Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ & ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Είχαμε τους άθεους αριστερούς, χτυπά τώρα και η Χρυσή Αυγή, το κόμμα που εμφανίζεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις. Ως Ορθόδοξοι Έλληνες δεν ανεχόμαστε να καθυβρίζεται ο Κύριος μας και Σωτήρας μας ΧΡΙΣΤΟΣ, να μας απειλούν με σφαγή πάνω στην Αγία Τράπεζα και ως Βασιλόφρονες να κατηγορείται άνευ λόγου ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος και η οικογένεια του άδικα. Θα καταλάβετε τι θέλω να πω διαβάζοντας παρακάτω.

Στιχουργός σατανιστικού τραγουδιού ο "Καιάδας"...
Την πληροφορία την αντλήσαμε από το βιβλίο "Νεοναζιστικός Παγανισμός & Ορθόδοξη Εκκλησία" του κ. Σταύρου Ζουμπουλάκη
Ο βουλευτής της Γιώργος Γερμενής ή αλλιώς "Καιάδας" ανήκει στο σατανιστικό συγκρότημα "Near Nataron" που στο τραγούδι που ο ίδιος έγραψε με τον τίτλο "extreme unction" καθυβρίζεται ο ίδιος ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ! 
Οι προκλητικοί στίχοι του τραγουδιού-οχετού είναι οι εξής:
"Για μισό εκατομμύριο χρόνια ο Θεός καθότανε και έβλεπε τον έναν να βγάζει το μάτι του αλλουνού
Και μόνο τότε είχε τη λαμπρή ιδέα να στείλει τον μπάσταρδο γιο του, τον γ@μημένο Ιησού Χριστό.
Αλλά τώρα θριαμβεύει ο Διάβολος.
Θ’ αφήσουμε την εκκλησία να σαπίσει και θα σφάξουμε στην αγία τράπεζα τους ηλιθίους
Το υγιέστερο κομμάτι της νεολαίας θα είναι μαζί μας
Εκατομμύρια πρόγονοί μας κάηκαν και ακρωτηριάστηκαν
Θα εκδικηθούμε… διψάμε για αίμα!".
Να με συγχωρήσει ο Κύριος που έβαλα αυτούς τους βλάσφημους στίχους στο blog μου αλλά το κάνω για τον Έλληνα που έπεσε θύμα για πολλοστή φορά.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ τι σας πειράζει;;; Κατ΄ αρχάς ήρθε στην γη για να μας σώσει. Θανατώθηκε για εμάς. Είπε όποιος θέλει ας με ακολουθήσει. Δεν σε υποχρεώνει. Κήρυξε την αγάπη, την ειρήνη, την φιλαλληλία, την δικαιοσύνη. Αυτά τι σας πειράζουν;;;

Επίθεση στον Βασιλέα Κωνσταντίνο και την Πριγκίπισσα Μαρία Σαντάλ
Με αφορμή την παρουσία του Πρίγκιπα Κάρολου σε χειροτονία αρχιραββίνου, η Χρυσή έγραψε ένα άρθρο με τίτλο "Οι εβραϊκές επιρροές στους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης". Η μπάλα της ύβρης και της ανακρίβειας πήρε και την Ελληνική Βασιλική Οικογένεια. Γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής: 
"Στο ζήτημα της διάβρωσης των παραδοσιακών βασιλικών οίκων της Ευρώπης από τον «εκλεκτό» λαό, αξίζει να επισημάνουμε πως ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδος, Παύλος, έχει νυμφευθεί την εβραϊκής καταγωγής Μαρί Σαντάλ, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά. Αυτό ως απάντηση σε εκείνους οι οποίοι αφελώς αποβλέπουν σε επαναφορά του βασιλικού θεσμού, ως λύση στο μείζον πολιτικό πρόβλημα της Ελλάδος. Στο ενδιάμεσο διάστημα μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων του 2012, ο τέως είχε επιστρατευθεί από το κατεστημένο και καλούσε τους Έλληνες να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Σε συνέντευξή του μάλιστα στο εβραιοκρατούμενο CNN δήλωσε... προβληματισμένος για την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος."
Η απάντηση ήρθε από τον "Μαρμαρωμένο Βασιλιά" στο facebook:
"Επειδή τέτοια βρώμικη προπαγάνδα από, κατά τα άλλα, ελληνολάτρες (αλλά στην πραγματικότητα νοσταλγούς ετοιμοθάνατων Μασόνων 29ου βαθμού και οπαδούς επίορκων νεκρών -και στο τέλος προδομένων- πρακτόρων της CΙΑ και της NSA...) θα την ζήλευε μέχρι και ο... δρ. Ιωσήφ Γκέμπελς έχουμε να πούμε τα εξής (και αν χρειαστεί στο μέλλον θα πούμε και ακόμη περισσότερα, ιδίως για το ποιος ήταν τι, το 1967 και το 1973...):
1) Η Μαρί Σαντάλ έγινε Ορθόδοξη Χριστιανή μετά τον γάμο της με τον πρίγκηπα διάδοχο Παύλο της Ελλάδας. Οι γονείς της δεν είναι Εβραίοι. Ο πατέρας της Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ είναι Αμερικάνος με Βρετανική καταγωγή και η μητέρα της Μαρία Κλάρα Σαντάλ από το Εκουαδόρ. Μια ματιά στην Βικιπέδια θα πείσει και τον πιο δύσπιστο...
2) Μια... Εβραία θα έβγαζε ποτέ τα 5 παιδιά της με ελληνοχριστιανικά ονόματα;;;; Μαρία-Ολυμπία, Κωνσταντίνος-Αλέξιος, Αχιλλέας-Ανδρέας, Οδυσσέας-Κίμωνας, Αριστείδης-Σταύρος!!! Βλέπετε πουθενά τα ονόματα Δαβίδ, Σολομών, Αβραάμ, Ισαάκ;;;;; Όχι, φυσικά, ότι ένας Ελληνας Ορθόδοξος δεν μπορεί να φέρει αυτά τα ονόματα, καθώς εμείς οι Ρωμιοί δεν είμαστε νεοπαγανιστές ειδωλολάτρες, αλλά δεχόμαστε και την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη!!! Ημαρτον πια!!!
3) Ακόμη και αν δεχτούμε το εξοργιστικό σενάριο ότι η Μαρία Σαντάλ ήταν Εβραία (δηλαδή από την φυλή του γιού του Νώε, Σημ και όχι του Ιάφεθ-Ιάπετου από την οποία καταγόμαστε εμείς οι Ελληνες), από το 1995 και έπειτα έγινε Ρωμιά (Ορθόδοξη Χριστιανή), με μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια, συντροφεύοντας πάντα τον σύζυγό της στις επιλογές που έχει κάνει ο ίδιος και ο πατέρας του, Βασιλιάς Κωνσταντίνος ΙΓ΄. Τα παιδιά της μεγαλώνουν στην Εσπερία, με ελληνοχριστιανική παιδεία
4) Ο Κωνσταντίνος είναι Βασιλιάς και όχι κομματάρχης, αρχηγός παράταξης!!! Ενώνει τον λαό, δεν τον χωρίζει όπως κάνουν τα κόμματα! Είναι δηλαδή «υπεράνω κομμάτων και παθών» και ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, όπως απέδειξε με το κίνημα της 13ης Δεκεμβρίου 1967 κατά της Χούντας. Θυσίασε τον θρόνο του για την Δημοκρατία, προδόθηκε από στρατιωτικούς (πράκτορες της CIA και της Μοσάντ) και πολιτικούς (ψευτοΕθνάρχης) και έμεινε με την θέλησή του στο περιθώριο 40 ολόκληρα χρόνια, χωρίς να ενοχλήσει ΠΟΤΕ ή να σκανδαλίσει με την στάση του (βοηθώντας αθόρυβα Ελληνες όποτε χρειάστηκε, χωρίς επικοινωνιακές φανφάρες). Δεν φέρει καμία ευθύνη για τα Μνημόνια και το ΔΝΤ, ούτε για την είσοδο των Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών στην χώρα, ούτε για το άδειασμα-πλιάτσικο των ταμείων του Κράτους.
Η δήλωση που έκανε στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 δεν ήταν ούτε υπέρ της ΝΔ, ούτε κατά της Χρυσής Αυγής, όπως σχολίασαν πρόσφατα κάποιοι σκόπιμα. Ηταν η δήλωση ενός ανθρώπου που θέλει ΜΟΝΟ το καλό του λαού του!!! Σας την παραθέτουμε: «Αφουγκράζομαι το κοινό αίσθημα του πόνου και της θλίψης, αυτό που πλέον υπερβαίνει κάθε «κατηγορώ». Οταν ο θυμός υπερχειλίζει, όταν η ελπίδα δεν διαφαίνεται, το συναίσθημα εκφράζεται με βία και αντίδραση. Ομως τώρα, δεν είναι η στιγμή να υποκύψει η Ελλάδα και ο λαός της σε αυτή την οργή, όσο δικαιολογημένη και εάν είναι. Τώρα είναι η στιγμή να προασπίσουμε την πίστη μας στην Δημοκρατία. Είναι η στιγμή να θυμηθούμε, ότι στις πιο δύσκολες δοκιμασίες ανταπεξήλθαμε με την ανεξάντλητη δύναμη που συσσωρεύουμε όταν είμαστε ενωμένοι. Προκειμένου να κατορθώσει η ελληνική κοινωνία τα πρώτα, επώδυνα βήματα εξόδου από την ύφεση, είναι αναγκαία μια υπέρβαση: να διαχωρίσει, για κάποιο διάστημα, την πολιτική και κοινωνική κρίση από την οικονομική. Οπως κάθε υπέρβαση, χρειάζεται δύναμη και υπομονή. Εντός των Δημοκρατικών θεσμών, ο λαός μπορεί να βρει έκφραση και ελευθερία, να απαντήσει στην αδικία, να βρει το σθένος να κρατήσει την Ελλάδα ψηλά. Προ 5 εβδομάδων, βρισκόμενος στο Πήλιο, είχα εκφράσει την σκέψη, ότι: «ενδεχομένως, να πλησιάζουμε στο σημείο μιας συντονισμένης, ειρηνικής διαμαρτυρίας της ελληνικής κοινωνίας, όπως έγινε προ ετών στην Ιρλανδία, όπου ο λαός, με μια σύσσωμη, σιωπηρή πορεία έδωσε το στίγμα της κοινής γνώμης σε όσους πλήγωναν την χώρα και τους πολίτες της». Αυτή ήταν η στάση ενός λαού έναντι στην τρομοκρατία, αυτή πιστεύω πως πρέπει να είναι και η απάντηση σε όσους απειλούν την Δημοκρατία στην Ελλάδα. Εάν λυγίσει ο λαός, θα είναι θύμα, εάν αντιδράσει, θα είναι θύτης. Εάν όμως, με την σοφία της ηρεμίας και την δύναμη της αλληλεγγύης υπερβεί τον πόνο της αδικίας, θα βγει νικητής και θα φωτίσει τον δρόμο για την επόμενη γενιά, για τον υπόλοιπο κόσμο».
5) Ο Κάρολος της Αγγλίας πάει συχνά στο Αγιο Ορος. Είναι κοντά μας. Μαθαίνει το Ορθόδοξο τυπικό, ενημερώνεται για το Βυζάντιο, για τους Αγίους, κλπ. Οποιος έχει πάει στον Αθωνα ξέρει: Ο Κάρολος θέλει να βαπτισθεί, αλλά ενδέχεται να τον σκοτώσουν οι Μασόνοι της Αγγλίας, αν το κάνει επίσημα!!! Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα παραιτηθεί από τον θρόνο και θα βαπτισθεί. Ο Βασιλιάς της Αγγλίας είναι ο άρχων των Μασόνων (όπως και ο Πάπας στο Βατικανό), ο Κάρολος, όμως, ίσως τους ξεφύγει. Σε αυτό που έχει 100000000000% δίκιο η Χρυσή Αυγή είναι ότι η Αγγλία είναι παραδοσιακά το «σπίτι» και η προστάτιδα του Σιωνισμού (θυμηθείτε τους Ντισραέλι, Μπάλφουρ, κλπ).
6) Ο Κωνσταντίνος θα ξαναέρθει. Εχει ρόλο να παίξει, έστω και στα 74 του… Το είχε προβλέψει ο Παϊσιος από τις 10ετίες του ΄80 και του ΄90… Ψάξτε το…
7) Σύμφωνα με την CIA και τον Κίσινγκερ, η Ελλάδα δεν έπρεπε να έχει Ορθόδοξο Βασιλιά… Για αυτό έγινε ό,τι έγινε με τον ψευτοΕθνάρχη το 1974...".

Αυτός είναι Εθνικισμός φίλες και φίλοι συνέλληνες;;;
Ας συνεχίσει ο Ορθόδοξος Ελληνικός πληθυσμός να την στηρίζει. Ας συνεχίσουν οι Βασιλόφρονες να την στηρίξουν. 

1 σχόλιο:

  1. Σκέπτομαι,

    ..... και λέω μήπως, μήπως, ήρθε η ώρα να ξανά επισκεφθούμε το Βασιλικό Καθεστώς?

    Γιατί το λέω αυτό? Το λέω απλός, πως μετά από όλα αυτά τα σαχλαμάριζα που έχουν γίνει και γίνονται, και οδήγησαν την «ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ» στον ξεφτίλισμα, στη διαφθορά, στην φτώχεια και την καταστροφή της τελευταίας γενιάς, και σε αυτές της δυο η τρεις κλπ, που έρχονται ακόμη, και την πούληση της πατρίδας μας στους φαγάνες της Ε.Ε., λέω μήπως τα πράγματα μπορούσαν να ήταν καλλίτερα.

    Και γιατί επιμένω σε αυτή την πρόταση? Γιατί?

    1. Μια χώρα που κυβερνάται από μια κυβέρνηση Βασιλική έχει λιγότερη διαφθορά. Ξέρουν ότι η ηγεσία τους δεν είναι για έναν όρο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να έχουν καμία επιθυμία για τον πλούτο. Με άλλα λόγια δεν έχουν την πρόθεση να καταχραστούν την εξουσία τους για διαφθορά.

    2. Ο λαός έχει πιο πολύ σεβασμό στο Βασιλιά ή Βασίλισσα τους, από ένα εκλεγμένο Πρόεδρο, όπως αυτός η αυτή θα κυβερνήσει μόνο έναν όρο.

    3. Η Βασιλεία μειώνει τη σπατάλη του έθνους περί εκλογών , γιατί δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εκλέξουν τον επόμενο ηγεμόνα, γιατί υπάρχον κυβερνήτης θα επιλέξει το διάδοχός του / της όποιος κι αν είναι.

    4. Η βασιλεία μηδενίζει την γραφωκρατία, και επιταχύνει τις κοινωνικές αποφάσεις του λαού, και την ανάπτυξη της χώρας.

    5. Φέρνει ασφάλεια, σεβασμό και περηφάνια στη χώρα.

    Εντάξει...δεν λέω πως δεν υπάρχουν και αρνητικά, αλλά άμα τα βάλουμε σε με ζυγαριά και τα δυο, νομίζω πως η ζυγαριά βαρύνει πιο πολύ προς τη Βασιλεία...

    Κλείνοντας, δεν θέλω να σας χαλάσω και τη μέρα σας με της μουτζούρες μου, αλλά μερικές φορές όταν κοιτάζεις μια μουτζούρα κατάματα, τότε βλέπεις πια μορφή κρύβεται...... αλλά θέλει υπομονή μέχρι που να της καταλάβεις το νόημα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή