Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ & ΚΑΛΗ ΙΝΔΙΚΤΟ

Μήνυμα της τριμελούς Επιτροπής του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το blog "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα" εύχεται σ΄ όλον τον Ελληνισμό, τον ενταύθα και απανταχού της γης καλόν μήνα και καλήν ίνδικτο. Σήμερα είναι η έναρξη του Εκκλησιαστικού έτους. 
Ο Σεπτέμβριος προβλέπεται ένας μήνας δύσκολος στον οποίο θα καθοριστούν πολλές αποφάσεις. Εμείς ευχόμαστε να είναι μήνας μετάνοιας & εξέγερσης. Να ξυπνήσει ο Έλληνας, να μετανοήσει και να διαδηλώσει με ειρηνικό τρόπο ότι δεν αντέχει άλλο και να απαιτήσει μεταστροφή του πολιτεύματος από αβασίλευτο σε βασιλευομένο, τιμωρία των υπευθύνων και επιστροφή των κλεμμένων. Ας ξεκολλήσουμε από την ψαρόκολλα του καναπέ και να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Γίνετε ενεργοί πολίτες.
Η Ελλάδα γίνεται δορυφόρος της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Χιλιάδες χρόνια κανένας κατακλυσμός, καμία καταστροφή, κανένας εχθρός δεν μπόρεσε να ξεριζώσει τον Ελληνισμό. Εμείς, και μάλιστα αμαχητί, επιτρέπουμε να τα ξεπουλάνε όλα και το επικυρώνουμε με την ψήφο μας.
Ο Σεπτέμβριος 2013 ας μείνει στην ιστορία ως μήνας που η Ελλάδα άλλαξε σελίδα και ο λαός ξύπνησε ανταποδίδοντας τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου