Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το 2000-2003 τα ΜΜΕ γάβγιζαν για τον "κακό" Βασιλιά που ζητά αποζημίωση με πηχυαίους τίτλους όπως "Βασιλική Ασυδοσία", η "Κορώνα έγινε φέσι" κλπ. Η απάντηση ήρθε από έναν Έλληνα του Εξωτερικού τον Απρίλιο του 2003. Βρήκαμε την επιστολή, πραγματικός καταπέλτης κατά των πολιτικών υποστηρίζοντας την αλήθεια και τον Βασιλιά Κωνσταντίνο ΙΓ΄
Σας την παραθέτουμε με κάποια διασκευή:
«Τα κουμμούνια θα έπρεπε να ξέρετε πως ήταν η μεγαλύτερη πληγή της χώρας μετά το 2ο Π.Π. Το τσεκούρι και το κονσερβοκούτι τους έκαναν πολύ διάσημους. Αλλά να το ξέρετε κοκκινοφρουροί, η βασιλεία θα επανέλθει σύντομα και εσείς θα είστε οι πρώτοι όπως πάντα που θα γλείφετε. 
Ναι, συμφωνώ ότι οι στρατιώτες ήταν αυτοί που ελευθέρωσαν την Ήπειρο αλλά ένας στρατός χωρίς αρχηγό μπορεί να είναι ποτέ νικητής, αν δεν έχει κάποιον να τον καθοδηγεί. Τα ίδια λέτε και για τον Μεταξά που είπε το ΟΧΙ. Λέτε ότι το είπε ο Ελληνικός λαός. Όταν ο Μεταξάς είπε το όχι μέσα στα άγρια χαράματα οι Έλληνες κοιμόντουσαν
Όσο για τον Κωνσταντίνο που τόσο πια πολύ φοβάστε και έχετε λυσσάξει να λέτε για το πρόσωπο του θα έπρεπε να ξέρεις κάποια πράγματα. Δεν λέγεται Γκλύξμπουργκ, αλλά Κωνσταντίνος Χριστιανός όταν έφυγε, έφυγε γιατί θα γινόταν εμφύλιος μεταξύ της βασιλικής χωροφυλακής, αεροπορίας και ναυτικού με το στρατό. Ένας βασιλέας που προτιμάει να αφήσει τα μεγαλεία του για το καλό του τόπου του δεν είναι βασιλιάς, είναι κάτι παραπάνω από βασιλιάς. Από την άλλη πάλι, όταν ήρθε ο Καραμανλής στην Ελλάδα, (με αντάλλαγμα την Κύπρο, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες!), ο Βασιλιάς δεν του επιτράπηκε να έρθει, αφού ο Καραμανλής του υποσχέθηκε πως θα τον καλέσει όταν τα πράγματα ηρεμήσουν από τη Χούντα. Αλλά αυτό το κάλεσμα ακόμα το περιμένει ο Κωνσταντίνος. 
Σχετικά τώρα με την Βασιλική περιουσία που λέτε ότι είναι λεφτά του ελληνικού κράτους. Φίλε μου από τον καιρό που ήρθαν οι Βασιλείς στην Ελλάδα, όταν η Ελλάδα ήταν ξεβράκωτη και χρεωμένη από τους συνεχείς πολέμους, οι βασιλείς ήρθαν με χρήματα από τις προίκες που δίναν τα βασίλεια όταν παντρεύονταν γαλαζοαίματοι μεταξύ τους. Όταν ήρθε ο Όθωνας στην Ελλάδα, μετά την επανάσταση, η Ελλάδα τί είχε;;; Τίποτα!!! Ήρθαν οι Βασιλείς, φέραν τις περιουσίες τους και κάναν αυτόν τον τόπο ανθρώπινο. Τέλος θα ήθελα να σας πω πως οι Έλληνες πάντα είχαν Βασιλείς από τα αρχαία χρόνια. Μόνο η μπουρτζοΑθήνα είχε δημοκρατία, για αυτό και έχανε πάντα. Και ότι και να θέλετε να κάνετε βασιλεία πάλι θα έχουμε στην Ελλάδα σύντομα κι όλας, και εσείς ας λέτε ότι θέλετε.»

Βέβαια, πέρασαν 10 χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κωνσταντίνος δεν δύναται να αναλάβει δράσεις και πρωτοβουλίες υπέρ της Ελλάδος και του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού έστω και στην ηλικία των 73 και 74 ετών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου