανούς, δεν θα έπραττε το καθήκον του, αφού τούτους τούς είχε αναλάβει η ΕΣΣΔ, η οποία όμως δεν ήτο δυνατόν να ασχοληθή με τους ντόπιους αντιδριαστικούς εις τας κατεχομένας χώρας".
Αυτούς έδωσε υπόσταση, ζωή και ύπαρξη ο Κωνσταντίνος Καραμανλής χωρίς να ζητήσουν ούτε μία τυπική "συγγνώμη" στις οικογένειες των θυμάτων. Αλλά αντίθετα ο Χαρίλαος Φλωράκης διατυμπάνιζε πως "ο αγώνας του ΚΚΕ λάμπει, φρονηματίζει και καθοδηγεί". Και σήμερα δίνεται λήθη στα εγκλήματα και απειλεί με νέον εμφύλιο ο Κουτσούμπας. 
Οι υγιείς δυνάμεις του Ελληνισμού θα αντισταθούν σε κάθε επιβουλέα, σε κάθε ξενοκίνητο εσωτερικό εχθρό. Υποχρεούμεθα να αποτρέψουμε νέο εμφύλιο και να ζήσουμε εν ομονοία και ενότητι ηγεμονεύοντος του Βασιλιά Κωνσταντίνου ΙΓ΄ πιστού στον επουράνιο Βασιλέα των όλων ΧΡΙΣΤΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου